מודעות, ידיעות,

DarlingAdam

New member
הפתעה מוזרה.

מי מכיר את התכנית gimme gimme gimme ? ובכן, בפרק שהיה כרגע הם השתמשו במילה tranny מאתיים פעם, והתרגום היה באופן עקבי "טרנסג'נדר". כלומר, ישנם אנשים ביקום שמכירים את המילה.

מרצה אורח לקבוצת נוער חברתית

שלום לכולם, שמי איתי ואני מנחה קבוצה חברתית לבני 18-23 בכפר סבא. במסגרת הפעילות היינו מעונינים שותפתי ואנוכי לארח בקבוצה טרנסג'נדר/ית כחלק מסדרת פעילויות שאנו מתכוונים להעביר בנושא סובלנות והכרת הקהילה על חבריה השונים. הקבוצה נפגשת כל יום שני בשעה 18:30 מי מיכם שמעונין/ת להתארח אנא צרו איתי קשר במסרים. תודה

../images/Emo32.gifבואו לדבר בצבעים שלכם!../images/Emo34.gif

תנועת "הצבעים שלנו" פותחת את שנת הפעילות 2004! סניפי התנועה בהרצליה, תל אביב, ירושלים, באר שבע וחיפה מחכים רק לכן/ם !

../images/Emo124.gifדראג על הגג!!!../images/Emo34.gif

חנוכה חוזרת גם השנה במסורת: דראג על הגג!!! תחרות הדראג של האגודה!! בהנחיית והשתתפות הדראגולות!!!! יום שבת, 20.12.03, שעה 19:30, נחלת בנימין 18, תל אביב בואו בהמוניכם! (כניסה-15 ש"ח) עד גיל 23 בלבד! (מלבד מקרים מיוחדים, ניתן לברר אצל ליאת) לפרטים ובירורים נוספים: ליאת-051-508940

נגה א

New member
אני בשוק אני בהלם אני

המומהההההההההההההההההההההההההההההה באיזה ערוץ זה שודר? זאת התוכנית עם הבחור ההומו והאשה המכוערת שגרים ביחד לא?

אפשר להתעניין?

מה פירוש "קבוצה חברתית"? יש איזה מכנה משתף לחברותים בקבוצה, או שזה מועדון הרצאות כזה?

אשמח להסביר,

ארגון הנוער הגאה שבמסגרתו פועלת הקבוצה מפעיל שני סוגים של קבוצות - שיחה וחברתית לנוער בגילאי 15-18, ולבוגרים בגילאי 18-23. (שזאת הקבוצה שלנו) קבוצה שיחה שוות ערך למעין קבוצת תמיכה העוסקת בזהות המינית, תהליכי יציאה מהארון, התמודדות מול ההורים, קבלה עצמית וכיוצ"ב. זוהי קבוצה סגורה אשר לא ניתן להצטרף אליה לאחר מספר מפגשים ראשוני. קבוצה חברתית שמה דגש על פעילויות חברתיות בנושאים שונים הפונים לקהל שרובו ככולו כבר יצא מהארון (מי יותר ומי פחות) ועוסקת בתכנים הרלוונטים לטווח הגילאים. הקבוצה שלנו למשל עוסקת בתכנים כמו גיוס לצה"ל והתמודדות עם הקשיים, אהבה, זוגיות, איידס וכיוצ"ב כמובן מנקודת מבט שונה מזו של הקבוצות הצעירות יותר. הקבוצה אינה סגורה ומאפשרת הגעה חופשית על פי בחירה לכל המעוניין. יש בה אמנם גרעין קבוע של חברה המגיעים כל שבוע אך ישנם כל הזמן מצטרפים חדשים.

matanbu

New member
אהמ

בתור דוברת ועד הנוער.. לא ידוע לי כלום על עניין ארוני בהגדרת הקבוצות. אצלנו באילת, יש רק קבוצה חברתית, אבל חלק מהמשתתפים בארון (איזה ארון? יש כאלה, נו,טרנס, אבל הם בארון גם בתוך הקבוצה). הכל חוקי לפי מה שאני יודעת :)

יסמין 28

New member
תמיד אהבתי את התכנית הזאת

זה כל כך אמריקאי לשים בתכנית וויל וגרייס את שני היפים המלוקקים האלה, וכל כך בריטי לשים ב"גימי גימי" את שני הצ'פצ'ולות האלה.

למעלה