מוומווו

osnath

New member
בהחלט

אני חייבת להסכים ולסכם את זה במילה אחת... מה???? אסנת- בין ביס לביס

זה כמו שמישהו יוצא לאוף-פליי

אז מה עושים? נוזפים בו באוף-פליי? לא! מכניסים אותו חזרה למשחק באין-פליי! פשוט תחשבו על משחקים על מה שמתואר בעבודות האלה - ותראו מה תקבלו! ומי שמעוניין לנסות להריץ משחק סגור כזה - שיצור איתי קשר. זה דבר שלא עשיתי כבר הרבה זמן!

Varkong

New member
מה זה משנה?

הפורום מת, תשלימו עם זה. אתם לא צריכים להכנס לפה יותר, ין פה אף אחד. הספאם שלי זה הדבר היחיד שרא כאן שנים, ואושר אפילו לא טורח לבקר פה כי הוא יודע את זה. אם הוא הייה מבקר, זה כבר הייה נמחק אני מניח. לכו אנשים! אתם לא צריכים לקרוא את ההודעה הזאת בכלל.

נו, באמת!

אריק, אתה צריך להכיר אותי יותר טוב. אני לא מחקתי את זה, כי זה לא נוגד את חוקי הפורום, וזה כנראה מה שהיה לך להגיד. בכלל התחלתי לחשוב, אולי עלית על הגל הנכול ליצירת משחקים סגורים, כי כל מה שקורה שם בין הדמויות - אלה התכנים האמיתיים של משחקי תפקידים ברמה גבוהה.

Varkong

New member
תעשה לי טובה!

מה הקשר בכלל? אתה יכול למחוק את זה (כבר לא נחוץ). כן, זה מה שהייה לי להגיד, השוואת מוטובים של "שש נפשות מחפשות מחבר" מול "שיחה עם אבי". משחקים סגורים? אני בעד משחקים סגורים כן, אבל הפעם אתה צריך להכיר אותימספיק טוב לדעת שיש לי הפרדה מוחלטת בין היחס בין הדמויות ויחש אישי, אני מניח שיש הרבה אנשים שיאשרו את זה. בקשר למשחקים סגורים, למה להציג את זה כדבר שלילי? יש אנשים שאני נהנה לשחק איתם יש אנשים שלא. והפורום הזה מת, הדבר הכי הגכיוני לעשות יהיה לבטל אותו!

אתה יורק לבאר ממנה אתה שותה.

במקום לראות מה אתה יכול להרוויח מההסתכלות הזו, אתה יורק לבאר ממנה אתה שותה. אני מודה שלא התאמצתי לקרוא את כל העבודה שלך. אז מה? בוא נראה אותך - חכם גדול: מה אתה יודע על מוטיבים במשחקי תפקידים?

Varkong

New member
מה?!?!?

אתה רוצה שוב להראות לי את הקשר? אני לא רוצה שתקרא את העבודה שלי, היא חרא. אני אומר שצריך לבטל את הפורום הזה כי הוא מת! תשלימו עם זה כבר. וזאת לא יקירה לבאר שאני שוצה ממנה כי אני לא שותה ממנה! אף אחד לא שותה ממנה, היא כבר מזמן נהפכה לביצה ואף אחד לא מבין את זה.

5נדב

New member
אריק נו באמת!

גם אתה מאמין שהפורום מת, זו לא סיבה להתייחס לגופה שלו בכזה חוסר כבוד.

raistlin majere

New member
הוא מת כי הרגתם אותו.....

אתם יכולים עדין להחיות אותו.....תלוי בכם.... ואני מדבר אל כולם לא רק לאריק.... הפורום לא מת לפי דעתי...... הוא רק בתרדמה.... אפשר להעיר אותו עדין..יש לו סיכויי...

וכל הדיון הזה מתקיים כאשר

אני מקבל פניות במייל! אז זהו זה. אני מפסיק לענות על מיילים. רוצים תשובות? תשאלו כאן.

Sern

New member
מה איכפת לך?

לא מעניין אותך, אל תיכנס. אתה חושב שאין פה אף אחד? אז למה אתה מגיע לפה בכלל? מה איכפת לך שהפורום יישאר פתוח? זה פוגע בך בצורה כלשהי? זה תופס לך מקום על המחשב? אם אתה אל רוצה להשתמש בפורום, אל תבוא לכאן בכלל. אבל בהחלט יש כאן אנשים שאיכפת להם ורוצים שהפורום יישאר פתוח. נכון, כמעט אין פה אף-אחד, אבל עובדה שעדיין יש כאן כמה אנשים. מי יודע? אולי בעתיד אושר יחייה את הדבר-הבא, ואז הפורום יחייה שוב. אבל עד אז, אני בטוח שלתפוז לא יהיה איכפת לתת לנו לכתוב את ההודעה האחת ביומיים שלנו. אז למה שלך יהיה? ארם.

למעלה