מודם GADLINE של נונסטופ

boom77

New member
מודם GADLINE של נונסטופ

שלום אני בניסוי של נתב-כבלים, האם יש בעיות עם המודם של GADLINE כמו שיש עם זה של בזק? מהחינת אבטחה וכו? איפה אפשר למצוא TWEAKS/HACKS למודם זה? (אם יש להם שימוש בכלל) תודה

boom77

New member
אז נקרא להם מתב. לא עקרוני.

מתב דיגיטיל חיברו אותי לניסוי שלהם..

teen17

New member
אני מחובר לכלבים אופס כבלים.....

ואין לי בעיה עם המודם של גדליין.

boom77

New member
בעיה גם לי אין

אבל אין שום בעיות ידועות בכלל עם המודם הזה? בעיות אבטחה? יש לי בעיה אחת איתו- מידי פעם יש ניתוקים- אבל לא בטוח שזה מהמודם בכלל..אולי הרשת?

teen17

New member
אכן יש בעיות התנתקות עם הכלבים

אופס כבלים, וזה בגלל נונסטופ (כן הם עוד עובדים וקיימים) ולא בגלל המודם וזה קורה גם אצלי. אין בעיות עם המודם והוא נחשב לפי דברי נונסטופ למודם הכי טוב שחילקו מבין מס´ סוגי המודמים שנונסטופ חילקו ללקוחות. גם אין בעיות אבטחה עם המודם.

boom77

New member
אז למה שאני מתקשר

אליהם עם בעיית הניתוק- מנסים כל מיני שטויות- בסוף לא עובד ומזמינים לי טכנאי ובמקרה פעמיים כבר שהטכנאי הגיע היתה הורדה ב 400KB/s מTUCOWS.IL ? (כמובן אז הטכנאי לא עושה כלום ואחרי 10דקות הכל משתבש שוב?)

teen17

New member
האם יש לך פיירוול במחשב שבו יש את

המודם? האמתי שכאשר מנונסטופ מאפסים לך את המודם זה עוזר לפחות אצלי זה ככה ואם לא אז תוציא אותו מהחשמל לכמה דקות ותחזיר אותו לחשמל, תחכה כמה דקות שיתאפס ואז זה אמור לעבוד.

max2

New member
מה פתאום

יש להם מודמים של 3COM ושל DAEWOO שהם הרבה יותר טובים, ומהירים. הם גם תומכים ב USB...... לצערי גם אני נתקעתי עם גד לין, ברגע שהם מקבלים אישור אני מחליף אותו

teen17

New member
בגלל זה הם לא טובים

כי זה מתחבר דרך USB ולא דרך כרטיס רשת וזה מה שלא טוב בהם. לכן גדליין הכי טובים

max2

New member
מה פתאום

א) הם מתחברים דרך שניהם (לא רשמתי שרק דרך USB) ב) דרך USB ניתן להאיץ את החיבור, (היה פה דיון לא מזמן) ג) תאמין לי שגדלין הם לא הכי טובים. שני המודמים האחרים, ובמיוחד 3COM, יותר טובים, השותי....

boom77

New member
כמה טעויות כתיב

מתוקן: שלום אני בניסוי של מת"ב-כבלים, האם יש בעיות עם המודם של GADLINE כמו שיש עם זה של בזק? מבחינת אבטחה וכו? איפה אפשר למצוא TWEAKS/HACKS למודם זה? (אם יש להם שימוש בכלל) תודה

למעלה