מודעה מאוד אינפורמטיבית

stkachov

New member
מודעה מאוד אינפורמטיבית

באתר של האגודה. כנראה שכל מילה עולה כסף, ולכן החליטו באגודה לחסוך קצת במילים.

stkachov

New member
אולי לך לא

אני אישית לא יודע איפה השירותי פקס הללו, מה הם בדיוק כוללים, כמה הם עולים, באילו שעות הם ניתנים...

IdanXP

New member
->

אין הרבה מקומות שתוכל לקבל בהם שירותי פקס בקומת ה 5000 מלבד חדר הצילום שממוקם ליד האולמות. אולי אני טועה, אבל זה בטוח שם.

stkachov

New member
אולי

ואולי לא? ואולי אני לא יודע שיש חדר צילום בקומה 5000? ואולי אני סטודנט חדש? בכל אופן, לכתוב קצת יותר מ 5 מילים זוהי לא מלאכה קשה מדי

amitk80

New member
עזוב אותך שטויות

בוא נחפש איפה מקבלים את זה ואז נעדכן את כלל ציבור הסטודנטים

stkachov

New member
זה לא שטויות

ולא צריך לחפש איפה מקבלים את זה. זה לא איזה מידע מסווג שצריך לחפש אותו. אם מפרסמים על שירותי פקס(או כל שירות אחר), אז צריך לפרסם את הפרטים המלאים לגבי השירות.

amitk80

New member
בזה אתה צודק

אבל ניסיתי להיות יעיל יותר ולנסות לפתור את הבעיה כדי ליידע את כולם היכן נמצא השירות הזה.

IdanXP

New member
אתה צודק ->

לא התכוונתי בהודעה שלי לצאת נגד מה שכתבת, אלא התכוונתי רק לנסות להסביר איפה זה אם אינך יודע. אם כוונתי הובנה לא נכון, קבל את התנצלותי :) אתה צודק בהחלט שהיה אפשר להוסיף עוד שורה בהודעה ולהסביר איפה זה מבוצע.

stkachov

New member
אין צורך להתנצל ../images/Emo13.gif

גם אני ניחשתי שמדובר במרכז הצילום בקומה 5000, אבל אני מניח שישנם סטודנטים שטרם ביקרו בו(מה גם שהוא נמצא במקלט מאחורי הכיתות), ובוודאי לנוכח השביתה שבגללה רבים מהם כמעט ולא לומדים. ולכן הכמה מילים שנכתבו במודעה לא אומרות להן כלום. העניין הוא עקרוני. המודעה נראית כאילו מישהו נורא נורא מיהר, כתב כמה מילים וברח.

tutiris

New member
צודק!

אני שנה ג', נציגה באגודה, ואף פעם לא בייתי בחדר צילום ב 5000... לא ברור לי מה זה החיסכון הזה במילים.

אמממ...

איפה ב 5000 זה די ברור, יש רק מקום אחד שזה יכול להיות בו, בחדר הצילום. מה הם כוללים? אממ אמממ שליחת פקס??? בקשר למחירים אני מסכימה, צריך פירוט. בטח ניתנים בשעות שהחדר פתוח, או שלא... מחר אני אשאל אם אני לא אשכח

למעלה