מוווווווווומלצים

eladi88

New member
מוווווווווומלצים../images/Emo192.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

eladi88

New member
מווווווווווווווווו../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? עומד מול ראי
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)?Amalek - The Sins of Amalek
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שנגמר לי המלווה
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אבודים
משהו שהרס לכם את השבוע: מממממממ
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: עבודה חדשה
ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכולם נו...
מסר לאומה: כל עוד הגחל דולק - אפשר עוד לעשן

NecroSight

New member
איזה כבוד!!! אלעד נהג השודים במזגיי

האויר המטורפים בארץ ממליץ על שיר שלנו!! חח

Lee Roni

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? נורית גלרון - אתה משתחרר הדורבנים - צידו האחר תומר ממיה - אלה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> בלי כל כוונה להעליב או משו... אבל נכון שהוא מזכיר את בנץ מ'אריק ובנץ'??
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומולדת של אמא!! :)) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - "אני מרגיש שאת מלטפת לי ת'תחת..." - "רגע, אני מחפשת את החור!!!"
[מחפשת את הקליק של החגורת בטיחות במושב האחורי של האוטו...] סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: המרינה באשקלון! :) משהו שהרס לכם את השבוע: כל יום שישי!!! איכסססס אחד הימים המגעילייייים! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יומחמישי נראלי... ואתם מוזמנים לתת
לפרד
לבנץ
לאור
לאלעדי
לגל
לרינת
לשיר
לכל הסטודנטים המתחילים... שיהיה בהצלחה!!! :] מסר לאומה: כחול!!!

מה יש לך...../images/Emo105.gif

להצליץ על המרינה סתם מקום חרא מלא בערסים...|בע||בע||בע|

Lee Roni

New member
יש שם רק ערסים צעצוע כאלה...

הילדים הקטנים האלה.. חוצמהם לא ראיתי סוג אחר של ערסים..:p והסקו-באר שם נחמד רצח!!! :))

הסקו באר...../images/Emo105.gif

זה המקום היחידי שאין בו ערסים. לכי לשייטים ולפישנזון ותראי מה הולך שם...

אין בעיה לירוני סבבה אני זוכר..

שבוע אני לא בפורום וכבר אין לי חיבוקקקקק ?

eladi88

New member
בגלל אנשים כמוך../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

הפורום שלנו נראה כמו שהוא נראה!

Lee Roni

New member
../images/Emo2.gif איך שכחתי אותך כפרה...

בזכותך יש לי חצי מהשיר "כמה פשוט"!!! :)) אבל התמונה שביקשתי עדיין לא נשלחה במלואה ואני עדיין מחכה... בכלופן... קח...
:]

מומלציייישן

שמש
לחבק אותך - סינרגיה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
מההופעה אתמול
ההופעה אתמולללל משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"זה יום יפהה חושב על איך הרגשתי עד עכשיו בחוץ כבר שמש.." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"למורן תשתי משהו"
הופעה של סינרגיה ב 3.11 בבארבי כ"ס משהו שהרס לכם את השבוע:
לחכות שעות לסברינה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
להיפטר מהקבייםםם קולולווולולולולולוו ומתחילה העונההההההההההה תודה לאל!! ואתם מוזמנים לתת מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם מסר לאומה:
מיום רביעי אני חזרה על הרגלייםםםםם

../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא כל כך שמעתי מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? דבר אליי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: מספיק משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכל מתחיל להתבלבל, אני משחרר עוד נשימה ומסתכל אובייקטיבי. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יום אחד אני אשלח את הידיים אל השמיים, יום אחד אני אצעק עד סוף העולם... התקוות של היום- הם הכשלונות של מחר. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הכפול של נטאשה, ממש מומלץ משהו שהרס לכם את השבוע: קצת בלבול.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ההורים שלי נוסעים עוד מעט
ואתם מוזמנים לתת
לרן מסר לאומה-

מיכל 234

New member
הראל סקעת - ההופעה ../images/Emo91.gif

אז אחרי אלבום זהב מוצלח , אחרי שקיבל את איש השנה במוזיקה שיר השנה "ואת" זמר השנה ואלבום השנה התחילו ההופעות על הבימות ברחבי הארץ להראל סקעת הופעה שווה , מהנה ומרגשת ממולץ 26.10.06, יום חמישי- אולם הפיס, קדומים 11.11.06, מוצאי שבת - תיאטרון חולון 23.11.06, יום חמישי - היכל התרבות, באר שבע 25.11.06, מוצאי שבת - היכל התרבות, כפר סבא 30.11.06, יום חמישי - תיאטרון הצפון, קריית חיים 7.12.06, יום חמישי - תיאטרון ירושלים כרטיסים ניתן לרכוש באתר של "הדרן" או בטלפון 6646* https://www.hadran.co.il/

תפו../images/Emo64.gif../images/Emo122.gif../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

אמן
האמ..חח: Busted- over now, losing you, without you, nerdy 3doors down- this time, landing in london, kryptonite incubus- i miss you, nice to know you, drive, wish you were here staind- so far away, it's been a while, right here McFly- i wanna hold you paramore- pressure the veronicas- 4 ever yellowcard- everywhere(michelle branch) טוב זהו. חחח
לא מצליחה להעלות תמונותתתתת רררררררררר
הסופשבועע
"רוצה שתדעי מה שאת בשבילי.."
האמ. לא יודעת..
כלום
משהו שהרס לכם את השבוע:
מבחנים תמותו!!!
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
שיגמר כברר
(ואז אחד יותר קשה
)
ואתם מוזמנים לתת
לכולם
מסר לאומה:
אוףאוףאוף.

mory89

New member
את ממליצה על שירים מדהימים!!

אני איתך בכל הקטע של המוזיקה...=]

elivnat

New member
כמה זמן לא עניתי על זה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? שיר בעיפרון.. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? את-הראל מויאל.. חחחח חברה שלי הדביקה אותי בשיר הזה.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:לא ממש עשה לי את השבוע אבל נגיד, התחלנו בכיתה פרויקט התנדבות ויש לי 2 חניכים חמודים ועוד חניכה שלא יצא לי להכיר.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את שוברת שתיקה כשאני מנסה להבין אותך.." לא שזה מתאר, פשוט זה משפט חביב.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "חלאס!!שומרת נגיעה! מה לא ברור???" חחחח ביני לבין חברה שלי... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סיילנט היל, קוונטינס-ספר. משהו שהרס לכם את השבוע: ביום אחד מתכונת באנגלית ומבחן בספרות ובנוסף על זה סיימתי ללמוד ב4... סיוטטטטט משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: סופ"ש!!!! ואתם מוזמנים לתת
לנעמה
למוריה שהייתי אמורה לפגוש אותה בראש העין לפני שבועיים אבל זה לא יצא בסוף..
למוריה השניה..
לכל מי שרוצה (רק לבנות, אחרי הכל-שומרת נגיעה...) מסר לאומה: אחרי יום שלם של שיעורים חפרניים-ספרות, אזרחות ואנגלית-אל תתפלאו אם תגיעו לסין.. מה שהחפירות האלה עושות.. ארכיאולוגים עשו מאיתנו..

למעלה