מוות...מוות....מוות...מוות...מוות

modulo1000

New member
מוות...מוות....מוות...מוות...מוות

צורות המוות של אומנים שונים.... מעניין....קצת נקרופילי אבל בכל זאת חידשו לי כמה דברים

modulo1000

New member
המוות ה"מכובד" ביותר הוא של

Al Bowlly שכתב שירים ידועים בשנות ה 30 : Blue Moon/I've Got You Under My Skin Melancholy Baby ומת בלונדון 1941 בהפצצת מטוס גרמני ...תמיד כיבדתי את האנגלים בתקופת הבליץ ועכשיו אני יודע על מי שר RICHARD THOMPSON בשירו הכל כך יפה Al Bowlly's in Heaven

noamrap

New member
מקרטני חי... מוזיקלית.

האלבום שהוא הוציא לפני כשנתיים - driving rain - הוא באמת טוב. הייתי חשדן מאד כלפיו ולמרות שהיה לי אותו , ממש לא התקרבתי להקשיב לו. יום אחד החלטתי באופן ספונטאני לתת לו צ'אנס והוא לא עזב את המערכת שלי מזה חודשיים. אלבום טוב עם שירים טובים ולהקה מצויינת שמנגנת איתו.

Jflyaway

New member
מאידך, יש ב RAM כמה קטעים נהדרים

כשיש לי חולשה בעיקר לשיר TOO MANY PEOPLE אני פשוט מאוד אוהב את השיר הזה.

John Barleycorn

New member
אלביס מת? ../images/Emo12.gif

מוכן להשבע שראיתי אותו אתמול בתור בסופרמרקט

melancholy man

New member
אה...אז אתה גר במונטנה...

וזה היה טד קוזנסקי שיצא לחופשה קצרה לא אלוויס

John Barleycorn

New member
בוס, לקחת שאכטה פסיכדלית? ../images/Emo13.gif

סופרמרקט? במונטנה???
בקרוב פותחים שם מכולת...

מורנא007

New member
../images/Emo6.gif

לא להגזים ידידי, בממפיס לדעתי יש כמליון תושבים וגם בנשוויל ובנוקסוויל. תאמין לי שאני 'מבלה' בערך 1/2 שעה כל יום בדרך עמוסה לעבודה ובחזרה. נכון שבתל אביב המצב גרוע יותר. יש סופר-מרקט, יענו גרישורי סטור, בטנסי ובמונטנה ובאיווה ובאידהו ובאוהיו ובקנזס ובנברסקה וכל סטייט (רפובליקנית
) שהיא במרכז ארה"ב ואפילו באלסקה וארקנסו. כאן, יש קהילה יהודית גדולה. מצאתי בסופר-מרקט אוכל כשר, כולל מוצרים ישראלים כמו שוקולד פרה אדומה של עלית ובמבה של אוסם. מצד שני, דיסקים פסיכדלים מישראל לא ראיתי בחנות המקומית.

מורנא007

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo154.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

"ולא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי..." חג שמח
כנראה שפורים הוא החג הפסיכדלי. אם כי כאבי הראש ביום כיפור לקראת סוף הצום (בערך מ"ונתנה תוקף" עד להשפעת האקמול אחרי הסעודה המפסקת) גורמים לתחושת טישטוש.

Jflyaway

New member
ממפיס, טנסי....

ביליתי שם כמה ימים משעממים, וכמה לילות מדהימים. המון המון LIVE MUSIC מהשורה הראשונה!

למעלה