מוהל בבוסטון

קשקה

New member
מוהל בבוסטון

שלום! לא ,אני מהפורום השכן (ישראלים בחו"ל).-עדיין,נטולת ילדים.. אבל- עבור חברה שילדה היום ,בשעה טובה ומוצלחת, בן-אני מחפשת מוהל,בבוסטון.מישהו מכיר? מישהו שמע? תודה מראש, קשקה

קשקה

New member
אה ועוד משהו

מאחר ו,כאמור,אין לי שום נסיון בעניין...יש לי עוד שאלה: מתנות שימושיות ליולדת -מה מביאים ואיפה קונים?? שוב תודה קשקה

אם מדובר על מתנה אישית לה,

בלי קשר למתנה לרך הנולד, את יכולה לתת לה שובר למסאג' מפנק, תספורת וכו'. היא בטח לא תנצל את זה מייד, אבל תאמיני לי שכל יולדת טריה היתה רוצה לקחת לה איזה פסק זמן קצרצר, אפילו של שעה-שעתיים, ולהתפנק קצת (ואם גם תתנדבי לשמור לה על הבייבי, זה בכלל נהדר). אם את מדברת על מתנה שהיא בעצם יותר לרך הנולד, יש בערך מליון ואחד דברים, והכל תלוי בתקציב. מספיק להכנס אפילו ל-TARGET, לאגף התינוקות, ולראות את המבחר שיש להם. השאלה היא גם אם מדובר בילד ראשון (שאז אפשר להביא בגדים או צעצועים מכל המינים, בלי לשבור את הראש יותר מדי), או שיש בבית ילדים קודמים, שמהם הנסיך הקטן יירש דברים אלמנטריים, ואז צריך להשקיע קצת יותר מחשבה בדבר. האמת היא שרק השבוע הייתי בסניף המקומי של Burlington Coat Factory וראיתי שם יופי של רעיון בשביל תינוקות: מעין חלוק רחצה, שעשוי בצורות של חיות שונות. ממש מתוק, וממש ממש לא נורא יקר. אם אני זוכרת נכון זה היה בסביבות $20.

קשקה

New member
תודה!!

בסוף הוחלט על מתנה דוקא לאח הגדול... את היולדת נצ'פר בברית(ועד אז יש זמן לחשוב על משהו).אגב-נמצא מוהל...איזה מחירים..
ואני לתומי חשבתי שזה כמו רב מחתן,כאילו עושה את זה בהתנדבות... קשקה

למעלה