מוות לשומעים, תחיי העולם הכבד-שמיעה

סליחה? על סמך מה קבעת את האמירה הזו

לפי דעתי ,זוהי אמירה מאד גזענית שנאמרה בסגנון של הנאצים במלחמת העולם השנייה!" הידד לרייך ה3! " "מוות ליהודונים" !!!!! ומתוך הסקרנות.. מדוע השתמשת במשפט הזה" מוות לשומעים,תחיי העולם הכבד שמיעה".. מדוע אתה מפלה את עולם השומעים.. מרגשות נחיתות או מה ?.. הסבר את עצמך!!

Aaihud-Aleumi

New member
השומעים חושבים שהם אלוהים

השומעים חושבים שאנו החירשים או כבדי-שמיעה שאנחנו מיסכנים, הם עושים מהחירשים ולק"ש צחוק,מפגינים רחמים, לא מקדמים בעבודה וכולי, למה? מי הם בכלל? מה הם אלוהים? בסה"כ ההבדל בינינו לביניהם זה רק האוזנים-המטופשות, אז שהם יורידו קצת פרופיל, שיורידו קצת את האף שלהם, יש להם אף למעלה, מי הם בכלל? אז אני חושב ההיפך, שאנחנו משהו משהו והכי טובים ושהשומעים הם סתם בולשייט של בני-אדם על אף-למעלה ושהם לא יותר טובים מאיתנו, אלא סתם חלאות ... תחיי העולם הכבד-שמיעה והחירש !! אנחנו אנשים-טובים ונפלאים, ומה הם? הם סתם שוויצרים עם אף-למעלה !!

גילתוש!

New member
תחשוב פעמים לפני שאתה אומר

מה עם הורייך? שומעים או חירשים?? אולי יש לך משפחות שומעים ואיך אתה יכול להגיד גם למשפחותך ...אולי הם שומעים אז תגיד להם מוות ... איזה גועל נפש אתה!!!

Aaihud-Aleumi

New member
התכוונתי לשומעים-זרים ולא למשפחתנוו

לגילת חלה אצלך אי-הבנה יקירתי התכוונתי לשומעים-זרים ולא להורים או לחברינו היקרים או למשפחותיינו, מה פתאום אי ההבנה שלך רק מוכיחה כמה את טיפשה לכי קיבינמאט לפסיכיאטר

המרחפת

New member
שמע,

אם הייתי רואה את ההודעה שלך בזמן הייתי מוחקת אותה ללא היסוס. בינתיים, התפתח כאן דיון, מה גם שיש לי הרבה מה לורמ לך בעניין. דבר ראשון, דבר המנהלת- בלי השמצות ובלי קללות. הודעות נוספות שלך בסגנון יימחקו, ולא משנה כמה חכמים הדברים שנכתבו בתגובות להודעותיך. דבר הכותבת- למה להכליל? האם עובדת היותו של אדם חרש משנה את אופיו לחלוטין? אתה בעצמך אמרת שההבדל היחיד בינינו לבין השומעים הוא באוזניים. לפי כך, גם בין החרשים ישנם נוכלים, רשעים, גנבים ובעלי מדון. אל לנו ככבדי שמיעה להצהיר על עצמנו שאנחנו כולנו "אנשים טובים ונפלאים". אנו בני אדם. בדיוק כמו אותם שומעים שהשמצת. אנו לא אלהים. ולא הם. אתה חושב שהם לא מקדמים בעבודה? שהם עושים צחוק? במקום להתלונן, לאחל להם דבר שאל לאף אדם לאחל אותם ולא לעשות דבר מלבד לשפוך מילים, צור עימם קשר והוכח להם שאתה בדיוק כמוהם, לא פחות, וגם לא יותר. מדוע שגילתוש תלך לפסיכיאטר? המסקנות שהסיקה נובעות הישר מן ההודעה שלך, ללא פרשנויות אישיות ונוספות. אתה אמרת מוות לשומעים. מסקנתה (ומסקנתו של כל אדם אחר) היא שכוונתך לכל שומע באשר הוא. בני משפחתו גם הם שומעים. הם אינם חרשים. מכאן שהם חושבים שהם אלוהים, עושים מאיתנו צחוק ומפגינים רחמים (תחושה ותכונה שעשו לה עוול שלא ישוער). שומעים זרים בלבד? רבים הם השומעים שמכירים לקויי שמיעה ונמצאים איתם ביחסי קירבה או ידידות. ומה עם כל אותם שומעים שבמהלך חייהם הפכו לחרשים? האם גם הם נדונו לכליה מידך? האם אובדן שמיעתם יעשה הוקוס פוקוס על אופיים, נשמתם, או אם נהיה רציונליים, התנהגותם, והם יהפכו לנשמות טובות, כפי שלא היו מעודם, כי חרשים הם הרי טובים מכל שומע והם אנשים טובים ונפלאים? הבא לנו הוכחות,כפי שדרשה הקרפדה, היה זהיר במילותיך, כפי שביקשה גילתוש, ואז, אולי, ייתכן דיון הגיוני, הדן מדוע אתה חושב כך, וכיצד ניתן לשנות את המצב שאתה מתאר, של זילות מצד השומעים (דבר שלא ראיתי שהתרחש מתוך איוולת גמורה ורצון רע, אלא מבורות בלבד, דבר הניתן לשינוי). בברכת שבת שלום ודיון פורה לכולנו

black_magic

New member
צודק אבל..

אני ועדי שמנו לב לזה מאוחר מדי וכבר התפתח דיון, שנראה לי יכול להיות דיון מעניין, אז למה למחוק?

המרחפת

New member
לא אנחנו עשינו את זה...

זה עוד חידוש של

Aaihud-Aleumi

New member
אני אוהב את כולכם אז הבה נשכח מהכל

יש כאן אי-הבנה אני מאוד מאוד אוהב את כבדי-שמיעה וחירשים אבל יש ביניהם שמבינים לא-נכון, ואז יש אי-הבנה, אני התכוונתי שהשומעים הם עם האף למעלה ושהם לא רוצים לקדם את החירשים וכבדי-שמיעה במקום-עבודתם והרבה כבדי-שמיעה וחירשים פנו אלי וסיפרו לי את זה וזה מאוד כואב לי אז אני שונא את השומעים,ואעשה הכל למען אושרם של החירשים ואתרום המון ורק לכבדי-שמיעה והחירשים בלבד ולהצלחתם המבטיחה, אבל יש כאן אי-הבנה אצל אחדים מהגולשים, אז לא משנה מת שכן ישאר בטוח, זה שאני אקריב את חיי למען אושרם ועושרם ולהתקדמותם ולהצלחתם רק של כבדי-שמיעה וחירשים בלבד, ואני רוצה לראות את כבדי-שמיעה ואת החירשים מצליחים מאוד, ולראות את השומעים מהצד מופתעים ועם עינים גדולות ופה-פעור וממש המומים ... יבוא יום והחירשים יהיו הכי מאושרים בעולם !! ממני האוהב אותכם מאוד שלכם באהבה אלו שלא הבינו נכון - אז חבל מאוד

גילתוש!

New member
חה חה,כמה אני צוחקת עליך

חבריך,משפחתך, בכלל לא יקרים, כולם יקרים שווים וחוץ ממשפחתך וחבריך ...!!! איך כולם מנגדים איתך?!?! כי אתה גועל הנפש וחושב שחירשים טובים יותר משומעים כולנו שווים שונה=שווה!

Aaihud-Aleumi

New member
חה,חה,כמה שאני צוחק על גילתוש../images/Emo6.gif

אם את גילתוש חושבת שהחרשים פחות טובים משומעים אז את פסיכית וטיפשה, אני מופתע שלא אישפזו אותך בביה"ח לחולי-נפש לפי דעתי החרשים וכבדי-שמיעה הם מס.1 והכי טובים וגילתוש צריכה אישפוז .. חה, חה

גילתוש!

