מוות............הא הא

RedStorm

New member
מוות............הא הא

בו נדון על בצדדים החיובבים במוות?מה אתם אומרים? זה נשמע לי נחמד שלא משנה איפה אתה , כמה חרא לך , וכמה אתה עני תמיד יש לך את הדבר הזה שלעולם לא תאבד ואני מקווה שלכולם יהיה אותו יש לךכרטיס הלוך למקוום הזה המוות שהוא מיסתורי, יכול להיות מדהים או נורא אבל תמיד יהיה לך את האפשרות לא משנה באיזה מצב אתה , אתה יכול להתנחם בזה שיש לך את הכרטיס הזה. ואגב אני אוהב את החיים ואני עדיין מנסה להבין אותם למרות שאני יודע שלעולם לא אצליח , נהדר!

IC4

New member
זה אמור לנחם ../images/Emo13.gif ?

אנשים מסתכלים על חיים בתור דבר טוב ומאשימים את המוות בהיותו רע אבל אנשים מתחילים לקלוט שהמוות אינו רע או טוב כמו גם שחיים בעצם אינם רע או טוב הרי אומרים על החיים תשמח על מה שיש לך ואל תהיה עצוב על מה שאין לך או משהו כזה.. תיישמו גישה זו לגבי המוות היו לכם את החיים שלכם , עכשיו הגיע הזמן הלאה
?

IC4

New member
"הלך לעולמו"

פעם ראשונה שאני מעמיק בביטוי הזה הלך לעולמו
פעם זה סתם היה עוד דרך להגיד "הוא מת" אבל זה מעבר לזה זה אומר יותר מזה.

IC4

New member
כאן את כבר עושה השוואה

מאיפה לך מה מקום יותר טוב? ביטוי זה אינו רלוונטי לטעמי

באיזה שהוא סרט אמרו פעם את המשפט

כל אדם מת אבל לא כל אחד חיי כלומר המוות יגיע ואת זה אתה יודע אבל השאלה היא איך אתה חיי את החיים שלך

IC4

New member
BRAVEHEART

והמסר היה לחיות ולא לוותר על החיים שאתה רוצה שיהיו לך (לא?) בפלאטון אומר מפקד (טום ברנג´ר): everybody gotta die sometime כתגובה לאחר שמבקש שיוציא אותו מהקרב הקשה שעומד לבוא.

RedStorm

New member
החיים אחרי החיים

אבל זה שיש חיים אחרי המוות לא נראה לכם ברור?

rshilkrot

New member
יש סתירה פנימית ב...

"חיים אחרי המוות", כי אין חיים אחרי המוות, יש מוות אחרי המוות. השאלה היא אם המוות דומה לחיים שאנחנו מכירים? לדעתי לא. לדעתי המוות אחרי המוות יהיה עולם אחר משונה, עם מימדים אחרים (בלי זמן למשל) ומושגים אחרים ל"חיים"... ז"א, לא יהיו תחושות או רגשות או כך מה שקשור בגוף אנושי, יהיה משהו רוחני לגמרי, ללא קשר לחומר וחומריות.

+ים במוות

בהנחה שיש החיים שאחרי, או הגלגול הבא, (מי הניח ככה? לא אני! אני עדיין לא החלטתי - מוקדש ל-IC) ובהנחה שזה לא כמו בסליידרס - שהם תמיד גולשים לאותו מקום (נדמה לי) רק בתנאים אחרים ובזמן אחר ובמצב אחר, בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שזו הזדמנות מצויינת לגור לא בישראל אבל בלי הצורך באומץ של לקום ולעזוב
עוד דבר חיובי בלמות זה- לדעת מה קורה אחרי החיים! זאת אומרת אחרי המוות! זוכרים את ההוא שהתאבד והשאיר מכתב התאבדות שאמר שהוא סקרן מידי והוא "מת" לדעת מה קורה אחרי אז הוא נוטל את חיו מעליו? משעשע. בכל אופן אני מבטיחה שאחרי שאני אמות, (אם יהיה לי זמן) אני אחזור לפורום וארשום לכם את התשובה האמיתית... (אחרי שאני אצחק עליכם קצת מלמעלה, או למטה, או אחורה...לא יודעת איך זה הולך שם) ובאותה הזדמנות אני אמליץ פה על ספר, באותו נושא, שבטח רבים ממכם כבר קראו אבל בכל זאת- "הקייטנה של קנלר" ביי אתגר קרת...ספר מצויין! גו גט איט!

