מוזה באה לבקר

naknik

New member
מוזה באה לבקר

הממ.. מוזה באה לבקר אותי ...והשראה גרמה לכמה הגיגים לחמוק ממוחי הגווע ... הולכים ישר עד שמגיעים לקצה העולם ואז ממשיכים בקו ישר פונים שמאלה בסיבוב ואז שוב ישר יורדים מטה במדרגות והנה הגעתם למקום שהדימיון מתפרע והדברים מתנהלים לפי איך שאתה רוצה יותר טוב מכל משחק יותר טוב מחלום אמיתי אפילו יותר מהמציאות הלא ברור מתברר הלא נודע מתגלה והבלתי אפשרי מתקיים היה אדון לעצמך ולעולמך עצב אותו כראות עיניך כי הוא שלך עתה ושם תמצא את כל מה שחיפשת כמעט .... כשתגלה שהדבר שאתה מחפש לא שם, פתאום יעלם הכל וזה יהיה הסוף נקניק

Dovsha

New member
מפאת השעה והחופש מחר... :)

אני עדיין פה בגלל שמחר ומחרתיים יש לי חופשששששש:]]] אז אני לא צריכה לקום מוקדם בבוקר ולכתת רגליי לעבודה. דמיון זה דבר נפלא, מדהים, נכס לכל בן אנוש. No amount of skillful invention can replace the basic need of imagination.... ובאותה נימה - The world of reality has it`s limits, the world of imagination is boundless תמשיך לדמיין ולחלום :]

naknik

New member
למה אין 32 שעות ביממה ?

חרי שקראתי את ההודעה הקודמת .. אני שם לב לשעה ... עכשיו באמת הגזמתי ואני חשבתי שרק אכנס לבדוק דואר ועוד כמה אתרים קטנים ....טוב אז נראה לי שאני אפרוש .. לעוד איזה חלום מתוק או סתם סיוט .. (לא הכל טוב בחיים) שיהיה לכולם לילה שמח ויום עוד יותר טוב .. ביי נקניק

קרני

New member
הגיגים לשעת לילה מאוחרת... :)

ממש ללכת לישון עם חיוך זדוני על הפרצוף ולחשוב על הדימיון שהולך לרוץ לו שם בחלום... הממממ..... לילה טוב מתוקה (שמעת את זה באמצע החלום?!?! ;-)) @ @ J U

קרני

New member
או אולי רק ההתחלה... ;-)

כל כך יפה ואופטימי... ממש הצלחתי לראות את האור בקצה המנהרה ואפילו להתחמם ממנו... פתאום - בום! היי נקי, אל תשכח שכל סוף הוא גם התחלה... ואם הדבר לא נמצא בסוף הדרך הזאת, הוא יהיה בסוף הדרך הבאה והבאה... ואולי בכלל הדבר ישתנה מחר? (זכותך לא?) אז זהו, שתזרח עלייך השמש (אבל אל תשכח לשים קרם הגנה... ;-))) יום טוב איש! @ @ J U

naknik

New member
סוף זה לא תמיד התחלה

אני לא יודע מי זה שהמציא את הרעיון הזה .. נראה לי שזה מעין רעיון שבא כדי לנחם אנשים אבל לפי דעתי אין דבר כזה סוף זה סוף ההתחלה באה אחר כך, התחלה של משהו אחר שלא קשור ישירות ולא תמיד יש עקביות בין משהו שמסתיים למשהו שמתחיל אבל בטח אתם מכירים את זה ובכלל זה לא שאני בדיוק מחפש משהו (זה מעין משהו של כן ולא) אבל יש הרבה דרכים ללכת בהם והבעיה הכי גדולה כמו שאני רואה זה שאי אפשר ללכת בכולם בבת אחת, אבל הזמן לא מחכה לאף אחד ובשלב כלשהוא תגיע השעה שאי אפשר כבר יהיה ללכת בחלק מהדרכים

naknik

New member
שכחתי משהו חשוב

תודה רבה לך קרני :) מי יתן וזה יקרה לכולם .. יש כאלה שראויים לזה יותר ממני נקניק

קרני

New member
חשוד מאוד... B-)

דווקא ממך איש חיוכים יקר לא ציפיתי להפגנת פסימיות כזאת!!! אם לא תראה את האור, את הדרך החדשה, את הדלתות שנפתחות בפנייך ואתה מסרב לפתוח, את היופי שבכל דבר שנקרא בדרכיך (גם אם הוא לא ממש ניחן באסטטיקה...;-)) אתה תפסיק לחייך, ולי זה נראה משהו שאתה לא ממש יכול בלעדיו. אם אתה שואל אותי... מצב חשיבתך האפרורי צריך להיות קשור לעיניינים שבלב או שאולי לחוסר בעיניינים כאלו... (אם טעיתי, אני מתפטרת... ;-)) בוא נשמע את הסיפור האמיתי, ואני מבטיחה לך שתוכל לשמוע מהמוני האנשים, הצובאים את מסך הפורום, הארות, חיוביות ואהבה שכן, גם אתה ראוי לה (אתה לא מיוחד ושונה מאף אחד... אל תעלב כן...?!?) זהו חמוד... אשמח לשמוע תגובה... שיהיה לך יום נפלא (אני משום מה בטוחה שלפחות תחייך הרבה...:)) @ @ J U

naknik

New member
מה כל כך חשוד ?

