מוזה גם חוזרת |בלוןכ|

מוזה גם חוזרת |בלוןכ|

בשעה טובה פתחתי את מוזה בגירסתה השלישית
את כל שאר הפרטים תמצאו בה. תגובות\הערות\טענות ומענות אקבל בברכה

binba

New member
מזל"ט ../images/Emo45.gif

עיצוב יפה מאוד. סחתיש. אבל, אפילו לי, בתור אחת שמצדדת בכתב מיניטורי...קצת קשה לקרוא את התוכן בשורות כל כך צפופות וכתב כל כך קטן. וחבל שגולשים יפסיקו את הקריאה באמצע בגלל מאמץ-יתר לעייניים.
ועוד הערונת...ברזולוציה שלי, 1024X768, העמוד באורכו גדול ממסך אחד - כלומר, יש לגלול את העמוד למטה כדי להגיע לקצהו התחתון של הפריים הפנימי, מה שעושה את האתר לפחות נוח וגם פוגע לדעתי בעיצוב. אולי כדאי להרחיב ולקצר מעט את הפריים הפנימי? רותם.

מזל טוב../images/Emo70.gif

כל הכבוד אהבתי
ורותם צודקת , זה מעצבן שצריך לגלול למטה. אולי תקטיני קצת את הכותרת ככה שזה יהיה בול מתאים. אבל בקיצור אהבתי , מחכה לראות את הפורטפוליו

ד"א - המערכת תגובות שלך לא עובדת

בגלל ששיניתי לך את השם משתמש והסיסמא..(לא כותבים בעברית) ועדיין לא שינית את הקישורים.. ודעי לך שיש סקריפט חדש שמראה את התגובות.. בסה"כ העיצוב מדהים, אינני יכול להפסיק להתרשם ממנו, עם ניחוח סלבריטאי שכזה, ומעט ניו-יורקי !

איה@

New member
מוזה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

במילה אחת - אהבתי. ואת השאר כתבו קודמיי. בהצלחה!!!
איה.

xero1

New member
אהבתי!

אולי את התמונה למעלה כדי לחלק למספר קטנות, לא יותר מידי, פשוט שיעלה יותר מהר. ו.. אוי, לא נעים.. :\ בקישורים, הקישור של האתר שלי הוא djnyc.net/xero ולא הקישור הישן של i85. נכון שהאתר עכשיו סגור, אבל הוא יפתח בקרוב. :) כל הכבוד!

תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif

כעיקרון, בעית הרזולוציה לא תיפתר בזמן הקרוב. יש לי המון בעיות עם סידור רזולוציות, אני לא ממש מצליחה לסדר אותה שתיהיה אחידה. בכל אופן, תודה על ההערות לגבי העיצוב, שמחה שאהבתם
זהו סה"כ.

למעלה