שלום אני בניסוי של נתב-כבלים, האם יש בעיות עם המודם של GADLINE כמו שיש עם זה של בזק? מהחינת אבטחה וכו? איפה אפשר למצוא TWEAKS/HACKS למודם זה? (אם יש להם שימוש בכלל) תודה
אופס כבלים, וזה בגלל נונסטופ (כן הם עוד עובדים וקיימים) ולא בגלל המודם וזה קורה גם אצלי. אין בעיות עם המודם והוא נחשב לפי דברי נונסטופ למודם הכי טוב שחילקו מבין מס´ סוגי המודמים שנונסטופ חילקו ללקוחות. גם אין בעיות אבטחה עם המודם.
אליהם עם בעיית הניתוק- מנסים כל מיני שטויות- בסוף לא עובד ומזמינים לי טכנאי ובמקרה פעמיים כבר שהטכנאי הגיע היתה הורדה ב 400KB/s מTUCOWS.IL ? (כמובן אז הטכנאי לא עושה כלום ואחרי 10דקות הכל משתבש שוב?)
המודם? האמתי שכאשר מנונסטופ מאפסים לך את המודם זה עוזר לפחות אצלי זה ככה ואם לא אז תוציא אותו מהחשמל לכמה דקות ותחזיר אותו לחשמל, תחכה כמה דקות שיתאפס ואז זה אמור לעבוד.
יש להם מודמים של 3COM ושל DAEWOO שהם הרבה יותר טובים, ומהירים. הם גם תומכים ב USB...... לצערי גם אני נתקעתי עם גד לין, ברגע שהם מקבלים אישור אני מחליף אותו
א) הם מתחברים דרך שניהם (לא רשמתי שרק דרך USB) ב) דרך USB ניתן להאיץ את החיבור, (היה פה דיון לא מזמן) ג) תאמין לי שגדלין הם לא הכי טובים. שני המודמים האחרים, ובמיוחד 3COM, יותר טובים, השותי....
מתוקן: שלום אני בניסוי של מת"ב-כבלים, האם יש בעיות עם המודם של GADLINE כמו שיש עם זה של בזק? מבחינת אבטחה וכו? איפה אפשר למצוא TWEAKS/HACKS למודם זה? (אם יש להם שימוש בכלל) תודה