מודעה שהודבקה על חנויות בירושלים.

מודעה שהודבקה על חנויות בירושלים.

בעל חנות יקר! החל מתאריך י` אב (15/7) חנות זו עלולה להיפרץ ולהיבזז, מכיוון ששוטרי משטרת ישראל יהיו עסוקים במשימה הלאומית של גירוש יהודים מחבל עזה וצפון השומרון, גזילת רכושם וממונם, הכאתם והחרבת בתיהם, ולכן לא יהיה להם פנאי להתעסק בזוטות כאלו. ראה הוזהרת! עבריני העיר.

the new L

New member
מאחר

ומן הסתם מי שהדביק את המודעה הם מתנגדי ההתנתקות האם אפשר להבין מכך שמתנגדי ההתנתקות = עברייני העיר? נו טוב, לפחות הם מודעים לעצמם

the new L

New member
מי שתלה

את המודעה הם עברייני העיר, נכון? הרי כך הם חתמו בסופה. מצד שני, לסתם עבריין אין שום סיבה לתלות שלט טיפשי כזה. מי שתלה אותו הוא בהכרח ממתנגדי ההתנתקות. מכאן שמתנגדי ההתנתקות הם עברייני העיר.

תגובה

נכון. אני עבריינית. איזו מתמטיקה גאונית. בהתחלה חשבתי שזו סתם אמירה, וזה מצחיק.. אבל אתה מתעקש על הנקודה שלך -מה שמראה לי שאתה סתם נתפס לשטויות, אולי כי אין לך מה לומר לגבי מה שהוא כתב?? וזה נכון - כשרוב השוטרים יהיו שם, הפשע יחגוג.

TheOrion

New member
טם טםטם

זה למעשה מראה עד כמה חסרי התחשבות המתנחלים בשאר עם ישראל. אם הם יודעים שבנוסף לכך שההתנגדות שלהם למהלך שיציל חיי אדם, תדחה או תמנע הצלת חיי אדם, היא גם תיצור גל פשע נוראי(בספק שזה יקרה, אבל זו דעת המתנחלים לפי המודעה) הרי שהמהלך שלהם הרבה יותר בזוי וראוי לגנאי משחשבתי עד כה.

...

עד כמה חסרי התחשבות המתנחלים?? גם הם מבחינתם היו מוותרים על נוכחות המשטרה - אני משערת. "אם הם יודעים שבנוסף לכך שההתנגדות שלהם למהלך שיציל חיי אדם" - הם לא יודעים כך, הם חושבים בדיוק הפוך. הם חושבים שמהלך כזה יסכן חיי אדם. אני גם מקווה שזה לא יביא גל פשע נוראי, אבל כשחושבים על זה - לפושעים זו הזדמנות מצויינת, לא?

TheOrion

New member
נמנמ

אבל איפה שיש פושעים, צריכה להיות המשטרה. עברייני אידיאולוגיה הם כרגע, לפי החלטות הממשלה, בעדיפות ראשונה ולכן שם יהיו השוטרים. כל עבריין היה מוותר על נוכחות משטרה, המתנחלים לא שונים בזה. בזה את צודקת ^^. הזדמנות מצוינת, ופה בדיוק חוסר ההתחשבות של המתנחלים באחיהם הישראלים.

הפשע יחגוג כי זה מה שרוצים מתנגדי

ההנתקות, בעצם כך שמביאים אלפי אנשים- בינהם פעוטות וזקנים להפגנות ענק, צעדות גורמים לכוחות הביטחון להזרים כוחות גדולים- הם מחוייבים להחלטות רוה"מ, ובך ל"הפקיר" את הביטחון השוטף... אז עם כל הכבוד מודעה כזו מבחינת מתנגדי ההנתקות היה ירייה ברגל... אם הם היו מבינים שיש לכבד החלטת ממשלה, קשה כמה שתהיה.... פחות שוטרים וצבא היו צריכים לאכוף חוק, פחות משאבים היו נזרקים והיה יכול להיות הרבה יותר רגוע. אבל , לא!!! רוצים לעורר פרובוקציה, רוצים להמריד, רוצים "פולסא דנורא", רוצים בלאגן... פשוט מגעיל אותי לנסות להבין את מתנגדי ההנתקות....

TheOrion

New member
נמנמ

במידה וזה באמת נמצא תלוי, וזו לא המצאה מתוחכמת. ובמידה וזה אכן מה שהיה רשום, הריני להסיק שמדביקי המודעה הם למעשה מתנגדי ההתנתקות שעברו שוב(!) על החוק. פשוט כעת מדובר בונדליזם פושע, פשע שלא נחשב בעיני רבים למסוכן ופוגע. פשוט עצוב שזה מה שעושים אנשים ב מקום לדאוג לעצמם לבית חדש אחרי ההתנתקות.

silverhawk

New member
איך בדיוק זוהי עבירה על החוק?

אם נתעלם לרגע מן העבירה הקלה מאוד של תליית מודעות.

TheOrion

New member
בדיוק זו העבירה על החוק.

כמו שאמרתי, מייחסים לונדליזם חשיבות מועטה מאוד, ולכן זה לא נראה לכם כמשהו ששווה בכלל התייחסות. אני זוכר אנשים שהתחילו בונדליזם, וסיימו לפני כמה חודשים עם נשיאת טיל 'לאו' על מנת לירות אותו לתוך אולם אירועים. כשלא שמים את הגבול מוקדם, מהר מאוד אנשים מאבדים את ההבחנה בין טוב לרע.

silverhawk

New member
לצערנו, למרות הכל - זה נכון

למשטרה באמת לא יהיה כח אדם מספק על מנת לטפל בפשעים אשר יוגדרו כ'לא חמורים'. אך זה עדיין לא גורע מלגיטימיות המהלך.

ערב רב

New member
זה גורע במובן שזה ממחיש שהגירוש

עושה במשטרה שימוש כחבורת ביריונים להשכיר לכל פשע שהשלטון לא יעלה בדעתו לבצעו.

sela v

New member
אז מי אתה מציע

שיעשה את העבודה? ולפי האנלוגיה שלך (הרי אתה פצפיסט), כל פעולת הצבא או משטרה זו פעולה עבריינית.

כינוי1982

New member
זה כבר מתחיל להיות מגוחך

הצבא לא יכול כי לצבא אסור להתעסק בבטחון ובגבולות ישראל בכל הנוגע לשטחים שבשליטתו החוקית והמלאה בהיעדר חקיקה אחרת. המשטרה לטענתך לא יכולה כי התוכנית עושה בה שימוש כחבורת בריונים. מי לדעתך *כן* אמור לטפל בתופעה? פקידי מס הכנסה? או שאולי גם הם צריכים לשגת מפני הדרישות החצופות של הכתומים לסכל באין מפריע החלטה של שלוש רשויות שלטון?

כינוי1982

New member
ניסוח שונה של המודעה

(פרי עטי כמובן): בעל חנות יקר! החל מתאריך י' באב (15/7) חנות זו עלולה להיפרץ ולהיבזז, מכיוון ששוטרי משטרת ישראל יהיו עסוקים לעייפה בטיפול בעבריינים אידיאולוגים שמעוניינים לסכל החלטת ממשלה שאושרה בכנסת ובביהמ"ש בהליך דמוקרטי וחוקי, ולכן לא יהיה להם פנאי להתעסק בעניינים כדי משקל אחרים. בתודה מקרב לב לכל סרבני הפינוי על התעקשותם לבזבז את זמנה של המשטרה עליהם ולא עלינו, עבריני העיר.

למעלה