כתוב במפרט שיש לו פורטיםLAN של גיגה. אתה יכול לוודא אצלך ?
R rafid1 Active member מנהל 12/10/15 #4 שוב אתה: זה לא מסובך. תחבר את כבל הרשת ישירות למחשב במקום לנתב ותבדוק בסטטוס של החיבור (או לפי צבע הנורית) אם הוא התחבר ב1G.... העניין הוא - שאם הוא גיגה, שווה לנצל אותו גם כנתב, או אפילו רק כמתג גיגה טיפש ללא מודם...
שוב אתה: זה לא מסובך. תחבר את כבל הרשת ישירות למחשב במקום לנתב ותבדוק בסטטוס של החיבור (או לפי צבע הנורית) אם הוא התחבר ב1G.... העניין הוא - שאם הוא גיגה, שווה לנצל אותו גם כנתב, או אפילו רק כמתג גיגה טיפש ללא מודם...
R rafid1 Active member מנהל 12/10/15 #5 OK. הפורטים אכן של גיגה. מקווה שגם בנתב שלך יש כאלו אחרת זה בזבוז...
J JochaSchwartz New member 11/10/15 #1 מודם VDSL שלום, אז הגיע הזמן לשדרג את המהירות - ומסתבר שלפחות באקפסון (על תשתית בזק) אני זקוק למודם VDSL לצורך שדרוג המהירות ל100 מ"ב. האם המודם הזה אכן מתאים לי? אשמח לכל תובנה שהיא.
מודם VDSL שלום, אז הגיע הזמן לשדרג את המהירות - ומסתבר שלפחות באקפסון (על תשתית בזק) אני זקוק למודם VDSL לצורך שדרוג המהירות ל100 מ"ב. האם המודם הזה אכן מתאים לי? אשמח לכל תובנה שהיא.
R rafid1 Active member מנהל 11/10/15 #2 תובנות 1. זה לא מודם 2. http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm