מודעות דרושים

DoubleD

New member
מודעות דרושים ../images/Emo140.gif

ניתן לשרשר לכאן מודעות דרושים לחיילים משוחררים בהצלחה !!

מישהו שמע על פרויקט "עשיר נולד"?

לפרויקט היוקרתי "עשיר נולד" דרושים/ות חיילים/ות משוחררים/ות אמביציוזים/ות ושאפתנים/ות. תנאי קבלה הכרחיים: * יחסי אנוש מעולים * יכולת עבודה בצוות * חריצות ואמינות *יתרון משמעותי לבעלי/ות ניסיון ב-פיקוד/הדרכה/ניהול /הוראה ויתרון לדוברי שפה שנייה : אמהרית,ערבית,צרפתית,אנגלית וכו... לבדיקת התאמה נא לשלוח קו"ח. בקו"ח יש לציין אי-מייל לחזרה. [email protected]

חחחחחחחחחחחחחחח ענק!!../images/Emo184.gif

עשיר נולד!!! מה הפרס? להיות היורש של גאיידמאק? אם כן, תרשמו אותי בקשה.

גם לי! אבל יותר נמאס לי../images/Emo184.gif

ששולחים אותי לכל מיני מקומות וגם בעצמי אני הולכת לכל מקום אפשרי רק כדי להרוויח את לחמי

דרושים צעירים 20-24

דרושים צעירים 20-24 מעשנים לקבוצת מיקוד מחר בת``א שעתיים 150ש``ח 0523556515

fadihot

New member
פרויקט חדש רוצה לשמוע את סיפורי השחרור שלכם!

הצבא הטריף לכם את השכל? בואו לשתף אותנו. פרויקט חדש מחפש חיילים ומשוחררים שרוצים לשפוך את הסיפורים הכי מצחיקים, הכי הזויים, הכי מפדחים - בקיצור, הכי הכי. כתבו לנו טור קצר (כ-300 מילה) על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בצבא, על עבודות הרס"ר הכי מפגרות שדפקו לכם, או על הקטעים שרצו כשהסתובבתם עם "טופס טיולים" וניסיתם להשתחרר כבר מהצה"ל הזה. וככה, בקטנה, אנחנו מבטיחים לצ'פר את מי שהסיפורים שלו יתפרסמו. חבל לנו שרק החבר'ה שלכם ישמעו את הסיפורים המדהימים האלה, אז שלחו לנו אותם לאימייל [email protected] ותגניבו אותנו. בפקודה!!!

walkin

New member
דרושים אנשי מכירות

לחנות מקצועית בהוד השרון לחיילים, מטיילים, ציוד קמפינג, סקי ופנאי. דרושים אנשי מכירות שאפתניים, יצוגיים ובעלי כושר שכנוע . יתרון ליוצאי יחידות קרביות ולאחר טיול גדול בעולם. יתרון לבעלי תחביבים בתחום הספורט האתגרי מסוגיו. העבודה במשמרות לתקופה ארוכה. לפנות לאריה 050-2001101 [email protected]

דיאנהנה

New member
דרוש/ה פקיד/ה קבלה לסקי סקול בהרצליה

לעבודה במשמרות, כולל שישי- שבת. שכר גבוה למתאימים/ות. קו"ח יש לשלוח למייל: [email protected]

למעלה