מודעות

רשף כשף

New member
מודעות ../images/Emo62.gif

מודעות בשבילי היא הכרות עם עצמי: הבנה- מה מניע אותי ראייה- של התמונה הרחבה, מעבר לסיטואציה בודדת הכרה- של הרגלים ודפוסי פעולה שאני נוהגת לבצע עירנות- לדעת לאתר הרגלים

רשף כשף

New member
הרגלים

הפעולות שביצעתי בעת שליחת ההודעה "מודעות": פעולות אוטומטיות: פתיחת הודעה חדשה בפורום כתיבת המילה "מודעות" לחיצה על CNTRL+עכבר ימני העתקת הפירוש פעולות לא אוטומטיות: פירוק הפירוש למרכיביו ניסוח כל מרכיב בדיקת איות פעולות אוטומטיות: לחיצה על כפתור "שלח" קריאה נוספת של ההודעה בפורום בעת שליחת הודעה זו ("הרגלים") אני מודעת לפעולות האוטומטיות הרשומות בהודעה זו.

פעולות אוטומטיות

יש עוד הרבה פעולות שעשית ב"אופן אוטומטי" בעת כתיבת ההודעה..... את פשוט לא מודעת לכולם, או במילים אחרות, את לא מפנה את תשומת ליבך לכל הפעולות האוטומטיות שלך... וזה טבעי, כי הם "פעולות אוטומטיות".... קיימת טכניקה (1 מתוך 4) שמגדילה את המודעות שלך לפעולות שאת מבצעת, ל"מה" ול"איך" ושמה אי-עשיה.

אי-עשייה

זאת לא הטכניקה שהייתי ממליץ לך להתחיל איתה.... ואולי כן. בכל אופן השאלה שלך קצת "מוזרה" בעיניי "אילו דברים אחרים נעשים באי-עשייה"... שאלה יותר "חכמה" זה מה זה אי-עשייה... את מוזמנת לענות על זה... על בסיס ההגדרה שלך אוכל לספר לך (אולי) מה עוד עושים באי-עשייה... וגם איך.

רשף כשף

New member
אין לי שמץ ../images/Emo13.gif

מה שהבנתי מהאתר שלך הוא שאי עשייה זה לא לא לעשות דברים אלא לעשות דברים אחרים ולכן אני שואלת באילו דברים אחרים מדובר?

ציטוט מהאתר שלי:

אי עשיה זה לא "לא לעשות דברים", אלא סוג אחר של עשיה עשיה שמתנגשת עם רשימת המלאי שלנו אי עשיה מפנה אנרגיה זמינה (כח, עוצמה) כתוב "סוג אחר של עשיה" ולא "עשיית דברים אחרים" .... אם את מצטטת משהו אחר, אנא תגידי לי באיזה דף של האתר .

סוג אחר של עשיה

על מנת להסביר לך מה זה יש הרבה מושגים שאני צריך להסביר לך לפני. אם לא הבנת עד כה אז אגיד את זה שוב: פורומים זה לא המקום שאני עושה דברים כאלו... בפורום אני לא יכול "ללכת עד הסוף", יש כאן כל מיני אנשים שקוראים וכותבים, רובם המכריע לא לומדים ממני, חלקן הלא קטן גם לא רוצים (לפחות כך נראה מאיך שאני מבין/מפרש את הפעולות שלהם)... זאת אומרת זה לא מקום שבו אני יכול לפתוח את הלב, את כול כולו, את כל כולי... כשאני כותב בפורום אני גם חושב על איך יבינו את הכתוב אנשים שלא שואלים כי הם מאמינים שהם מבינים, דבר שבמפגש של אנשים (ולא דמויות וירטואליות) לא יכול לקרות. אי אפשר באמת להבין מה זה אי-עשיה כשאת עדיין מחזיקה דעות/אמונות שמצדיקות את התקווה שלך שלא חייבים למות. זה לא הכל (כמובן) מיניתי רק כמה נקודות על קצה המזלג.

למה את מדברת ברבים?

התשובה שלך אמורה להיות "כנראה שלעולם לא אדע".... והמשפט הזה יכול להיות נכון או שגוי, תלוי בבחירות שלך... אם את בוחרת לא לדעת אז ברור שלא תדעי.

רשף כשף

New member
עניתי על מה שכתבת

יש כאן כל מיני אנשים שקוראים וכותבים, רובם המכריע לא לומדים ממני, חלקן הלא קטן גם לא רוצים (לפחות כך נראה מאיך שאני מבין/מפרש את הפעולות שלהם)... ודרך אגב, אני חושבת שאתה לא מבין/מפרש אלא מבצע הנחות.

מבצע הנחות

רק היום, רק היום!!!!!!!!! 70% הנחה על כל רשימות המלאי שמפריעות לאנושות לתפקד!!!! מבצע מדהים, לא יחזור!!!!!! לא ראיתם בחייכם מבצע כזה!!!!!! ========================================== הציטוט, בטח לקוח ממשהו שכתבתי, כתשובה למישהו/משהו.. ואם רצית לענות על ההודעה ההיא הגיוני לענות להודעה ולא להכניס את זה כאן... תלוש ממקומו.... מה ההבדל (הגדול?) בין מבין/מפרש לבין להניח הנחות? אין כל כך הבדל, נראה לי.... אם את רוצה אני יכול להגיד: שעל פי איך שאני מבין/מפרש את הפעולות ואת מה שכותבים רוב האנשים שקוראים/כותבים כאן אני מניח שהם לא לומדים ולא רוצים ללמוד ממני. אם את בוחרת לא לדעת אז ברור שלא תדעי. זה משכתבתי, את רוצה להתייחס לזה? אלו הבחירות שלך... לא שלי ולא של מישהו אחר... אני מניח...

Random Thoughts

New member
יוווופי

איזה יופי.. בזמן האחרון מנסה להיות מודע לכל המתרחש בי ולשים לב לעצמי כל רגע זה גם מחדד את הזכרון איכשהו אני פתאום זוכר יותר דברים המתרחשים במהלך היום. מה שכתבת הכניס לי עוד רובד הסתכלותי לתוכי :)

נהראש

New member
מודעות בשבילי

שלום, מודעות בשבילי מתחילה בתחושות הגוף. נשיפה-שאיפה נשיפה -שאיפה. הכל פועל הכל זורם.

למעלה