מוות בקלפים

אליחי

New member
מוות בקלפים

ריך ניתן לראות מוות? (ידוע שקלף המוות מורה על שינוי)

ארינה

New member
צירוף של מספר קלפים

ואינטואיציה חזקה. אני לא יכולה לראות מוות כי חסמתי את עצמי לכך. אך לפעמים אני מצליחה לראות בקלפים.

אליחי יקר, ../images/Emo13.gif

בקלפים אין מוות!!!! מי שמספר לך שהוא רואה מוות בקלפים, מבחינתי מתיימר לראות את מה שאיננו שם. קלף המוות עצמו לעולם לא מדבר על מוות פיזי, גם לא קלף 10 חרבות שקצת מזכיר את זה. אני חושבת שזו חוצפה לצפות מוות למישהו, גם לא בעזרת הקלפים, אבל, זו דעתי בלבד. בכדי להיות הוגנת, אומר רק זאת, יש מי שמתקשר באמצעות הקלפים, ויכול אולי לקבל מסר של מוות קרוב, אני חושבת שזה יהיה מאד לא אחראי מצד מישהו כזה, לומר שמישהו "עומד למות". בשביל זה יש רופאים יקירי, ואתה יודע, גם הם לא תמיד מצליחים עם נבואות הזעם הללו.
בברכת אור ואהבה, גילי פרי - עולם המיסטיקה http://mystic.far-east.co.il

דרדרית

New member
הקלפים וה"נבואות"..

אמנם אני נחשבת ל"חובבת" בטארות (לא עובדת בזה באופן מקצועי אבל כן "פותחת") אז מצטרפת לדעתו של גיל פרי ואכן כשלמדתי- נאמר לי מפורשות וכך אני פועלת- לא רואים מוות וקלף המוות לכשעצמו הוא "סוף של משהו אחד והתחלה של משהו אחר טוב יותר בד"כ" זה סוף במערכות יחסים וכו´ אבל לעולם לא מוות פיזי!!!! לא מוכנה לפתוח בעניינים אלה..!! ואגב רופאים... משהו אמיתי שקרא לי .. לפני שנה וחצי אושפזה סבתי (היום בת 98) בבית חולים כשהמסר מהרופאים היה שאין למה לקוות- יעני- אין תקווה, אבל כשפתחתי (באישור כל בני משפחתי כולל אמי , בתה היחידה) ושאלתי אם היא תתאושש ותשתחרר מבית חולים.. נאמר לי "כן". ולמרות מה שהרופאים אמרו.. זו הייתה הפעם היחידה ששאלתי שאלה מסוג זה ולא מוכנה יותר לשאלות אלה!! דרדרית

ארינה

New member
נו ו.... צדקת?

אני הייתי רואה מוות אבל יותר דרך התיקשור מאשר בקלפים וכשהיו מצטברים לי קבוצה של קלפים מסויימים הייתי יודעת שמדובר על מוות. בכל אופן אני אישית משתדלת לא לפתוח לאנשים על בריאות כי אני מאמינה בנבואות שמגשימות את עצמן ולכן אני לא רוצה לקחת על עצמי אחריות שכזו ואני נמנעת לבדוק בריאות ותוחלת חיים. כמובן שלפעמים אני מקבלת מסרים ואני משתדלת להדחיק אותם אבל....... זה יותר חזק ממני. בהצלחה ארינה

למעלה