מודעות דרושים

מודעות דרושים

לתשומת לבכם! ראיתי 2 מודעות דרושים בידיעות אחרונות של יום שישי האחרון (23.1). אחת- קופת חולים מכבי מחפשים מנהל ידע עם נסיון שניה- חברת המידע המשפטי LawData מחפשים אנשים לשיווק ומכירה של המאגר כתובת האתר: www.lawdata.co.il אם למישהו יש את העיתון אפשר לסרוק (לא שמרתי אותו) וזה היה באחד מהמוספים הדקים הללו של לוח דרושים.

chayahd99

New member
אבדו מודעות דרושים...

את כל מודעות הדרושים שפורסמו בעיתון תוכלי לראות דרך האינטרנט באתר של ידיעות אחרונות.

tulie

New member
המוצא הישר מתבקש...

אני לא ראיתי את המודעות שדיברה עליהן סימונה אבל הגיעה אלי המודעה שמצורפת. למתענינים/ות.

בשביל זה את מידענית!

תתאמצי קצת יותר ותמצאי את המודעות. אני לא המצאתי אותן, וחוץ מזה, נתתי לינק לאתר של דטה חוק ומשפט יש שם טלפון ותוכלי להתקשר ולברר פרטים.

tulie

New member
אני לא אומרת

שהמודעות לא קיימות. רק שאני לא ראיתי אותן... וגם לא חיפשתי יותר מדי. תודה שפרסמת את הזדמנויות העבודה. יש פה הרבה אנשים בפורום שמחפשים עבודה.

בבקשה..

המודעה כלשונה: למרכז מכבי דרוש מנהל/ת ידע דרישות התפקיד: נסיון של שנתיים בניהול ידע בארגון גדול עדיפות לבעלי ניסיון בליווי תהליכי שינוי אירגונים העבודה בת"א במשרה מלאה קו"ח למחלקת משאבי אנוש מכבי שירותי בריאות ת.ד. 50493 ת"א 68125 או לאימייל: [email protected] בציון שם המשרה דטה חוק ומשפט לשיווק שירותי מידע מקצועיים משולבי אינטרנט למגזר העסקי והמשפטי דרושים אנשי מכירות בטלפון או באינטרנט . דרישות התפקיד: מוטיבציה גבוהה, כושר שכנוע, סביבת עבודה ממוחשבת, למשרה קבועה בלבד. שעות עבודה 8.30-15.30 תנאי שכר טובים למתאימים, הכשרה והדרכה. העבודה באור יהודה צומת סביות קו"ח לפקס 035383222 טלדן מערכות מידע לחברת המידע המובילה בישראל דרוש/ה תכנת ASP,SQL,ACCESS,VB .נסיון 3 שנים קו"ח ל- [email protected]

הנה אתגר

בשבילך. למצוא את מודעות הדרושים שהבאתי בתוך האתר...לא בטוח שתצליחי. מידען טוב צריך לחפש גם בעיתון וגם באינטרנט כדי לכסות את כל מקורות המידע.

וואו, את ממש עצבנית...

ואם אני לא מוצאת, אני "מידענית רעה"

אני לא מחלקת ציונים .....

ואולי במקום להגיד לי שאני עצבנית תנסי לחפש?! ואתם יודעים מה, לפי התגובות אולי כדאי לחשוב בפעם הבאה אם כדאי לפרסם כאן מודעות... כל טוב לכם

chayahd99

New member
סימונה ../images/Emo24.gif

בבקשה תרגעי. לאף אחד לא היתה כוונה לפגוע בך. לעיתים אנו נוטים לכתוב בדיוק כמו שאנו מדברים ולפעמים הדברים נשמעים אחרת כשהם על הכתב...זה דבר שצריך לשים לב אליו...ולא תמיד אנו מקפידים... בכל מקרה אל תיקחי את זה קשה.

למעלה