מוות....

Vilia©

New member
מוות....

אתמול בלילה ההייתה לי השראה. ובמקרה זה היה על הנושא שהכי פחות מפחיד אותי בכל העולם וזהו הנושא שהכי מסקרן אותי (למרות שיש המון דברים שמסקרנים אותי..בעצם..כמעט כל דבר! אני קנדר! אהההה) בקיצור..המוות! אז בבקשה שיר שכתבתי..מצפה לתגובות בהקדם... מוות מוות הוא פתרון, לאנשים מתוסכלים. מוות הוא אסון, לאנשים מאוהבים. מוות הוא אויב, לאנשים צעירים. מוות הוא ברכה, לאנשים מזדקנים. מישהו מת, השני נולד. מישהו מת, אחר נשאר לבד. מוות לוקח, מוות לא מחזיר. המלאכים בוכים, השדונים צוהלים. טרור, הרג, מלחמות אחים. אנשים לעולמם הולכים. ואני יושבת וחושבת לעצמי, מתי המוות יבקר גם אותי? טלי

kit k@t

New member
קנדר ?

אני מריחה מישהי שקראה את רומח הדרקון ???? מגניש ! קאט

Vilia©

New member
כן! אני מתה עלך רומח הדרקון!

זה סדרת ספרים כזאת גדולה! אני עדיין קוראת אותה..זה כל כך יפה.. יחי רייסטלין! מתה על קוסמים! יחי הרב מגים... אוקיי אני משתגעת... בקיצור..תודה לכל התגובות... טלי -רב מגית שחורת גלימה!!!-

kit k@t

New member
אמממ

אני שונאת את רייסטלין הוא מעצבן אני אוהבת את ... אני לא זוכרת איך קוראים לו , תניס נראה לי כן תניס! אותו אני אוהבת קאט

Maggie

New member
לא לא לא לא !

ריי סטלין הוא הדמות הכי שווה שם, אין וויכוח על זה! ןאחריו גדילן, כמובן. תניס? אוקי... כל אחד והטעם שלו... אני לא אוהבת אותו כל כך... בכלל. אהה- והשיר ממש ממש ממש ממש ממש יפה! love it... really בעיקר את הנושא. אני גם כותבת שירים... אבל באנגלית... אם זה מעניין אותכן. מגי אוסמנט

charmingirl

New member
את כותבת מדהים!

קשה להגיד שיר מהמם..כי זה בכל זאת מוות! אבל את כותבת מדהים!! עדי

Vilia©

New member
תודה בננות..:)

תודה..אני משתדלת ככל יכולתי... ותניס הוא סתם מפגר! הוא זוכה בכל התהילה של רייסטלין! סתם קוץ בתחת!!! רייסטלין רוקס! ומגי..למה שלא תפרסמי את השירים שלך באנגלית.. ושתדעו...גם מוות יכול להיות דבר מהמם ויפה.. תחשבו על זה..חומר למחשבה טלי

למעלה