מודעה שלא תראו בעיתון שלכם

מודעה שלא תראו בעיתון שלכם

מה לא עושים בשביל הכסף? מתברר שאינטרנט זהב החליטה לשווק את עצמה לציבור הדתי במקום מגורי ומציעה לו דיל נפלא של חיבור לאינטרנט עם צנזורה built in. הידד לקדמה. אח, עכשיו יש לי נחת מזה שאני לא לקוח שלהם, וגם לעולם לא אהיה. שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון.

Moledet972

New member
לידיעתך, הייתה הפרסומת הזו במוסף

הדתי של עיתון ידיעות אחרונות.

EverMan

New member
זה יותר טוב שרשום על אקונומיה

כשר למהדרין ? דת , אם צריכה להיות בכלל , צריכה להיות אקטואלית. אני בטוח , אבל במאה אחוז , שהמשורר או במקרה הזה סופר הסתם , לא התכוון לכך שהכל חייב להיות כשר שכתב את החוק המוסרי עד מאוד "אל תאכל גדי בחלב אימו". יש בדיחה משעשעת למדי שמזכירה זאת : "ואל תשכח משה את חוק הכשרות", אומר אלוהים למשה, "לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה אכזרי." משה חושב שניה ואומר, "למעשה מה שאתה אומר זה לעולם לא לאכול בשר וחלב ביחד." "לא", משיב אלוהים, "מה שאני אומר זה לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה דבר אכזרי." "אה, הבנתי", אמר משה, "מה שאתה באמת אומר שחייבים לחכות שש שעות בין אכילת בשר לחלב בכדי שלא יהיו יחד בבטן." "משה!!!", אומר אלוהים בכעס, "מה שאני אומר זה אל תבשל גדי בחלב של אמו, זה אכזרי!!!" "או אלוהי בבקשה אל תעניש אותי על טיפשותי, מתחנן משה, "כוונתך בוודאי היא שיהיו לנו שני סטים של כלי אוכל אחד למאכלי בשר ואחר למאכלי חלב ואם יש טעות אז צריך לקבור את הכלים בחוץ." אלוהים אומר בעצבים, "לעזאזל משה, תעשה מה שאתה רוצה..."

shay or eli

New member
לא הבנתי את הבעייתיות

יש אנשים שרוצים להנות מהאינטרנט אבל לשמור על כשרות, ואינטרנט זהב מנסה לפנות לקהל היעד הזה. איש באמונתו יחיה. ורואים אותה בעיתונים חרדיים כיוון שאותם קורא קהל היעד, כמו שחברת קוסמטיקה תעדיף לפרסם בעיתוני נשים מבעיתוני מכונאים. הבעיה שלי עם החברה הזאת היא החווה לגידול קופים למטרות ניסוי של בעליה, מחריד. חבל שאני לא מוצא את המודעה על זה, היא הייתה באחד הפורומים בתפוז.

avielss

New member
אני חושב שהענין של המודעה הוא

סינון הדברים הלא צנועים לציבור הדתי כמו שחברת פלאפון מקצה מספרי טלפון לציבור הדתי שמספרי הפורנו לא מחוייגים לא מבין מה הבעיתיות אם לא קצת צרות עין

למעלה