מוות רטוב

smgfan

New member
מוות רטוב

היה לפני כמה ימים ביס. סרט אימת נעורים\קולג' עם רוצח סטנדרטי לגמרי רק שהסרט הזה צולם בגרמניה וגם התרחש שם. רק הערה עליו יש לי עליו, הוא מכיל את הרציחות הכי מזעזעות שראיתי בסרטים מהסוג הזה - ממש מצמרר... הסרט עצמו רגיל לחלוטין ולא מחדש כלום - זה ממש מגוחך שאפילו בשנת 2001 ממשיכים לעשות סרטים כאלה, הזמן להם נגמר במילניום החדש לדעתי. למרות שמצד שני הם בחיים לא יפריעו לי

ראיתי את הסרט הזה...

והוא באמת כמו כל סרטי האימה הקיטשיים.. רומח בצסכה מנסה לרצוח את כולם ובסוף מגלים שהאחרון שנשאר יש לו בעיה עם הרוצח.... כמו תמיד אבל האמת הסרט הזה הוא היה יותר נחמד מכל שאר הסרטים האלה- בעיקרון העלילה היא סביב מים.. כאילו רוב הרציחות מתבצעות במקום עם בריכות ענק... בגלל זה מוות רטוב המסכה של הרוצח היא דיי מפחידה לדעתי... בפעם הראשונה שראיתי אותה דיי נבהלתי וזה נחמד הרציחות הם מזעזעות וזה אחלהההההההההה כי ממש יש כמה(ואני לא יפרט עליהן בגלל ספויילר) שהן מממשששש מזעזעות.. בכללי זה אחלה סרט!! אני חיבבתי מאוד!

smgfan

New member
לא. הוא באנגלית.

ההפקה אמריקאית, הצילומים בגרמניה. ויש שם איזה 2 שחקנים גרמניים - שמים לב לפי המבטא הרובוטי שלהם באנגלית
חחחחח
למי ששאלה על הרציחות... יש 2 מזעזעים במיוחד...
1) בחור ובחורה מתמזמזים בבריכה עם מגלשה, הבחורה רוצה שוב להתגלש, הבחור רוצה להזדיין, הבחורה הולכת להתגלש והבחור מחכה לה למטה בזמן שהבחורה מתגלשת הרוצח בא לבחור ושוחט אותו בלי רחמים בבריכה, לאחר מכן הבחורה עומדת לסיים את הגלישה ובדיוק בקצה המגלשה הרוצח מעלה את הסכין האימתנית שלו אל תוך המגלשה והבחורה מתגלשת בשיא העוצמה אל תוך הסכין... וחותך אותה בין הרגליים... 2) הבחורה בורחת מהרוצח בחדר הלוקרים, שכחתי איך קוראים לזה... שמתלבשים שם... אז בקיצר היא הולכת בשקט שקט ומנסה לראות איפה הרוצח ולחמוק ממנו ואז הרוצח מהעבר השני של איזה לוח מניף את הסכין למטה וכורת לבחורה רגל אחת, היא לא מספיקה ליפול והוא תוקע לה ת'סכין מעבר ללוח אני מנחשת שבבטן... גועל נפש.... בחלעעעע איכס!!! מצמרר במיוחד!!!

למעלה