מודעות ללקויי למידה במכללה

שבט

New member
מודעות ללקויי למידה במכללה ../images/Emo124.gif

שלום לכולם! אני מרגישה שבמכללה שלנו המרצים מאוד לא מודעים וגם מי שמודע מאוד אטום לכל מה שקשור לסטודנטים ליקויי הלמידה.פשוט יש המון מרצים שלא אכפת להם, ואפילו רק מקשים יותר. חלקם חושבים שהקושי מתחיל ומסתיים בהארכת זמן במבחן וזהו! הם לא מבינים שהדרך עד למבחן מתוסבכת בעצמה.ושהם יכולים לעזור. אני מחפשת הצעות ורעיונות כיצד אוכל להעלות את הנושא למודע בקרב המרצים. אשמח לתגובות.

ומה עושה מרכז הסיוע ללקויי למידה?

מאכז הסיוע אמור לעזור לכם ללמוד וליצור מודעות בין התלמידים, בין הפקידים ובין המרצים.

שבט

New member
כן רק ש..

מרכז הסיוע שלנו כולוווווווו כולל אדם אחד. שהיא הרכזת ללקויי למידה. וזהו! אין שום כלום חוץ ממנה. היא מקסימה ועוזרת כשצריך(לפחות לי) אבל המרצים ממש להפך- חלקם לפחות. והרבה פעמים היא לא מצליחה להשפיע עליהם.והיא יודעת את זה לכן גם היא איתי מחפשת פתרונות לקדם את העניין.

האם תוכלי לעזור לה בהתנדבות

ולארגן יום עיון בנושא. העזה שלך יכולה להיות בדברים גשולים או בקטנים. את יכולה למשל לעצב את המודעות המבשרות על יום העיון ולתלות אותן.

שבט

New member
האמת

שזה מה שחשבנו לעשות אחרי שהציע לנו זאת גיא פינקלשטיין מעמותת לשם. אבל אחרי שהעלנו את זה במכללה בפני אנשים שונים הם אמרו שזה לא ילך, כי אין הענות מצד המרצים להגיע לימי עיון. היחידים שיגיעו יהיו אולי המרצים של המסלול לחינוך מיוחד וזה גם לא בטוח. אני חשבתי שאם נלך על קטע רגשי- שאנחנו הסטודנטים ל"ל נזמין אותם ונדבר איתם ונחלק עלונים עם סיסמאות כמו " זה חשוב לנו שתבואו" או משהו כזה אז הם כן יבואו. אבל אמרו לנ ושאין סיכוי לעניין לא משנה מה נעשה. אז וויתרנו על זה. לגבי ההתנדבות, זה מה שאני עושה, אני מתנדבת. אני נציגת ל"ל של אגודת הסטודנטים. ואין לי בעיה להמשיך להתנדב. שרק ייצא מזה משהו ושסטודנטים חדשים , שנה א', לא ייתקלו בבעיות כמו שלנו עושים.

papylove

New member
אפשר לדעת באיזה

מכללה את לומדת? אני אישית מכירה מכללה למורים באזור הצפון שחבל על הזמן הם פשוט לא אנושיים שם פשוט סיוט לכל הסטודנטים שלא לדבר על סטודנטים עם בעיות כמו לקות למידה

שבט

New member
אני לומדת

במכללה למורים בצפון, אבל אני לא יודעת אם אליה את מתכוונת. לא נראה לי בכל אופן, כי עדיין יש מרצים שכן איכפת להם. ואחרים שהם באמת הופכים תלימודים לסיוט, לפחות ללקויי למידה. אם זה חשוב לך אני אכתוב לך את השם של המכללה במסר אישי. כי אני מעדיפה שזה לא יהיה כתוב בפורום. מקווה שאת מבינה.

../images/Emo124.gif../images/Emo63.gif בטי שרייבר...

בבקשה, תוכלי אולי לעזור קצת, ממה שהניסיון שלך מראה בסמינר אצלך? תודה

שבט

New member
כן, אז מה?

יש הרבה אנשים שיש להם עבודה ולא מבצעים אותה. הם זקוקים קצת לעידוד. אז זה מה שאני מנסה לעשות.

למעלה