מוות באיזור אילת.

Action force

New member
מוות באיזור אילת.

חברים יקרים, בנתיים לא היו פיגועים, אך אנו סובלים ממגפה קשה. שהיום נוכחתי לדעת את חומרתה! נסעתי היום ליוטבתה בשעות הבוקר, עד שלפתאום הבחנתי ברכב שלפניי, שנוסע בזיג-זג, כמו שיכור, לאחר נסיעה רצופה מאחוריו של 5 דקות, ראיתי איך אותו נהג גרם לכמעט 2 תאונות, שהיו נגמרות בלא מעט פצועים! (שאני הייתי יכול להיות בניהם). לאחר שנעצר הרכב שלפניו, ונשאל מדוע הוא נוהג בצורה הזו, ענה הנהג, סתם... כי משעמם... אז חברים, בין השיירות הארוכות עד מאוד שיצאו היום מאילת, יש אנשים שמחפשים את המות, ולוקחים אותנו איתם! עורו עינכם! דווחו על כך נהג מופרע! על כך נהג מונית שמסכן את חיים! וזה לא בושה להגיד לחבר, אחי, סע בזהירות. כי סך הכל, זה מדובר בחיים שלנו! ולבני ה17 שבינינו: אל תכעסו על הטסטר שהכשיל אותכם בטסט, הוא רק מנע את מותכם! ואת האבל שבהריגת חבריכם! בברכת האל הנאמן!

numerw

New member
אוטו זה כלי ההריגה הכי נפוץ...

זה מאוד מסוכן ולא כל מי שיש לו רשיון יודע לנהוג. יש המון נהגים שעברו טסט
בדרכים לא דרכים וחלקכם אפילו מכירים אותם ובלי קשר מאוד מסוכן לנסוע היום בכבישים באילת, היום כמעט נכנסו בי כמה פעמים כל מיני אנשים שחושבים שהם נוהגים בטנק ואפשר לנסוע בתוך העיר ב80... להיזהר מכל מיני כאלה....רון בהודעה ביטחותית

הכל טוב

New member
...

אתם אנשים כל כך מלוקקים יא אללה בא לי להוריד לך סטירה "אקשן פורס!!" יא אוטיסט

ולך יש בעית גישה רצינית../images/Emo123.gif

אמא שלי אומרת שזה בגלל ביעות בבית או במיטה אבל אני לא שופטת

numerw

New member
מלוקקים?

מעניין מתי פעם אחרונה ישבת ליד הגה וניסית להתחמק מכל מיני אידיוטים שמנסים להכינס בך.

יש הרבה תאונות דרכים

אבל לא רק באילת מסוכן לנסוע בכל כביש בארץ כי לישראלים יש מזג חם והם חסרי סבלנות בכבישים

havlaz

New member
היום איים עלי מישהו

שירצח אותו וידאג שיכניסו אותי לכלא בגלל שחילקתי חומר הסברה על זהירות בדרכים. אידיוטים.

Action force

New member
אתנול איים עלי מישהו

שיחורר אותי פעמים, בגלל שנתתי לו לשחק סנוקר.

מה הקטע של האיומים?

אני שונאת את החבר´ה ה"גיבורים" שמאיימים! מה הם חושבים לעצמם? חבורת אידיוטים!

למעלה