מודל של מזון

מודל של מזון

שלום אני אשמח לדעת איזו חברה/מעצב מתעסק עם מידול של מזון בכלל ועוגות בפרט או האם ידוע למישהו מכן איזה חומר אפשר להתיז/להשרות בו עוגת ספוג על מנת לשמר או להקשות אותה לתקופה של חודשיים לפחות ללא שינוי טקסטורה, צבע ומראה. אה, וזה די דחוף
 
כדי לעשות הדמיה של מזון...

בד"כ יוצרים תבנית ויוצקים את המזון מחומר פלסטי. אני יצקתי כיכרות לחם מדומים,שהיו ממש אחד לאחד אותו הדבר,כולל חתיכות זיתים ושקדים..שבלחם האמיתי...,זה מחומר דו רכיבי שדוחסים לתוך תבנית בצורה שאתה צריך. זו הדרך המיקצועית לעשות זאת. כמובן שהכל תלוי בכמויות וכו'... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום
 
תודה אבל...

תודה על התגובה אבל... איזה חואיפה חומר פלסטי? איפה קונים אותו? איך קובעים את הטקסטורה שבה הוא מתקשה?
 
יש חברה שנקראת

ארגל,יש להם את כל החומרים הפלסטיים האלה המיוחדים.תיגש אליהם,תראה דוגמאות שונות ותתאים לך מה שנכון לך. תברר איתם שם,למה ניתן להוסיף פימנט (צבע),מה ניתן לצבוע אחרי ומה לא...שלא יהיה לך באסה אח"כ... מה שבטוח,תעבוד במקום פתוח,זה לא חומרים ידידותיים במיוחד.. בהצלחה, ואשמח אם תצלם לנו את התוצאות, יפעת
 
למעלה