מוות.

miss mcmillan

New member
השליטה הכי גדולה

זה מנגו עם פסיפלורה* ו(!)בננה. מרחץ דמים לירקות, אבל אי אפשר לרַצות כולם, נכון? *שונאת פסיפלורה, אבל ככה זה טעים.

JustThomas

New member
תנסי אולי

שייק פסיפלורה עם נקטרינות: 2-3 פסיפלורות בינוניות (אפשר יותר, מי שאוהב את הטעם של הפסיפלורה בתור הדומיננטי) 4 נקטרינות בינוניות בשלות (לפשוטי העם - 'אפרסקים מגולחים'. רכות מספיק בשביל להיפרד מהגרעיון בקלות) 400 מ"ל חלב 5 קוביות קרח 3 כפיות סוכר הכל לבלנדר 30 שניות, יוצא שייק מגניב.

miss mcmillan

New member
פורום מתכונים נהיינו, טפוו.

ובנימה אופטימית יותר, מי מכם ילדים שרוצה לעשות את זה בבית, שיזכור רק לקלף את הנקטרינות קודם- אחרת נהיות חתיכות קליפה דקות-אך-טורדניות שנתקעות בשיניים ועושות פדיחות.

MetalSinagouge

New member
לא קיים.

הדבר היחיד שהצלחתי לקלוט מה20 עמודים של אושו שקראתי, ז"א לא לקלוט: העמדה שלו היא שמוות לא קיים, אני אישית לא מודע לזה.

miss mcmillan

New member
תנסה למות ולראות

גם אני ניסיתי לקרא את זה- לא נראה לי ששרדתי אפילו 20 עמודים. גם אם הוא עלה על משהו, לא הצלחתי להתחבר (מילה ניואייג'ית מגעילה אבל לא מצאתי אחרת כרגע.)

MetalSinagouge

New member
How dare you!!!111

סתם. האמת זה הדבר היחיד שלו שניסיתי לקרוא אבל יש לי הרגשה שיש לו משהו טוב להגיד, מעבר לצביעות של "אור ואהבה"- המצאה, לדעתי אמריקאית ביסודה כי אותי מעניין לדעת באיזה מרכז זן מערבי מלקים את החניכים שלא מודטים כראוי.. האמת לא ממש הרגשתי טוב עם הספר הזה בבית, לא יודע למה. אחרי חודש של צבירת אבק קמתי, התקלחתי, החזרתי את הספר ולקחתי את לעולם לא עולם של ניל גיימן

neverwhere - ספר גדול!!

מצטער שנעלמתי. הפייר פוקס של אח שלי לא מסכים לי להכנס לפורומים, אל תשאלו... התגעגעתם?

MetalSinagouge

New member
כן../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif../images/Emo193.gif

נראה אותך מוצא פה הצעה מגונה ועותר עם זה לבית משפט!

אני מתחיל לפחד

בהתחלה קיוויתי שטעיתי ואתה, את אבל לא טעיתי אל תעשה דברים כאלה יותר! אתה היחיד שהתגעגעת??? :(

MetalSinagouge

New member
גם אני לא רמזתי!

זה התת מודע השטני שלך שפירש 3 אייקונים תמימים בצורה כזו :(

לא זה ה..

ואני מצטט "נראה אותך מוצא פה הצעה מגונה ועותר עם זה לבית משפט!" שכתבת מתחת שפירש את זה ככה! :)

למעלה