מודל Ford Mustang GTR...

cyb3rmaniak

New member
מודל Ford Mustang GTR...

היי. משהו שאני עובד עליו בזמן באחרון... כרגע שמתי אותו בצד כי אני עובד על עוד דברים, אבל אשמח לתגובות והצעות לשיפורים לעשות כשאני אמשיך לעבוד עליו.. תתעלמו כרגע מהתפר באמצע... זה כרגע 2 חלקים שלא מחוברים אחד לשני. ודרך אגב- מישהו יודע איפה יש מדריך טוב לכל התאוריה של בניה בפוליגונים מרובעים?... כלומר, איך להמנע ממשולשים, ודרכים איך לפתור בעיות, ודרכים לעבור ממספר שורות של פוליגונים למספר נמוך יותר (להוסיף פרטים במקום מסויים במודל).

bumbler

New member
היי

אני לא ממש מבינה במכוניות ואף פעם לא מידלתי אוטו ואני לא יכולה להגיד עד כמה המודל דומה למקור. ההתחלה יפה, אבל המודל נראה טיפה מקומט. סימנתי לך באדום את המקומות שנראים לי בעיתיים. בהצלחה עם המודל, מקווה לראות את ההמשך

cyb3rmaniak

New member
צודקת :)

יש עדיין מלא עבודה, ועל בטוח יהיה המשך. שמרתי את התמונה עם הסימונים כדי לתקן ברגע שיצא לי.

eldarinn

New member
יש לך קצת בעיות במשטחים

מבחינת אחידות החומר ואתה תראה את זה אחר כך בצורה יותר בולטת אם תעשה רינדור ריאליסטי עם שטח פנים חלק ומשתקף כמו של רכבים. זאת בעיה אופיינית כשלא עובדים עם משטחים (NURBS).

cyb3rmaniak

New member
אתה יכול להסביר את זה טיפה יותר?..

למה אתה מתכוון?... כרגע אני מנסה להבליט את תוואי השטח המוקצנים יותר (כונסי האוויר, פינות במשטחים וכו'). לקח לי מלא זמן להבין איך אפשר להפוך משטח חלק ועגול ולהוסיף לו את העיקולים המוקצנים. אני ממדל ב- LW, ומידלתי את המכונית עם spline patches. אני לא מכיר דרך יותר קרובה ב- LW ל- NURBS מזאת... התחלתי עם פשוט קוי מתאר שביניהם מתחתי את ה- patches (ראה תמונה מצורפת). ב- Max באמת יש הבדל גדול בין עבודה ב- Box Modeling או משהו בסגנון לעבודה עם Nurbs, אבל ב- LW עד כמה שהבנתי אין ממש מידול ב- Nurbs... כל אובייקט שמורכב מפוליגונים מרובעים או משולשים הופך בלחיצת כפתור ל- Sub Patches (או MetaNURBS, תלוי את מי אתה שואל). מכיוון שאין לי כרגע אפשרות למדל ב- NURBS, אז אני רוצה להבין, כשאתה מדבר על אחידות החומר, אתה מתכוון לבליטות? או לחריצים או משהו בסגנון? כאילו, קווי המתאר לא זורמים?

cyb3rmaniak

New member
Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...

Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...Bump... הקפצה...

למעלה