מודעות לסרטן השד ב-
אנשים

מודעות לסרטן השד ב-../images/Emo43.gif אנשים

ונסה אלוש, הצרפתייה שחיממה לנו את הלב כשניסתה לקרוא את מכתבי האח הגדול בעברית, שסיפקה לנו הרבה רגעים של צחוק ושעשוע וגם לא מעט רגעים מעניינים תתארח בפורום האח הגדול היום החל מ-18:00 בערב. אתם מוזמנים לשרשר את השאלות שלכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=134878967
סידרת הג'אז של גבעתיים קוראת לכם! בפורום ג'אז ובלוז התפרסם חידון בנושא ג'אז. השיבו על החידון ואולי תהיו בין חמשת גולשים שיזכו בכרטיס זוגי למופע הראשון בסדרת הג'אז של גבעתיים: ברזיל אוהבת חליל Four Flute Flight! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=249&MessageId=134886988
חודש המודעות לסרטן השד ב-
אנשים
ביום א' בין השעות 14:30-16:00 יתארח פרופ' אילן רון, אונקולוג בכיר במערך האונקולוגי של המרכז הרפואי ת"א (איכילוב) בפורום אמהות ובנות. ניתן לשאול שאלות בכל הנוגע לסרטן השד -על מניעה, תורשה ומה שביניהם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1901&MessageId=134904876
"מה, צריך ללמוד איך להניק?!" מסתבר שכן! אם אתן אמהות טריות לתינוקות מתוסכלים - זהו המקום בשבילכן להיכנס ולשאול. אסתר גרוניס, יועצת הנקה מוסמכת מביה"ח "ליס" ליולדות, תתארח ביום א' בין 15:00-16:00 בפורום הורים לתינוקות בנושא הנקת ילודים. אתן מוזמנות לשרשר את שאלותיכן כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=134908702

shiray

New member
לא יודעת מה הדעה הרווחת... יודעת שלדעתי

אטיין וקול און יור איילנד חמודים (אטיין יותר טוב, אבל גם קול סבבה) והשאר די לא קשור לכלום... נראה לי שה גם די מה שטורי חושבת עליו בדיעבד, בהתחשב בזה שאם אני לא טועה, רק את שניהם היא ביצעה לייב מאז אותו עידן נידח... אבל למען ההגינות- לא באמת נתתי לו צ'אנס הוגן, למרות שלא נראה לי שזה ממש ישנה... אני לא אוכל לקחת אותו בחיים ברצינות עם איך שהיא נראתה, ועוד בקליפים חחח

noosh

New member
לדעתי הוא כיפי

כלומר, אם סתם בא לך מוזיקת אייטיז חביבה, אז הוא כיפי. אם אתה מחפש עומק, רצינות, לחנים מורכבים וכו', אז לא ממש. אני דווקא די משועשעת ומרוצה מהאלבום הזה, כי הוא היה ההתחלה, והוא כלכך שונה מההמשך. לדעתי זה מגניב. וכן, יש בו כמה יציאות כמו Cool On Your Island ו-Etienne, שהן באמת טובות.

figure it out

New member
דה ביג פיקצ'ר הוא להיט מרטיט! ../images/Emo6.gif

כולל הקליפ
אבל לא הצלחתי לשמוע הרבה מעבר...

Mr Bing 17

New member
זהו, שאני פשוט לא מסוגל לרצות לשמוע את הדיסק.

אבל זה טורי והכל אז חשבתי שאני חייב לרצות ושאתם יכולים להלהיב אותי ולגרום לי לרצות. נראה שזה בכל זאת לא יהיה הפסד עצום

noosh

New member
תקשיב לו דווקא |אה|

הוא כיפי. לא יודעת. שווה האזנה כדי לשפוט.

noosh

New member
אוף, אני באמת צריכה לעשות את זה :(

אמממ היום, מתישהו. אולי כשאעשה ספונג'ה
.

רעוּת

New member
ספונג'ה זה לא מספיק סבל גם בלי שירי כריסטמס

ברקע? מה, אני היחידה שכריסטמס ספיריט גורמת לה לרצות להקיא?! אישית אני מעדיפה את פסטירבין
. אתמול כשעשיתי ספונג'ה ב-12 בלילה אפילו לא יכולתי לשים מוזיקה כי אחרת השכנים הרוסים מלמעלה היו מזמינים משטרה
. זה לא שהם לא עשו את זה בעבר
. ובאופן כללי הפסקול שלי לספונג'ה הוא הצעקות של השותפה שלי שטוענת שאני מחפפת
. אבל ב-12 בלילה היא לא יכולה לעושת את זה, כי אז השכנים הרוסים מלמעלה יזמינו משטרה
.

avivs

New member
הנה, חורף בחוץ.

