מודעות עצמית

ZAHAV2006

New member
מודעות עצמית../images/Emo204.gif

אני מחפשת בימים אלו טיפול מסויים למודעות עצמית(באיזור ת"א,ורצוי בת"א עצמה),שיעזור לי לממש את עצמי בחיים שלי ולעשות סוף סוף באמת את מה שאני אוהבת,ולהפסיק להיות אומללה ולסבול... כמו כן,אני הייתי רוצה לעבוד על מספר בעיות,כגון חוסר ביטחון עצמי,פחדים,ביקורתיות,ועוד... ואני מחפשת גם טיפול שלא יעלה על 200 ש"ח לפגישה,כי יש לי תקציב מוגבל מאוד ואני שואפת לפגישה כל שבוע. אני מחפשת משהו מאוד ממוקד,ושתהיה לי כימיה טובה עם המטפל,על מנת שביחד נגיע למטרה! אני ממש רוצה לפרוח כי כרגע אני מרגישה בן אדם מת מהלך...
אשמח אם תוכלו לעזור לי מנסיונכם האישי,או שסתם אתם מכירים טיפולים טובים שאתם ממליצים עליהם בחום! תודה מכל הלב ויום מקסים!

האלי

New member
שינוי

כל שינוי אישי הוא תוצאה של עבודה קשה. אם התקווה שלך היא שתמצאי מישהו שיעזור לך ו"יגלה לך את האור" תחסכי לך את מאתיים השקלים שאת מתכוונת לבזבז לצורך כך. (הנה כבר שינוי שאת יכולה לעשות: תחסכי 800 שקל כל חודש שאותם , במקום לשלם ל"מטפל", תקדישי במודע לעצמך בלבד. הכסף שחסכת יחד עם המודעות שאת פועלת למען עצמך יגרמו לך לשינוי בהרגשתך). אם את רוצה לעשות שינוי אישי ומוכנה לעבור את הדרך הקשה והכואבת שמובילה לשינוי כזה את לא צריכה שום דבר נוסף על הנכונות הזו שלך. אם מתקיים התנאי של הנכונות שלך לעבודה קשה את יכולה להגיע למטרתך. גם ללא עלויות כספיות. בהצלחה.

הכללה מסוכנת

שלומות האלי לומר: "כל שינוי אישי הוא תוצאה של עבודה קשה." זה להכניס אמונות מגבילות לאדם בצד השני.. אם זוהי דעתך, אזי זו האמונה המגבילה שלך.. שווה לך לשים לב לדבר הזה כי אני מכיר הרבה תהליכי שינוי אישי שהם לא רק תוצאה של עבודה קלה מאוד, יש גם תהליכים שהם אפילו לא תוצאה של עבודה בכלל אלא רק רצון ופגישה עם המטפל/מנחה/מאמן הנכון בעל השיטה הנכונה לאותו אדם שמעוניין בשינוי. ראיתי אנשים משתנים על פני שנים וראיתי אנשים משתנים על פני דקות (וכן השינוי נישאר לשנים לכל השואלים) יתרה מכך, בד"כ השינוי הוא מיידי, מה שלוקח זמן זה או א. המוכנות של אותו אדם לשינוי. או ב. המוכנות של אותו אדם לשים לב לעובדה שהשינוי קרה.. (זה בהקשר למצבים מאוד ספציפים ) דוגמה קלאסית ל ב' זהו הסיפור על אותו אדם ביישן שאחרי 3 טיפולים מגיע לפגישה עם המטפל שלו וצועק עליו שהטיפול הוא בזבוז זמן, ובכלל לא עוזר לו, ושזה עלה לו יותר מדי כסף וכו' וכו' וכו'... אותו אדם אפילו לא שם לב שלפני 3 טיפולים הוא אפילו לא היה מעיז להסתכל על מישהו בעינים לא כל שכן לצעוק עליו... יחד עם כל מה שאמרתי, יש מצב שיש לך כוונה סמויה אחרת שאני פספסתי מאחורי ההודעה שלך... ואז אשמח באם תבהיר ע"מ שאלמד משהו נוסף המון תודה מיקי

היי זהב

ממליצה לך לפנות לפורום מאמנים בתפוז, ישנם מאמנים אישים שסימו את הלימודים ומחפשים מתאמנים, ללא תשלום. שיהיה בהצלחה

למעלה