קרני אני מעריך את דאגתך , אגב גם לאיש חיוכים מותר מדי פעם לא לחייך , לא ? אבל בסופו של דבר לא בדיוק באתי לפה סתם... גם לי כמו בטח לעוד הרבה מאוד אנשים יש איזושהיא בעיה לא משנה אם גדולה היא או קטנה חסרת חשיבות או רצינית ביותר. באתי לראות ובנתיים החלטתי להישאר וכמו שאמרת בדבר המנהל זה המקום לכתוב את הדברים שבלב עכשיו אני עוד לא החלטתי עד כמה אני רוצה לספר על עצמי או לפחות על מה שבלב אבל כנראה זה יגיע בשלב זה או אחר ובכל מה שנוגע לחיוכים או לאושר אפשר לומר שיש דברים שמפריעים אבל המשקל שלהם נכון לתקופה בה אני נמצא עכשיו הוא מועט לפעמים זה צץ ושוב מרגישים קצת לא בנוח והפסימיות עושה אצלי חפלה אבל לא הכל מושלם בחיים . ולא טעית בכלל להיפך אפשר לומר שקלעת ... ואני יודע שאני לא מיוחד , מנקודת מבט שלי אני מרגיש כשאר האדם , אולי קצת פחות (ומנקודת מבט אחרת אני לא מכיר עוד אחד כמוני ), אבל אני לא מושלם , אף פעם לא טענתי לכתר זה, גם לי יש גחמות לעיתים ומחשבות זדוניות (או סתם להאריך בדברים לא קשורים) ומה שקשור לדרך חדשה ... יש כזאת והיא דיי ארוכה וכנראה גם לא קלה בכלל (לא בדיוק אותה דרך שאת התכוונת אבל בכל זאת ..) טוב אז זהו להפעם ואני לא שכחתי לחייך :)) נקניק נ.ב. איך משנים את הפרטים האישיים , אלו שבפעם הראשונה הזנתי כדי להרשם לפורום ?

קרני

New member
מילים כדורבנות... :)

כמה מהדברים שחסרים לי בכתיבה זה הבעות פנים ואינטונציה... אני מסכימה איתך עם כל מילה שכתבת!!! אבל כנראה שגוון קולי לא ``עבר מסך``... לכל אחד ``מותר`` לשקוע בדכדוך ומלנכוליה. לפעמים אלו אפילו מנקים, מחדשים, גורמים לחיוכים רחבים יותר... כמו ברכבת הרים - כשיורדים בה העיניים מתרחבות (או נעצמות... תלוי במטורף... ;-)), הצעקות מחרישות אוזניים, כל הקרביים והקישקע נמצאים במקומות לא טבעיים... אבל אחר כך בעלייה נושמים עמוק, פותחים עיניים, מסתכלים לצדדים, הקישקע כבר מצליח לחזור למקום האורגני שלו, מסדירים את הנשימה... ולא, אתה לא חייב לספר לנו הכל על עצמך! ספר מה שבא לך, מה שנראה לך, ואפילו מותר לך לשתוק (אבל היי, לא יותר מדי אה?! ;-)) יהיה לנו משעמם כאן...) בנוגע להחלפת שם משתמש... כשאתה כותב הודעה, אתה יורד לתחתית הדף שם, ליד האייקון של ``שלח``, יש אייקון של ``החלפת שם המשתמש`` מלא את הפרטים מחדש... ודרך צלחה! :)) מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!! חיוכים שלך, קרני. נ.ב. החזרתי לך תגובה לאי מייל שלך... אשמח לקרוא עוד הארות ממך :))

The Lilit

New member
הגיג חביב ומפתה ...

נקניקי ! זה כתוב נורא נחמד גם אם אני לא מצא שם את מה שאני מחפשת, זה עדיין נשמע לי גן עדן , אני אשמח לקבל את הדיירקשיין ... אל תצפה תמיד למצוא את מה שאתה מחפש, תהנה מהחיפוש - החיים ייראו קצת אחרת משם ... The Lilith

naknik

New member
המממ...

קודם כל תודה ושנית אני שמח לדעת שמה שכתבתי ראוי להקרא הגיג :)) אחרי שקראתי את מה שכל האחרים כתבו זה נראה לי קצת פחות ערך אבל זה מה שיצא , אני לא כל כך טוב בזה .. ואגב הכיוון התגלה לי כשמוזה באה .. זה נראה לי כיוון אחר לכל אדם .. נקניק

למעלה