IC4

New member
|הדגש|REEEEEDSTOOOOORM|סדגש|

אגב ההדגש סדגש הזה היה רק ניסיון למקרה שהמילים מופיעות בטופיק
רדסטורם קראת את מה שהיא רשמה ? אם לא קרא מיד את ההודעה אליה הודעה זו באה כתגובה. והלאה: BTL את מתקשבת לעזור לי למצוא יותר חומר מחקרי על זה
לא סתם לא עבודה ממשלתית אבל "זוכרים את ההוא" לא איני זוכר שום הוא ואני ממש רוצה לזכור כזה הוא אני מוצא את זה כדבר מופלא ומסקרן ביותר ואשמח לדעת מה עוד יש לדעת בסיפרו של אותו בחור מה שכן אין לי יותר מדי כוח מנטלי לחשוב על נושא מבלבל ביותר -מוות. --- איזה עולם יפה מתחבא לו בשעות האלה מעטים יודעים שהוא כזה ואולי בגלל זה הוא ככה...

דנה^^

New member
אבל-

אם אחרי המוות אין כלום ז"א הבן אדם מת ואין כל קיום שלו בכל צורה\דרך שהיא הוא אכל אותה.. גם לא קיבל תשובה לשאלה שלו (כי באותו רגע שהוא מת הוא מנותק אז הוא גם לא יודע שאין אחרי כי הוא לא יודע כלום.. לא מסוגל לחשוב), גם סתם בזבז את החיים וגם אין לו דרך להגיד את זה לאחרים..

srullli

New member
טוב, שוב, את לא יכולה לדעת מה יהיה

אחרי החיים, אולי כן תהייה מודעות מסויימת ומחשבה, ואולי הוא כן תהייה יכולת באיזה אופן להעביר מסרים (למשל בחלומות או לא יודעת מה... כל מיני דבריי מיסטיקה שכאלה....), ואולי גם לא תהייה, אבל למות בשביל לבדוק את זה , זה באמת בזבוז ! כי המוות יגיע בכל מקרה, אבל החיים לא בטוח יגיעו פעם שנייה, אז עדיף לנצל אותם מכל בחינה עד כמה שניתן !

IC4

New member
אתם חושבים שבעתיד

הפיזיקאים יצליחו להגדיר את האנרגיה של הנפש ? או לא אנרגיה אלא מה שזה רק יהיה יגדירו אותו הרי עכשיו זה לא ברור ונגיד קשה להאמין שיש חיים אחרי המוות כי החיים מקורם במוח ולב והמוח והלב מפסיקים לעבוד בשלב מסוים אבל אולי יש מעין חוק שימור אנרגיה אולי שכשמעושים ילד זה כמו פצצת אטום שמשתחרר מאטום הרבה אנרגיה וכשהילד יגדל וימות האנרגיה שלו תזרום למשהו שאין אנו יודעים ---- אייסי בשילוב מענין בין מדע למטהפיזיקה/פראפסיכולוגיה

אולי...

אולי הם יחליטו שזו אנרגיה בסיסית... למען המשוואה אולי יהיו 4 אנרגיות בסיסיות כמו 4 הצבעים הבסיסים
BE HAPPY

יכול להיות שתבלבלתי?!?!

אדום, כחול, צהוב, שחור (משהו בסגנון) הימים של שיעורי ציור בכיתה ב´ עברו חלפו וכבר שכחתי! מה יהיה איתי בסוף?!?!?! אמא!!!! אני מפתחת סניליות מוקדמת מידי... BE HAPPY

RedStorm

New member
אני לא זוכר את זה שהתאבד!!!!!!!!!!!

תפרטי עוד עוד עליו!!!!!!

hsotrt

New member
אמממ...מוות זה דבר טוב! כשלא מתים..

יש דבר כזה הנקרא חויית מוות! רוב נזירי השאולין ובכלל נזירי טיבט עוברים את זה בדרך לעילוי רוחני. זה מן טקס שאתה נכנס לטראנס עמוק...וכאתה יוצא מתוך הטראנס ה"מנטור" משכנע אותך שאתה עומד למות ומתוך התחייבות עצמית ורגשית, אוטומטית אתה מתחיל להיות נחמד לאנשים ואומר לכולם את מה שהוא תמיד רצה להגיד וכאלה... ואז שוב מכניסים אותו לטראנס ואז הוא יוצא בלי לזכור שום דבר! אבל בפנים, בתת מודע, הוא זוכר... נ.ב. שיו! לא הייתי פה הרבה זמן! וירוס מעצבן תפס אותי! אגב וירוס, יש ווירוסים במאטריקס??

IC4

New member
פשש טראנסים תמיד ענינו אותי

ואיך וירוסים במטריקס?! מה אתה חשוב שיש מכונה שהמכונות האחרות מתנכלות לה , אז היא הופכת לאנטיקונפורמיסטית ומנסה להרוס את המטריקס ע"י וירוס? המכונות לדעתי לא עד כדי כך חברותיות הן כולן ביחד ואין טעם לא להם ולא לנו שיהיה וירוס

למעלה