מודעות, הודעות,

אורי 0

New member
חוצמז

יכול להיות שגם אני אקרא משהו של חברה טובה שלי, נתיבה מאירסון.

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הבמה שלכם לדיונים - פורום סרבנות בעד ונגד
רוצים לנפוש בארץ? פורום צימרים ונופש בישראל
הפורום הרשמי להרכב הרוק הישראלי להקת nova
אוהבים לרקוד? פורום משחקי ריקוד -IDDR במיוחד בשבילכם
הפורום הרשמי של תוכנית המערכונים החדשה - קצרים
עכשיו יש מקום לדבר על פרסומות באינטרנט פורום אינטרנט שיווק ופרסום כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp
המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

David Ochayon

New member
שלום

שלום, במסגרת תרגיל שנתנו לי בלימודיי בבצלאל, בחלק מהעבודה שאני עושה, אני רוצה לצלם תמונה של טראנסג'נדר. התמונה תמימה לגמרי והמצולמת צריכה לחייך ולעשות "שריר" עם היד. אני אהיה ביום שני בערב בתל אביב ואני מוכן להגיע לכל מקום שיתבקש, הצילום לא אמור לקחת יותר מ-5 דקות. אשמח מאוד אם תגלו פתיחות ואני אמצא מישהי מתאימה. אנא צרו איתי קשר באימייל [email protected] או פה במסרים כדי שניצור קשר טלפוני ונוכל לתאם. תודה רבה

avone

New member
מפגשים

אני crossedresser מעוניין לדעת האם מתקימים מפגשים בהן ניתן להגיע לבוש?

yahli4

New member
תזכורת אחרונה...

מחר ב20:30 מתקיים המפגש הקבוצתי של פם-בוץ'.לכל אלה שלא הספיקו לראות את המודעה,שכחו או עדיין מתלבטים זה הזמן לבוא...מי שמעוניינת בפרטים נוספים מוזמנת לכתוב לי למייל [email protected].נשתמע!!!

יו איפה

New member
השאלה היא אם זה מה שאתה צריך?

יכול להיות שאתה פשוט מעוניין במראה אנדרוגני בשביל הצילום שלך, במקרה כזה אתה טיפסת על עץ גבוה מידי, מראה אנדרוגני אפשר למצא אפילו בבצלאל, או בכלל בירושליים...
מה גם שאני בטוחה שלא כל מי שפנית אליה דרך הפורום הזה נמצאת בתל אביב! אתה מעוניין שהאדם המצולם ישדר סממנים גבריים ונשיים ביחד? או שהרעיון הוא מעבר לכך ואתה פשוט מעוניין שיהיה לצילום רובד שתוכל להעביר דרך כיתוב או המשך העבודה שלך בקשר להיותו של המצולם טרנסג'נדר? ובנוסף נשמע שאתה מעוניין לצלם טרנסג'נדר MtF וכאן דעתי האישית היא שהבקשה שלך עלולה לא להתקבל טוב כי היא סותרת את אורח החיים או צורך אחר להתרחק מדימויים שכאלה...

DarlingAdam

New member
לפעמים מתקיימים מפגשי פורום,

שאליהם ניתן להגיע איך שרוצים. זה לא בדיוק "מפגש לטרנסג'נדרס", אלא לחברי פורום, פשוט יצא שהרוב - כמובן - טרנסג'נדרס.

dougie

New member
בנות\ בנים מקווה שאני לא חורג בגדול

אבל פשוט רוצה לידע את מי שזה אולי נוגע לו שפתחתי מוסך משלי לאופנועים וקטנועים, אחרי הרבה שנות נרצעות כשכיר...
. הפואנטה היא שאני רוצה לבנות חוג לקוחות שמבוסס רובה ככולו על אנשי הקהילה בתקווה כמובן שזו לא מטרה שהיא תלושה מידי. למוסך שלי קוראים "הביצה של שרק" אולי כי הוא נורא מזכיר לי אותי תודה למי שטרח וקרא דוגי

DarlingAdam

New member
נשמע מצוין.

אולי תרצה לפרסם גם בפורומי דובים ופטיש, לרווחת קהילת העור :)

dougie

New member
תודה איש

חושב עליך לפעמים תבוא פעם לביקור כוס קפה משהו...
דוגי

אורי 0

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo61.gif../images/Emo50.gif../images/Emo34.gif

עלה והצלח, שגשג ופרח! אני אשלח אליך כל קטנוע ואופנוע שייתקל בי.

TVOP

New member
אודישנים לריאליטי!!!

נפתחה ההרשמה לאודישנים לתוכנית ריאליטי חדשה המיועדת לקהילה ההומו-לסבית. המתמודדים שישרדו יזכו להנחות מגזין גייז בערוץ טלוויזיה חדש העולה בקרוב לאוויר. להרשמה נא לשלוח קורות חיים בצירוף תמונה לאי-מייל: [email protected]

אנרכיזם ותיאוריה קווירית

ביום רביעי (22.12) בשעה 20:00 בסלון מזל(כחלק מחודש פמניזם לכולם!) יציע אורי איילון (עיתונאי ואקטיביסט) קריאה קווירית של הפגנות האנטי גלובליזציה ויחשוף את היסודות האנרכיסטיים בתיאוריה הקווירית. כל מה שבין דראג קווין לבלק בלוק ובין קפיטליזם להומופוביה. כולן/ם מוזמנות! סלון מזל-מרכז להפצת מידע לשינוי חברתי סימטה אלמונית 3, תל-אביב www.salonmazal.org 03-6297734 פמניזם לכולם! חושד בנושא מיגדר, נשים בשמאל, פמניזם מזרחי, פמניזם לסבי, תיאוריה קווירית ועוד... (כל אירועי הסלון בתרומה מומלצת של 10 ש"ח)

ויק, דנה, ניקה או עופר(ה) ? ../images/Emo34.gif

לאנשי ונשות הקשת בתאריך 31.12.04 ערב שישי במסגרת תוכנית הרדיו הכי גאה שיש: "כוכב נגה" תהיה תוכנית מוטרפת לסיום השנה האזרחית, לתחילת חגיגות הסילבסטר וקבלת שנת 2005 יהיו באולפן אורחים צבעוניים ופרועים, עם מוסיקה קלאברית טובה, דיווחים על המסיבות השוות ועוד הפתעות. התפקיד שלכם הוא להצביע לשיר הגאה תרתי משמע שעשה לכם את השנה ואנו נכתיר אותו בתוכנית החגיגית כ - "שיר השנה של כוכב נגה לשנת 2004" יש לכם שבועיים להצביע ולהשפיע!!! לחצו כאן לבחירת שיר השנה של כוכב נגה לשנת 2004 שלכם באהבה נגה קדמי עורכת ומגישת "כוכב נגה"

למעלה