הגיע הזמן להקשיב לMG. תזכרי לספר אחר כך מה את חושבת
*דגש על שני השירים האחרונים באלבום.

noosh

New member
כן, היה פה גשם וקר וכאלה

עד שאני אחזור למרכז זה בטח ייעלם
. בכל מקרה, בדירה שלי חם אז לא כלכך מרגישים את זה. מה אני עושה פה. אני צריכה ללכת לסטודיו לעבוד על השיעורים בעיצוב בסיסי. יאי שרטוטי חתכים! (באמת יאי). מתישהו אני אקשיב לו. אולי בדרך הביתה, אם אכן אסע באוטובוס.

Mr Bing 17

New member
להאזין לדיסק יפה תוך נסיעה לא קצרה באוטובוס

כשבחוץ גשום ויש מקום לשבת.. האין חייך נפלאים?

noosh

New member
אה, אף אחד לא הבטיח שיהיה גשם

ואף אחד בטח שלא הבטיח שיהיה מקום לשבת
. אבל יהיה בסדר. בשביל זה יש גם נסיעה ברכבת אח"כ
. אני מקווה רק שיהיה לי מקום לרשום.

Mr Bing 17

New member
יש גם רכבת?../images/Emo7.gif

ואת גם כאילו מוכשרת לומדת משהו יצירתי.. למח בלתי מזוין חייך נשמעים כפסטיבל של כיף וטוּב.

רעוּת

New member
כשתגדל תבין שתחבורה ציבורית זה לא כיף ../images/Emo16.gif.

זה בזבוז זמן משווע
עד כדי כך שהתחלתי לעשות סימולציות מתא"ם בנסיעות, כי הפרק של הסטטיסטיקה לוקח בדיוק כמו משך הנסיעה כאשר אין פקקים
. וגם מכרתי את נשמתי לשטן והתחלתי לנסוע באוטובוס של דוסים כדי לחסוך כמה שקלים
. כרגע אני שוקלת לוותר גם על זה ופשוט לא לחזור הביתה יותר לעולם, כי זה יחסוך לי כ"כ הרבה זמן בחיים
. ואם לא הייתי עובדת שם בשישי-שבת, זה גם היה משתלם כלכלית
.

noosh

New member
חיי הם באמת פסטיבל של כיף וטוב!

טוב, לא הייתי נסחפת. ודי קורעים אותנו (עכשיו חזרתי מהסטודיו
. זה כמו עולם ההייטק וכאן אין משכורת). כאילו, הם באמת נסחפים עם כמות המטלות ועם העניין של "אתם לא תשנו השנה אז זה בסדר, אל תבנו על זה כי אנחנו לא בונים על זה". אה, וזה גם יקר אש. רק החומרים השנה יעלו לנו יותר משכר הלימוד, לדעתי. זה מטורף כמה שזה יקר. אבל לפחות זה מעניין, ומצחיק, ועובדים עם גבס ושעווה ולטקס וכל מני חומרים הזויים שלרופאי שיניים, ומשרטטים דברים (מישהו יודע איך משרטטים אליפסה עם מחוגה? כי אני לא יודעת איךךךך ויש לי את הקולסיאום לשרטט!!! אמג למה הם חושבים שאני יודעת לעשות תכניות של הקולסיאום, מה אני נראית להם, אדריכלית ברומא? כולה שבוע שני בבצלאל), וכזה, יש שיעורים של אמנות מודרנית! ומנתחים בניינים מבחינה חומרית! ולומדים רישום!!!!! אמג. זה כה מושלם. זה לא אוניבריסטה, זה תיכון משולב עם סווטשופ. והאנשים כה נפלאים. וזהו, הפסקתי לחפור על חיי המדהימים והלכתי ללמוד איך משרטטים אליפסה, לעשות תכניות של הקולסיאום ואז לשטוףאת הרצפה (כן, בסוף זה יהיה היום. וכן, זה החלק הפחות זוהר של חיי הסטודנט - חוסר כסף, כלכלת בית ועיגולים שחורים תמידיים מתחת לעיניים. זה הזמן לעבור לאימו שיק).

רעוּת

New member
איכס ../images/Emo5.gif

יום אחד תפוג לך ההשפעה של העודף סרוטונין במוח+ פסיכוזה קלה של תחילת שנה א', ותתחילי לבכות
.

למעלה