מודעה בלוחות

דליה .ד

New member
מודעה בלוחות../images/Emo9.gif

לכל המעוניינים, שמתי מודעה בלוחות (שורה אפורה למעלה) בנושא שיעורים פרטיים.
לילדים מהגיל הרך ועד סוף חטיבת הביניים, באיזור באר שבע.

דליה .ד

New member
שתי הצעות../images/Emo65.gif

1. האם נוכל לבנות בפורום מעין "שוק קח-תן" לציוד כמו מיטות, עגלות, עזרים, משחקים וכו´. הכוונה למוצרים יד-שניה במצב טוב, במחיר מוזל כמובן. 2. יש לי רעיון ל"לשונות קטנים" - הכוונה לכל מיני חוכמות שילדים קטנים אומרים. זה משהו מאוד משעשע ומבדר (ומה נחוץ לנו בימים קשים כאלה). לנו במשפחה יש ספר כזה בו אני מתעדת את כל החוכמות של החבר´ה שלי מגיל 0 . לדוגמה: עדן בבגיל 3 : "אני לא רוצה לנסוע לכן-יון, אני רוצה לנסוע ללא-ניון! (הכוונה כמובן לקניון). או: אמא: "עדן, את רוצה צמה קופצת?" עדן(3): "לא, אני מעדיפה צמה רגועה..." ויש לי עוד עשרות דוגמאות. אפשאר ליצור מעין ספר וירטואלי של האתר וכל אחד יוכל לצרף... מה דעתכם?

Iris-1

New member
דליה תשובה.

אם תכנסי לאתר שלנו דרך להיות הורים תראי שכבר יש פינה של הפנינים וכל פעם היא מתחדשת עם דברים חדשים ומדליקים לפי הסיפורים שאנחנו מספרות כאן זה עובר ישירות לשם ותודה לגלי של טלי שהכינה אותה . לגבי לוח קח-תן משאירה לרותי. אבל זה יהיה מאד נחמד אם גם אצלנו יהיה דבר כזה כמו שיש ב-YNET בלול.

רותי ע

New member
התפרצתן לדלת פתוחה ../images/Emo8.gif

הרי יש לנו את הלוחות. ודליה אפילו פרסמה כבר מודעה. יש לוח של ציוד-קניה ומכירה. רק להתחיל להשתמש. וכל הפנינים נמצאות באתר הבית שלנו שאפשר להגיע אליו דרך הקישורים.

היי דליה..גם אני התחלתי לתת

שיעורים פרטיים..את יכולה לעניין אותי בתעריפים? תודה ויום נעים

למעלה