מוות לערבים !! להצביע רק רחבעם זאבי

מפגר ../images/Emo70.gif

אם אתה כל כך מאוהב בו אז לא שמעת שהוא כבר התפטר מהממשלה?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!! אז תשתוק כבר

לא.

אמרתי למנהלת הפורום-שלי, שהיא עצמה אמרה שאפשר לדבר על הכל. אבל הבחור הזה באמת הגזים, כי רחבעם זאבי מעולם לא הייה מועמד, ועכשיו הוא גם לא בכנסת.

אלוהים אדירים!!!

רחבעם זאבי נרצח על ידי מתנקש מארגון לשחרור הפליבטין, היום בשעה 7 בבוקר, בבית מלון "האיט" בעת שהלך מחדר האוכל לחדרו. המתנקש השתמש ברובה משתיק קול. אישתו מצאה אותו במסדרון. פגעו בו 2 כדורים בראש ואחד בצוואר.

אתם יודעים מה?

אני "שמח" שהוא נרצח ע"י אירגון ערבי ולא ע"י יהודי כמו רבין(לא צריך להזכיר מה קרה לרבין) אני שמעתי את זה באמצע הבית ספר בשיעור בילוגיה ודיברנו על כל מה שקורה לאחרונה שעתיים במקום ללמוד(הדבר היחיד שהיה קשור לביולוגיה היה אנטרקס).....נקווה שלא יהיו יותר רצחים בארץ

LordNor

New member
הלוואי ואצלנו היו מדברים על זה

במקום שני שיעורים משעממים... מורים קפדנים... רק רוצים להכין אותנו לבגרויות... ונחמד שדיברתם על אנטרקס בשיעורי ביולוגיה... באיזה כיתה אתה??? אבל אנחנו לא עוסקים בזה כי יש את בחינת הבגרות בביולוגיה השנה ואנחנו צריכים להתמקד בחומר שקשור לבחינה...3 יח"ל בחינה בכתב 1 יח"ל בחינת מעבדה ו-1 יח"ל עבודה אקולוגית (מעצבן) ביחד 5 יח"ל... ואני מסכים איתך שלא יהיו רוצחים בארץ... הלוואי וזה היה מתגשם... אבל לפי המצב בעולם לא נראה באופק שיפור... אני אספר לכם למה הערבים רצחו באמת את רחבעם, ישראל החליטה על מדיניות חיסול חדשה. במקום להשתמש במסוקים להפציץ מקומות של ערבים, היא החליטה להפעיל מדיניות חיסול אחרת שבה היא מתנקשת בחיי הבכירים הארגוני הטרור... והערבים אמרו שהם ייראו לישראל מי יותר חזק... ואז גם הם מתחילים יתחילו בשיטת חיסול בכירים בישראל... ועובדה שהצליחו לחסל את רחבעם... מה אתם אומרים? (זו באמת הסיבה לחיסול של רחבעם לטענת מקורות ערבים וישראלים)

כנ"ל......

אצלינו לא הייה מדעים היום שעתיים.. כי המורה לא באה.. אז היינו עם החבר´ה, וקצת התכוננו למבחן במתימטיקה.. שהייה קצת קשה ד"א.

הוא נשאר בכנסת ועדיין היה שר כשנפל

הודעתך מאתמול היתה מיותרת. יש מנהלת פורום והיא מחליטה מה לעשות.

black_magic

New member
אני לא חושבת שצריך למחוק את

ההודעה.. היא מיוחדת.. רק אתמול הוא רשם שצריך להצביע בעד רחבעם זאבי, והיום הוא מת.. זכרונו לברכה..

אבל..

הוא התפטר יום וחצי לפני כן.סיום תפקידו הייה אמור להיות יומיים אחרי הגשת מכתב ההתפטרות. הוא הגיש את מכתב ההתפטרות, אך נשאר עדיין שר (אמור הייה ליומיים, אך יצא יום וחצי.)

למעלה