מוות וגלגול נשמות בזוינוורס

XenaBoy

New member
מוות וגלגול נשמות בזוינוורס../images/Emo74.gif

כבר ידוע ממזמן שמוות הוא דבר מאוד לא חזק בזינוורס... אבל יש מקרים שבהם מה לעשות אנשים גם מתים. דבר אחד לא הבנתי... מצד אחד נאמר לזינה וגבריאל שהן יגיעו לגן עדן אם וכאשר הן ימותו, אבל מצד שני "נגזר" עליהן לנדוד מדור לדור, ומגוף לגוף, כתוצאה של גלגול נשמות. אז מה באמת יקרה להן? האם שני הדברים ייתכנו, כמו שאני חושב שקרה לקליסטו... היא עלתה לגן עדן (בסופו של דבר) וכשהגיע הזמן "התגלגלה" לגופה של איב. עכשיו זה מעורר עוד שאלה האם גם אנשים רעים עוברים מדור לדור בגילגול נשמות (כמו אלטי) או שהם נשארים בגיהנום/טארטארוס. ואם כן אז למה קליסטו לא הועברה לגוף של של מישהו רע כשהיא הייתה מתה כבר הרבה זמן בגיהנום. נשמע מבלבל, נכון??? אספי

*זינה*

New member
שאלה יפה... ../images/Emo127.gif

אז ככה: א. כשזינה עלתה לגן עדן, (וגבריאל נחטפה לגיהנום) מייקל אמר לה שאין מה לעשות, שהיא עתידה לעלות לגן עדן ולהיוולד בגוף חדש. אולי זה עונה לך על השאלה הראשונה. ב. בקשר לאלטי - אני חושבת שהיא מקרה מיוחד. יש לה כוחות, היא לא בדיוק בנאדם רגיל. היא אף פעם לא מתה סופית, כך שהיא אף פעם לא מגיעה לגן עדן או לגיהנום.וכשהיא קיבלה גוף חדש, אני לא חושבת שזה היה כתוצאה של גלגול נשמות... עובדה שהיא ידעה להיות שם ולהילחם בזינה, ולדעת מי זאת בכלל זינה כשהיא הייתה קינדין וזינה הייתה ארמנסטרה (סלחו לי אבל לדעתי אין ממש *דמיון* בין זינה לארמנסטרה) הרי זינה נשלחה לשם במיוחד כדיי להגן על הנשמה שלה, בעוד שאלטי כבר ידעה את מלאכתה. ג. ובענין קליסטו - היא כן נחשבה לאדם רגיל (כן כן, היא הייתה אלה, אבל לא היה לה תפקיד או סמכות כך שהיא נחשבה לאדם רגיל) ולכן כשמתה, ירדה לגיהנום, שם הייתה נידונה לבלות את הנצח. מאחר שזינה ריחמה עליה וביצעה את חילוף הנשמות הזה, קליסטו עלתה לה לגן עדן ונולדה בגוף חדש. ובאשר לשאלת הזמן - אני חושבת שגלגול הנשמות תלוי במידת המוכנות שלך לעבור לגוף חדש. אז זהו לעכשיו, מקווה שעניתי על שאלותיך.
-זינה.

Dafi the Mighty

New member
אני מסכימה איתך...

גם אני חושבת שגלגול הנשמות תלוי במידת המוכנות שלך לעבוד לגוף החדש. למרות שעלה חיוך על שפתיי כשכתבת שאלטי היא מקרה מיוחד... אני לא בטוחה. ז"א, כן, היא מקרה מיוחדת, היא כל הזמן חיה מחדש, אבל אני חושבת שיש לה גלגול נשמות כמו כולם, רק שהיא... טוב, לא יודעת.

THANATOS

New member
אהממ אהמממ...

בתור מומחה למוות יש לציין כי אנשים הנידונים לסבל בטארטרוס נשארים שם... דבש תמיד אפשר לגזול מנשמה טובה ולהעביר אותה לבר בי קיו למטה, אולם עונש סבל בטארטרוס הוא נצחי... ואם נחזור לזינה וגבי שלנו, גלגול נשמות יכול להסתיים (אם כי יש דעות כי גלגול נשמות הוא הזדמנות לחיות שוב ולכן יש להשוותו לגן עדן עלי אדמות) ואז הנשמה עוברת לעולם הבא... לא לשכוח שגלגול נשמות הוא כמעט כמו רוחות רפאים- לא עוברים הלאה לפני שמסיימים את העסק למטה, בד"כ לכפר על חטאי עבר (האם אני צריך לפרט בכיוון זה?) ולהגיע לטוהרה. ד"ש מהאדון שלי, (_______MORT

