מוות קליני 2 (למלך החיות 2)

מוות קליני 2 (למלך החיות 2)

מה יש לך להגיד על מלא מלא אנשים שמתו, וחזרו לחיים. ואחרי שחזרו לחיים כולם מספרים שראו את ישוע!!! לא פחות ולא יותר! (בינהם המון אנשים שלא הכירו\האמינו בישוע) איך יתכן 'קטע' כזה? מוזר... בבקשה ידידנו - מלך החיות 2. פתחת.. אשמח לקבל ממך סיכום לנושא.

טוב אז ככה

הסכמת עם זה שהם ראו משהו אחרי המוות עם זה הסכמת מסקנה שיש חיים אחרי המוות""מה יש לך להגיד על מלא מלא אנשים שמתו, וחזרו לחיים" ובקשר לזה שהם ראו את ישו "מה יש לך להגיד על מלא מלא אנשים שמתו, וחזרו לחיים. ואחרי שחזרו לחיים כולם מספרים שראו את ישוע!!! לא פחות ולא יותר! (בינהם המון אנשים שלא הכירו\האמינו בישוע) איך יתכן 'קטע' כזה?" יש לי שאלה אליך אתה יודע איך ישו נראה? ואתה אמרת שיש אנשים שלא הכירו אותו בכלל אז אם הם לא מכירים אותו איך הם יודעים איך הוא נראה זה כמו שנגיד שמישהו ימות מוות קליני ושהוא יחזור לחיים הוא יגיד שהוא ראה את משה רבינו אבל איך הוא יודע שהוא ראה אותו ואיך הוא היה בטוח שהוא ראה אותו הרי הוא לא ראה אותו מעולם ולמרות שלא שמעתי על מקרה כזה שראו את ישו(שמעתי שבאו קרובי משפחה של האדם אליו שמעתי שראו אור לבן אבל לא שמעתי שראו את ישו) ואם נגיד וראו אוצו אז מה הוא אמר להם הרי הוא לא יכול לבוא ככה סתם בלי סיבה ככה בשביל שיראו אותו ואני לא כל כך מאמין לסיפור הזה שהם ראו את ישו אולי אנשים נוצרים המציאו א ת זה ואם זה נכון אז אפשר איזה לינק לאיזה סרט או משהו קליפ לאנשים שראו את ישו ואם תרצה לינק אתה לאנשים שמתו ואחר כך חזרו לחיים וכולם מספרים סיפורים דומים מאוד ולא מזכירים בכלל את ישו או משהו כזה אז אני יתן לך

מה יהיה איתך?

שים לב כמה שאתה מסובך עם עצמך! איך אתה בא לשכנע אנשים, כאשר אתה בעצמך, לא מסוגל להבין מה זה כוחות שמים? עשית את אלוהים טמבל! תגיד לי. אתה מאמין בסיפור, אבל כשזה פוגע בך אז אתה לא מאמין? אתה אומר לי "המצאות"? חמודי, מה יהיה? אתה חושב באמת שהמציאו את התגלות ישוע? למה, כי אתה לא מאמין בו? מה קשור ל-"הם בכלל לא יודעים איך הוא נראה"? אתה כנראה יותר מדי 'ארצי'. עדיין לא אמרו לך שאת אלוהים אתה לא יכול לראות בכלל? זה 'מקור-אור'. הכל עובד בטלפתיה. אתה מרצה פה כמה ימים, ודווקא דבר כזה בסיסי אתה לא מסוגל להבין? כנראה שאתה אדם מסכן ושטוף מוח. כדאי שתתחיל להיות יותר רציני ב'אמונה' שלך.

אם הם קיבלו הכל בטלפתיה

אז יש משהו אחרי המוות לא וחוץ מזה אם אתה מאמין שבאת מפיצוץ ושלפני הפיצוץ לא היה זמן והוא יצא את הזמן ויצר אותנו אתה יותר מאמין ממני ואני מציע לך לצאת לבחוץ ולראות שיש לך אויר לנשימה חיות לאכילה עצים גם בשביל לאכול כל המערכת כוכבים שלנו מסודרת בדיוק כמו שאמר אלוהים בתנ"ך(שהוא אמר שהירח ישלוט בלילה ושמש תשלוט ביום)אז מה עוד אתה רוצה מסקנה: בן אדם שמאמין שהוא בא מפיצוץ והפיצוץ יצר את הזמן(למרות שלא ראיתי אף פעם פיצוץ שעושה דברים מופלאים כאלה)ויצר גם אותו אז הוא באמת טיפש שלאט רוצה לשמוע את האמת והאמת היא שיש אלוהים אתה יודע מזה אלוהים זה שברא אותך ואת כולם אז די להיתמרד בו למה יום אחד שתעלה לשמים אתה תיתחרט על זה שלא הלכת בדרך החכמים "אשרי האיש שלו הלך בעצת רשעים"

למה אתה מעביר נושא?

