מודעות מושלמת

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
מודעות מושלמת

בחלום היתה לי הברקה החלטתי שאם אני מת בחלום אבל עדיין מודע לקיומי, איני מת. אני עדיין נשאר כמעין בלתי פגיע תחשבו על ניאו הוא מת ירו בו! (OMG U KILLED NEO U BASTARDS) ואז הוא קם לתחייה כי הוא הבין שכל מה שמסביבו זה רק המציאות המסכנה שהוא חי בה, הסביבה... ובעצם אי אפשר להרוג אותו כי הוא שומר על הקיום שלו באמצעות המחשבה הוא יודע שהוא לא יכול למות, ולכן הוא לא מת. (ולא בגלל שטריניטי נישקה אותו, זה סתם דרמטי שמישהו מת ומישהי מנשקת אותו... כמו גם אולי החדירה בו רוח חיים אלוהית
) אולי ככה זה גם לגבי החיים שלנו. בין אם אנחנו חיים בתוך איזה מאטריקס או בלי קשר. אולי זה לא יוצר הרבה הגיון, אבל בחלום זה נראה ממש נכון

on drugs orange

New member
מחשבה יפה

ובאמת מעניינת ... למרות שקשה לי להאמין שזה ככה לגבי החיים שלנו הרי אם אנחנו מתים אנחנו לא חושבים...

IC4

New member
אההה בעיתיות

אנחנו לא מגיעים למצב של מוות באמת לא מוות אבסולוטי הגעתי להגדרה של שמרנות רקורסיבית נגיד אם אתה מת אתה לא חושב אבל אם אתה חושב אתה לא מת
תגיד לנאצי שלעשות הכללות זה דבר מטופש והוא יגיד לך סתום ת´פה יהודון מה כבר אתה יכול ללמד אותי all those wasted souls

on drugs orange

New member
הממממ

טווווובבבב פעם הבאה שאני אמות אני אנסה לחשוב שאני חי בסיידר

מימי

New member
"לא יוצר הרבה היגיון"

אפשר להגיד "לא הגיוני". לא הכל חייבים לקחת מהאנגלית, כי זה נשמע די עילג. אויש, הפכתי לחזיר בר.

חזיר בר

New member
לא,לא,אל תתביישי

זה ידוע שאיתי הוא שטוף מוח ע"י התרבות האמריקאית וגם ע"י השפה שלה.

IC4

New member
כן הינך צודק

הבא נחזורה למקורות האחא דקל. התבוא אליי לצפות בלראותרחוק בסרט מטריצה? אחר כך נוכל גם לצפות בקוביה בגרסא המדובבת לעברית צחה. (צוחה?) זה לא שאני מנסה לדבר בכוונה מאנגלית, אני פשוט חושב/מדבר ככה... ההערה עלולה להשתמע כאילו עשיתי משהו רע או שאת מאשימה את סגנון הדיבור שלי... whats this shit all aboouwt ? וזה כן הגיוני, למי שיש לו הגיון שכזה... פעם באה : א-תגיבי להודעה הנכונה ולא ל4 הודעות אחרי ב-תנסי בבקשה להגיב לענין , כלורמ על הענין שעליו מדברים ולא על הכמה מילים שנאמרו כדי לנסח חלק ממנו ותודה שהשתמשתם תפוז.

IC4

New member
מה פתאוווום

אני לא נשמע כמו המנהל של הפורום, אני נשמע כמו מישהו שהיה פה מההתחלה ונאמן לרעיון הכללי של הפורום, המנהל יעשה את פעולותיו בין אם הוא רוצה להקשיב לי או לא. דואליות RULEZ

Master Boo

New member
לדעתי,

הפורום צריך לשנות את שמו למשהו בסגנון "דברים שלא תכתבו בשום מקום אחר"... אני זוכר שבהתחלה היו כאן רק דיונים על מאטריקס ועל קונספירציות (אחרות), אבל עכשיו זה כבר יותר פורום... מוזר. ולעניות דעתי, הוא צריך להשאר ככה!

קרנוש20

New member
יווו אני מתחילה להתערב עכשיו

אני לא מבינה מה לא מובן? כמו שסטייק לא באמת קיים, לא באמת טעים כמו שנדמה לנו ככה זה עם היריות הוא אמר הילד : אין באמת כפית... אל תנסה לכופף זה לא ילך... אין באמת יריות אין! הכל זה המטריקס וניאו הוא האחד בגלל שהוא הצליח לשבור את הצופן להבין שאין באמת כפית!

Master Boo

New member
חחחחחחחחחח

אני מתאר את הילד הבודהיסטי הקטן אומר "אין באמת כפית... אל תנסה לכופף זה לא ילך..."! LOL!!!!!! אבל חוץ מזה מה שאמרת- אני מסכים איתך...
את יודעת, המשפט האחרון שלך מעלה שאלה מעניינת... "וניאו הוא האחד בגלל שהוא הצליח לשבור את הצופן" האומנם? אולי הוא הצליח לשבור את הצופן בגלל שהוא האחד?... למרות שנראה לי שהסרט מצדד בגישה הראשונה...

IC4

New member
גם לי יש בעיה עם זה

האחד ופענוח הצופן לא הכי מסתדר לי

Gevakumon

New member
היה חייב להיות מרובע אחד לא?

התאוריה שלך נכונה (ובסרט מוכיחה את עצמה...) כשאנחנו מדברים על המאטריקס, סליחה, מטריצה, אבל בחיים מה לעשות היריות לא הורגות אותנו בגלל שככה אנחנו חושבים, היא הורגת אותנו בגלל שחתיכת מתכת עושה סלט מהאיברים שלנו, שתפקידם להחזיק אותנו בחיים, כי מה לעשות אחרי הכל אנחנו מכונה ובתור מכונה אנחנו לא יכולים לתפקד אם חלק מהרכיבים החיוניים בנו נדפקו. מצטער להיות הבוק שאומר את זה, אבל אני בוק אז הייתי חייב... =\

למעלה