מודל לביקורת.מאוד בעייתי כי

• פותח הנושא radm
  • פורסם בתאריך

radm

New member
מודל לביקורת.מאוד בעייתי כי

הוא עשייה "חופשית" ,ללא רפרנס,כלומר חיפוש הצורה הוא בד בבד עם תרגול טכניקות.אני אוהבת לרשום ולגלות את הצורה הדמות שצומחת מתוך הרישום ובערך כך אני עובדת במקס, עשייה מאוד לא פרקטית. אבל תרפויטית.... בתוך התהליך אני כן מנסה להפיק לקחים הנה איפה הדמות היום(שני חלקיה לא "מולחמים", עדיין נבנית)

preacher

New member
נראה מצוין בינתיים...

יש המון אופי לפנים, אבל הקימור של השד נראה בעייתי. ואת יודעת למי מראים חצי עבודה...

radm

New member
נשבעת לא יודעת.למי מראים חצי

עבודה(יש כזה פתגמון?) נראה לי דווקא מרתק לעקוב אחרי שלבי יצירת דמות(לא בהקשר הזה, כי לא מראה את ראשיתה) אבל חושבת לעשות זאת(משימת אתגר לי) עם מודל חדש ,רפראנס והעלאה ההתפתחות לכאן לפידבוקים ואם יצליח לי רוצה שישמש כטוטוריאל בעברית למשתמשי מקס. נראה

על-פי הפתגם

חצי עבודה מראים לחמור. אבל אני מסכים איתך. זה מאוד נחמד לראות שלבי התפתחות של עבודה, רק שלדעתי עדיף להעלות את כל השלבים יחד כשהעבודה כבר גמורה. המודל בינתיים נראה מעולה.

ejay

New member
נראה מצויין עד כה

יש לך אתר בית או גלריה כלשהי של עבודות מוגמרות?

כפיר+

New member
יפה מאוד

שמתי לב (עד עכשיו רק מ2 עבודות) שהמידול שלך מאוד יצירתי. אני מאוד אהבתי

radm

New member
נעים לי שעבודתי נראית לכם(בינתיים)

די חששתי להעלות לכאן אין לי אתר ראוי(צריכה להקים) תודה על התגובות לאן נעלם אלדרין?

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif שלום לכולם חזרתי

נעדרתי מהפורום מיום ראשון בגלל פגישת עסקים באירופה. באשר למודל, יש לך קו מאד אלגנטי ונקי בממודלציה בלי פוליגונים וספליינס קופצים, מאד חלק ומושקע. הייתי שמח לראות עם טקסטורה של כרום. לי זה תמיד נותן רפרנס טוב על אופי המשטח.

למעלה