כרגע אני שאלתי אותך שאלה מסויימת. והשאלה מתייחסת אליך.. כי אתה מאמין!!! מה זה חשוב עכשיו מה אני מאמין בכלל? תענה לי ישירות. אתה יודע מה? בשביל שיהיה לך קל לענות, אז אני מוכן לאמין גם כן! עכשיו.. אנחנו מאמינים בחיים שלאחר המוות. יופי? אז למה שנמרוד באמת שישוע מופיע, וממגלה שהוא אכן דבר אמת? למה אתה מורד ולא מקבל זאת? אתה יודע מה? כשאתה תדע סוף סוף עם אתה מאמין או לא, אז אני חוזר בתשובה!

uuuaaa

New member
ובכן

ישנם כמה אפשרויות: 1. מסופר בגמרא (גיטין נו) שאונקלוס העלה באוב את טיטוס, בלעם וישו. גם לגויים יש עולם הבא, כך שייתכן שישו התגלה אליהם, כדי שלא תתבטל להם הבחירה החופשית. 2. יש עולם שנקרא "עולם הדמיון". מי יודע אולי הם הגיעו לשם. 3. כתוב בגמרא שישנם כמה סוגי חלומות. יש חלומות אמיתיים, עליהם ממונים מלאכים. ויש שקריים, עליהם ממונים שדים. לכן, ייתכן שגם בנידון שלנו - הראו להם חזיון שקרי. ישנם עוד אפשרויות. אם תרצו אני אשתדל להביא. וד"א לא בעיה להוכיח שהנוצרים טועים.

בקיצור. מה בדיוק רציתם?

אם כך, בבקשה ממך\מכם. למה שאקבל את דבריך? בשבילי אתה\אתם 'מדמינים' בדיוק כמו ה'גוים'! מאין לך ששלך אמיתי ושלהם דמיון? מאין לך, ששד או מלאך היו אחראים לחלומות? אתם לא רואים כמה שהכל זיוף? כשלא מתאים לכם, מיד יש הסבר שבאצם 'מפריך' את הרעיון\אמונה של הגוי, שאתם באצם שותפים לאותו רעיון! מה יהיה? כמה בילבולי שכל יהיו עד שתבינו?

uuuaaa

New member
אז

אתה טוען שכל הגויים מדמיינים או מזייפים ? ודרך אגב, ה"תירוצים" שהבאתי לך נכתבו כבר לפני אלפי שנים.

L7

New member
מלך חיות ואת אלוהים ראית?שמעת?

אז מדוע אתה מאמין בו? ראית פעם כיצד הוא פועל? הבנת כיצד הוא פועל? כיצד הוא גורם לי לכתוב את דברי הכפירה?

תשובות לL7

"מלך חיות ואת אלוהים ראית?שמעת? אז מדוע אתה מאמין בו?" חחח קודם כל לאלוהים אין גוף אז איך אפשר לראות אותו ואנחנו בכלל לא יכולים לקלוט מהו ומי שרואה אותו הוא ישר מת "ראית פעם כיצד הוא פועל?" אני רואה אותו כל יום פועל הוא זה שאחרי לזה שאנחנו ל מתים עכשיו הוא זה שמגן עלינו הוא עכשיו הוא זה שעזר לנו לנצח בכל המלחמות הוא זה שהיתגלה לעיני כולנו בהר סיני הוא זה שהוליך אותנו במדבר ועשה לנו ניסים במשך 40 שנה "כיצד הוא גורם לי לכתוב את דברי הכפירה?" הוא ראה כבר שאתה תרשום עליו את דברי הכפיה האלה והוא ומסופר עליך ועל כל החילונים בספר דברים וכל הרעות שעובירם עלינו עכשיו שהוא אמר שהוא יסתיר את הפנים שלו ממך ולא תדעו שיש אלוהים ויש כוח עליון שמסדר את הכל והחליט שיהיה פה ככה ושם ככה ואתה זה שמפסיד לא הוא אתה זה שתאוכל אותה בסוף

L7

New member
לא רואים +לא שומעים=לא קיים

אלוהים לא התגלה בהר סיני. רבניך עובדי האלילים מוכרים לך את הסיפור הזה. אל תאמין - אלא למראה עיניך. אלוהים שונא דתיים- ראה מה עשה להם בשואה.

60 אחוז היו חילונים בשועה

ותאמין לי שעם ישראל הוא עם חכם יותר מכל העמים ולא יאמין לסיפור שכזה ככה סתם אלה אם ראו את זה במו עינהם והם אכן ראו ולכן אף אחד לא קם ואמר שזה לא קיים ולמקרה שיקומו אנשים קמוך ויגידו שלא היה מעמד הר סיני עשו חג מתן תורה כמו שעשו יום השואה בשביל שיזכרו אבל כבר היו יש מכחישי שואה ובעוד 200 שנה בכלל מי יזכור את זה שהיה שועה אבל בשביל אנשים שיגידו שלא היתה שועה עשו יום השואה הבנת

mr nice guy

New member
אני לא ממש צד בויכוח אבל...

אני הייתי אמור להיות דתי. הסבים של ההורים שלי, כולם, היו חרדים לפני השואה. כל ההורים והאחים שלהם למעט בודדים (מתוך מעל20 אחים במצטבר לשני הסבים והסבתות שלי, נשארו 3-4) נספו בשואה, כמו-כן ההורים החרדים והדודים החרדים. בגלל זה הם עלו לארץ, הקימו ישובים היו בהגנה והכל, ופשוט ויתרו על הדת, אחרי מה שקרה ונהפכו לחילונים, אני חושב שזו הסיבה שאבא שלי מאוד מרוחק מהדת, מאוד. אגב, תנסו לחשוב על זה, יש יותר חילונים אשכנזיים מאשר ספרדים, לדעתי הסיבה היא שיהודי מזרח ומערב אירופה נפגעו יותר מהשואה מאשר יהודי צפון אפריקה ואסיה.

למעלה