מודל לבנון-כמתכון לכישלון

markrin

New member
מודל לבנון-כמתכון לכישלון

לעיתים אני משפשף עיני כלא מאמין:האם אילו רק ידיו השמאליות של ברק..או שמא שידיו השמאליות נדבקו בצבא ? אני חושב שלא אטעה אן אומר שהצבא מתגלגל היום מכישלון לכישלון. כל פעולה חיובית מצידו- ממש הפתעה לטובה,וגם היוצא מהכלל. זה החל בהתמודדות שלומיאלית עם החיזבאלה,שהפכה 500 לוחמים לגיבורים על צבא ההגנה המהולל. במקום להתמודד עם מפקדות החיזבאלה והסורים..התחלנו לרוץ במעגלים אחרי דגי הרקק שבשטח. שיא אבדן כח ההרתעה-המנוסה הבהולה מלבנון בחשכת ליל. עוד לא שכחתי אין חיילי גולני רצו עשרה ק``מ כדי שיחלצו אותם תוך הפקרת ציוד בשטח. ומודל לבנון חוזר על עצמו בשטחים: עשרה חילים לא יכולים להגן על הקבר-אז נוטשים אותו,במקום להביא לשם אלף. תוסיפו לזה אולטימטומים עקרים של ברק..ותבינו מדוע הפכנו בעיני כ-ו-ל-ם לבדיחה (מבחינתנו עצובה). אז מול גילה,כמה פושטאקים יורים מידי לילה..ואנחנו במקום לפגוע מיד במשלחיהם-מפקדות הטנזין והמשטרה הפלשתינאית, אנחנו יורים כמה קפצונים ופגז עקר לשטח ריק. אני עד היום לא מבין למה צריך האזרח בישראל לממן עשרות מיליארדים בשנה לבטחון בערבון כה מוגבל. אולי די לנו בחברת שמירה טובה במקום כל החארטה הזה ?

markrin

New member
שום דבר לא קורה כך סתם..

אנחנו במו ידינו מספקים להם את הכלים לאיום. אפילו את הרובים נתנו להם.

מי שלא ענש פורעי חוק שלא יבכה עכשיו

מי שנתן לאנשי ש``ס להפגין נגד בית המשפט והכות שוטרים ולפגוע בתקשורת מה לא היום לבכות על מה שלמדו הערבים לעשות. המורה הדגול אומנם בכלא וממשיכי דרכו מחכים להזדמנות נאותה כי עכשיו לא יפה לשנורר בחזירות ולכןהדממה. לענוש פורעי חוק ומייד ולא הם גדלים ונהיים אריה דרעי = גנבים בחסות החוק

markrin

New member
ירון-יש לך בעיה בהבנת הנקרא

מה הקשר בכלל בין השטויות שלך למה שנכתב פה ?

למעלה