מודעין 2009

altofhen

New member
מודעין 2009

היתה הופעה מעולה!!! חגגנו לשני יום הולדת באיחור אופנתי של 20 יום. צחקנו, שרנו, (זייפנו) רקדנו, והפרחנו בועות סבון... מצרפת לינק תמונה נדירה משתי סיבות: 1. שלא כהרגלי (אני יוצאת גרוע בתמונות- הכל למען שני) הצתלמתי עם שני ומר דייב 2. שימו לב לחולצה המאוד לא שחורה של מר דייב !!! תודה לצלם ולאישתו האהובה!!!!

glitter8

New member
../images/Emo106.gif

סחטין לחן על כך שתפסה את דיויד לובש צבע אחר מלבד שחור!
עכשיו, כשפנייך מתנוססות בפורום את חברה רשמית במועדון הפסיכים שהולכים כל שבוע להופעה של דיויד... ברוכה הבאה..
תמונה חמודה, מזלטוב לשני (+20 יום איחור אופנתי..) מעכשיו, מי שרוצה לראות את דיויד בהופעה צריך
לארצות הברית... עד להודעה חדשה..

YulaShpil

New member
אחי, כשאתה טס לקליפורניה...

נקרא שהיה לכם כיף גדול
ענבל, טכנית אפור הוא גוון של שחור, שהוא בכלל לא צבע... אז קשה להגיד שהוא לובש צבעים אחרים. מחכה לפגוש פרצופים חדשים וישנים במפגש מחר

papich

New member
היה מדהים../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ותודה על הכרטיסים גם לפורום וגם להנהלת תפוז
למרות שזוגתי היתה קורעה מעייפות... נהנינו מאד

ghahamov

New member
אכן מדהים

הייתה הופעה כיפית מאוד. המצולמת בתתמונה, העלי עוד תמונות טובות של דייויד מההופעה. (אפשר להעלות גם צילום של המתנה ?)

altofhen

New member
צילום המתנה

אני חושבת שאין לי אותו זה על המצלמה שלכם נורא מסורבל להוריד לפה תמונות יהיו בקרוב בפייס בוק

hadas244

New member
תמונות..

היי אני כותבת על ההופעה המדהימה שהייתה במודיעין והעורך ביקש ממני להביא תמונות מההופעה.. יש מצב שתוכלי לשלוח לי 2, 3 תמונות מוצלחות למייל?? אני ממש ממש אשמח :) המייל הוא [email protected]

למעלה