מודעות/הודעות/ידיעות

DarlingAdam

New member
בנוגע לאאוטינג,

בפורום ומחוצה לו : אני מבקש לא לערוך את הדברים האלו על גבי הפורום. אם מסתובב בפורום מתחזה, תאמרו לי בפרטי ואני איידע את מנהלי תפוז ואטפל בנושא, ואם צריך איידע את מי שצריך - אבל *לא* לעשות את זה בפורום. אני מצטער שלא הייתי פה כשהנושא התחיל, ואני מצטער אם מישהי נפגעה או חשה שהפורום אינו מקום בטוח. מה שקורה בצ'אט *איננו* באחריותי מאחר והצ'אט לא קשור לפורום. ישנם לעתים מתחזים בצ'אט, אני יודע, וזה קשה וכואב לגלות שמישהו שבטחת בו אינו מי שחשבת שהוא, כך זה קורה לפעמים, באינטרנט וגם בחיים, וזה עצוב, אבל עדיין רוב האנשים והנשים דוברי אמת ונחמדים. אין להסיק ממקרים בודדים על הקהילה כולה.

הסרט המזרחי הראשון בקולנוע ../images/Emo45.gif

היום ב-19:00 פורום מוזיקה מזרחית מצדיע לסרט המזרחי (הדכאוני) הראשון שפורץ את מחסומי הוידאו ומגיע לבתי הקולנוע ברחבי הארץ- "תני סימן חיים". פורום מוזיקה מזרחית ובלוג TV מארחים את תמיר גל- כוכב הסרט, ירמי קדוש- התסריטאי וימין מסיקה- במאי הסרט. ניתן להשאיר שאלות לכל אחד מהם כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 פורום הורים לתינוקות מארח את יעל גרזון, מומחית בעיסוי תינוקות, שתענה לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להשתתף בדיון.
פורום חתולים יוצא במחאה נגד פיזור רעל נגד חתולים בערים הגדולות. בואו להביע דעתכם בפורום.

זיכרון של דג זהב סינימטק מחר 2:30

מחר בשתיים וחצי בסינימטק תל אביב - הקרנת הסרט שכרון של דג זהב , סרטה של אליזבט גיל - קומדיה רומנטית על תענוגות וסיכונים של דייטים בדבלין המודרנית. הראשונות שיגיעו ויצטרפו לקל"ף (או יחדשו חברות) יזכו בכרטיס חינם לסרט.

DarlingAdam

New member
סיכום נושא:

כפי שאמרתן בעצמכן, גם אילנה וגם נורה יודעות ומטפלות בנושא. מבחינתי, הפניתי את העניין להנהלת הפורומים. כל דבר נוסף בנושא, שיגיע במסרים פרטיים *בלבד* אליי או אל ההנהלה. כל דיון נוסף או דיון מחודש על הפורום בנושא הזה, לא רק שיימחק, אלא שהגולש ייחסם. תודה מראש.

DarlingAdam

New member
ועוד הודעה חשובה לגולשים.

בעקבות מקרה חירום, הימים הקרובים יהיו עמוסים מאוד בשבילי. אני לא יודע כל כמה זמן אוכל לבוא הנה, לסדר ולנקות. אני מבקש מכולם להתאזר בסבלנות ולא להגיב לטרולים, לספאם, לבעיות שיצוצו. רק כמה ימים, אני בטוח שכולנו נוכל להסתדר. כנ"ל לגבי הודעות פרטיות או אישיוז מנהליים. יום או יומיים עיכוב לא יהרגו אף אחד... אני מקווה.

הצנצנת

New member
מה קרה

לקומיקס venus envy? שבוע שאני לא מצליחה לפתוח. מידע מודיעיני יתקבל בברכה.

DarlingAdam

New member
אני יודע :(

יש קבוצה ביאהו לקומיקס, אני אלך לבדוק כשיהיה לי טיפה זמן :( אני מקווה שזה יחזור. venusenvycomic נראה לי

GOLDEN MEN

New member
אתם ממש נחמדים

תודה רבה לכם על העצות אבל זה לא מה שחיפשתי

למעלה