niv_204

New member
שאלה נוספת - כל הזמן מדברים על

העובדה שהן נשמות תאומות וכו´ אבל לפי מה שראינו במהלך העונות הן לא מזהות אחת את השניה בכל גלגול. בפרק Between the lines לדוגמה, אם זינה וגבריאל "האמיתיות" לא היו נכנסות לגוף של ארמנסטרה ואני לא זוכרת איך קוראים לו - הן לא היו מזהות אחת את השניה. אמנם הם נפגשו אבל לא זיהו. שאלה שניה - מכילה ספוילר אולי: בעונה השניה ראינו כביכול את הצאצאים שלהן - מל וג´ניס - מתי בדיוק הן הספיקו ללדת? מילא גבריאל - אנחנו לא יודעים מה קרה איתה אחרי Fin אבל זינה???

קראו לו שקטי, ולפי דעתי ../images/Emo58.gifקצת

תראי, העובדה שהן סולמייט יותר חזקה אצלי מהקשר שלהן במובן הלסבי... מאוד נוח לי לראות אותן כלסביות, אבל הן לא. בקשר לשאלה שלך, ניב, כולנו יודעים <טוב, אז רובנו> מה קורה עם זינה אחרי FIN, אבל לגבריאל יש את מה שנקרא "כל הזמן שבעולם" ומה שקורה לה בעצם נתון לדמיון האישי שלנו... או למי שמאמין בעונה הווירטואלית. בכל אופן, אני לא ממש ראיתי את הטרילוגיה של האמזונות בעונה השישית <תודה לליטל זינה!
> ואני חושבת בעצם שאולי הצאצא של זינה הוא מאיב, לא שאני יודעת מה קורה לה... וגבריאל - לכי תביני אותה! אני לא מנסה לחשוב על הדברים האלה, כי זה סתם מבלבל...
אבל בקשר לאם כן, אז זו דעתי כל טוב. מיכלי

../images/Emo58.gif שאלתי את זה אנשים מחו"ל

והם אמרו שנאמר שג´ניס מקורבת לגבריאל, לאו דווקא שהיא צאצאית ישירה שלה, כך שהיא יכולה להיות צאצאית של לילה בכלל. אבל היא באמצע שנות העשרים לחייה בסוף FIN, אז הכל עוד פתוח, ואני בטוחה שזינה היתה מאשרת. בקשר לזינה, אנחנו יודעים שאיב קיימת. וגם היא באמצע שנות העשרים לחייה בסוף FIN. למה שהיא לא תהיה אמא? היא לא הצטרפה למנזר קתולי.

niv_204

New member
האמת היא שהתעלמתי מאיב משום מה...

אבל העקרון של ה"סולמייט" קיים ללא קשר לשאלה אם הן זוג או לא. עדיין כשהן נפגשות בעתיד בצורה כלשהי הן לא מזהות אחת את השניה. אז מה הטעם בנשמות תאומות אם מדובר רק ב"אירועים" משותפים שקורים לדמויות בעתיד. איפה הקשר המיוחד?

קשר מיוחד הוא לא מילה נרדפת

לשלמות. ויש הרבה טעם בנשמות תאומות. זה משפיע על הרבה דברים שהן עושות, גם אם הן לא מודעות לכך.

ודוגמא לכך היא שגם ב- BtL

(Between the Lines), זינה וגבריאל אמנם לא זיהו את עצמן, אבל הן היו בקשר כלשהו (שגבריאל היתה השומר האישי של זינה למשל). את לא יכולה לדעת שהן לא נפגשו גם לפני זה... הנקודה היא שהן תאומות נפש, אבל הן לא בהכרח הראשונות בקו הנפש שלהן אם תקראו לזה ככה, שיצרו את הקשר הזה. בכל דור ודור יש בינהן קשר של זיקה, אבל הן לא תמיד יודעות את הסיבה, ובטח שלא יודעות "היי, אני מכירה אותך מחיים קודמים, לא?". בפרק Between the Lines זה היה שונה כי איך שלא קראו לה שלחה אותן בהווה כביכול, את התודעה של זינה וגבריאל, לגוף של מי שהן יהיו בעתיד, שכחתי את השמות.

למעלה