New member
חה חה יותר ויותר ......צחקתי!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה אתה דפוק שלא הבנת !!! אמרתי שאנחנו שווים ואף אחד לא יותר שווה מאיתנו ואגיד לך איפה אתה נמצא<?!? אתה נמצא פחות שווה,פחות מאפס... חה חה הופעת שלא אישפזו אותי כי אני לא כמוך כי אישפזו אותך לח-ו-ל-י נפש.......
.......חה.....!!!!!!!!!!!! ואז..שוב שאתה זקוק לאישפוז ,,בסדר אין בעיה כבר הזמנתי!

Aaihud-Aleumi

New member
שתהיי בריאה עד 120, לבריאות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לבריאות ...

גילתוש!

New member
:) ../images/Emo8.gif

תודה גם לכולם!! אני מקווה שנשפר יותר טוב ובלי ויכוחים בלי קללות,בלי בעיות! ואז...מחר שיהיו לכם יום טוב עד השבוע

Aaihud-Aleumi

New member
אני מת עליך ומאחל לך אושר ועושר../images/Emo23.gif

רק שאלוהים ישמור עלייך ויעניק לך רק כל טוב, אושר ועושר שלך באהבה

תגיד אין לך אף טיפת בושה?!?!

נעזוב שניה את העובדה שהנאצים קראו ככה בקריאה כזאת... נתייחס לתוכן... ובו הטמטום שלך עובר כל גבול... מה זאת האמירה הזאת!? אתה אולי לא יודע, אבל אל כבדי שמיעה מתייחסים יותר יפה מלשומעים רגיל!! קורה לפמעמים שאתה לא שומע.. אז הם מתחילים להתעצבן. אבל כשאתה מסביר להם שאתה כבד שמיעה, פתאום הם מתייחסים יפה, מדברים ברור, חוזרים גם אלף פעם ועוד עזרה רבה. אני מקווה מאוד, שהאמירה הבוטה והמטומטמת הזאת שלך, נאמרה מתוך רגשי נחיתות עזים באותו רגע, ולא מתוך כוונה אמיתית! כי אוי ואבוי לנו, לחברת הלקויי שמיעה, אם יש בתוכנו אנשים כמוך!!

hubk !!ֱ

New member
איך אתה מסוגל להגיד דברים אלה

אתה אומר מוות שומעים מה משפחתך , משפחתי שומעים אל תעשה זה שוב תזיהר ממני אני אומר לך , אתה ממש גועל נפש בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה , ומישהו בכאן אמר ששומעים חושבים שהם אלוהים מי שאמר זה הוא טיפש מדבר שטיות אף אחד לא מושלם , ה´ בחר זה ככה יש סיבה לנו אין תשובה , אני מזהיר ממישהו שאומר דבר כזה מגעיל בחיים שלי , ומישהו אמר ששומעים הם שווצרים לא נכון יש שומע שהוא עיוור , אתם מדברים שטיות , מה קרה לכם אישית אני חירש אני לא מתבייש בעצמי אנחנו שווים כמו שומעים ואתם אומרים שאתם יותר זה נכון אנחנו שווים אנחנו בנאדם ,אין מושלם , אני לא מאמין איך אתם מסוגלים ואתם אומרים שמי שעושה שתל הם בוגדים זה שטיות יש לו זכות לעשות זה ואל תגידו דבר זה ,יש אנשים שלא שומעים טוב בכלל הם צריכים לשמוע קצת הם חייבים לעשות שתל אין ברירה ככה זה בחיים, אני מכיר הרבה חירשים שעשו שתל והם נשארים להיות חברים של קויי שמיעה למה שיעבור לשומעים בגלל שהוא כבר עשה שתל איזה שטיות תסכלו מה שאתם עושים אני ממש המום הפורום הזה לא מתאים הרבה מריבות , שטיות , מרכלים , מה זה עושה בושות בגלל זה שומעים חושבים שאנחנו משגועים ת´אמת כן לא כולם חלק מי תומך בי ? ומי חושב שאני צודק ?

למעלה