מוווהוהווהוהווהוה שיר מלמדת אותי לעשות הודעה ריקהההההההההההההההההה
מ משתוללת בכפר New member 4/9/04 #1 מוווהוהווהוהווהוה שיר מלמדת אותי לעשות הודעה ריקהההההההההההההההההה
D DidjiT New member 4/9/04 #7 ../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif../images/Emo141.gif אנשים אנשים אנשים!!!!!!! אני מבקשת. תסגדו לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לימדתי את עדי לשרשר!!!! אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני מי מלכה מי?!
../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif../images/Emo141.gif אנשים אנשים אנשים!!!!!!! אני מבקשת. תסגדו לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לימדתי את עדי לשרשר!!!! אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני מי מלכה מי?!
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 4/9/04 #8 סליחה../images/Emo12.gif פאק! אני הייתי הראשונה שעשיתי את זה ואני לימדתי את חוסה והכל ואני דורשת זכויות יוצרים!!!!!!!!!!!!
סליחה../images/Emo12.gif פאק! אני הייתי הראשונה שעשיתי את זה ואני לימדתי את חוסה והכל ואני דורשת זכויות יוצרים!!!!!!!!!!!!
D DidjiT New member 4/9/04 #11 חמודה תנשמי... אנוכי בסה"כ מלמדת אותה לעשות את זה.. אני לא אומרת שהמצאתי את זה או משהו...חחח את יודעת.. ככה הדברים עוברים מפה לאוזן... [הא?!]
חמודה תנשמי... אנוכי בסה"כ מלמדת אותה לעשות את זה.. אני לא אומרת שהמצאתי את זה או משהו...חחח את יודעת.. ככה הדברים עוברים מפה לאוזן... [הא?!]