מוזה - עיצוב חדש, תבנית חדשה

מוזה - עיצוב חדש, תבנית חדשה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם
היום (רביעי) החלטתי להתחיל לעבוד על הבלוג. למען האמת, עשיתי שיא
בשעתיים וחצי סיימתי אותו
כנראה מרוב רצון טוב. נו מילא, בכל אופן אני מתכבדת להזמין אתכם למתכונת החדשה של מוזה, בסגנון החדש = "קפה"
אשמח לשמוע חוות דעת וביקורת. תודה מראש

שאנטיdos

New member
מדהים... ושאלה

(אם מותר להגיד את זה -איה ) בכל אופן... המרכוז של הטקסט הורס.. מישהו יודע איך גורמים לכל הלינקים בדף אחד להפתח בחלון חדש?

shayl86

New member
תגובה על העיצוב !

אני לא ממש אוהב את הצבעים שבחרת כי הם מדכאים כאלים ו"ממיתם" את האתר שלך... נסי להחיות אותם ! אבל בכל זאת, שמרת על הסטנדרטים שלך.. תמונה מדהימה ! בהצלחה ! שי !

תודה שי, ו...

בקשר לצבעים - אני אישית דיי אוהבת אותם. רציתי בעיקרון להקנות אווירה כלשהי שקשורה לתמונה - "קפה". בכל עיצוב שאני עושה אני משתמשת בצבעים: כחול, סגול, ורוד, אפור ועוד. החלטתי לגוון טיפה
לדעתי האתר דווקא נותן אווירה חמה

binba

New member
אהבתי!!

בניגוד לשי, אני דוקא אוהבת את הצבעים, כי הם מאוד נעימים לעין ותורמים ל"אווירה" של האתר (נו, קצת קשה לי להסביר את עצמי :) אבל שוב - מה שהפריע לי הוא הטקסט הממורכז. למה לא תיישרי אותו לימין? גם יותר נוח לקרוא וגם יותר יפה. בעניין התמונה - כרגיל תמונה מדהימה, אם כי לא כ"כ ברור שזה קפה. אולי תגלי לנו מאיפה כל התמונות האיכותיות האלו?
בהצלחה, רותם.

תודה רותם ../images/Emo29.gif

אני מבינה שיש אנשים שלא ממש מתחברים לצבעים, אבל אני שמחה לשמוע שלפחות מישהי כן התחברה
אני ממש אוהבת את הגוונים שהשתמשתי בהם. הם נותנים אווירה חמה ומתקשר לתמונה כמו שכבר ציינתי. בקשר לתמונות, תודה רבה גם לך וגם לשי
ואם את רוצה באמת לדעת מאיפה הן, אז ככה: את חלקן אני מוצאת במאגרים גדולים ברשת. וחלקן השני מופיעות אצלי במאגר קטנטן ופרטי שנשלח אליי ע"י ידיד מחו"ל. אף פעם לא יצא לי באמת לשאול אותו מאין הן, הוא פשוט שלח לי חבילה עם מעט תמונות שאיתן אני משתמשת. שכד"א - את חלקן אני עורכת. אבל באמת שלא חסר במאגרים אחרים תמונות יפות בהרבה מאלו שאני משתמשת. את מוזמנת לבדוק במאגרים לחיפוש תמונות בקישורי האתר שלי. שוב תודה

אהה ובקשר לטקסט שבמרכז.

ניסיתי לקבע אותו בצד - זה נראה ממש גרוע, אני כבר מודיעה לך

binba

New member
ערב טוב

בעניין יישור הטקסט לימין: אם תסדרי שוליים מכובדים אני בטוחה שזה ייראה טוב. האתר שלך בנוי כמו האתר של רן (404), ועובדה שאצלו הטקסט לא ממורכז ובכל זאת זה נראה טוב. אגב, התמונה של הקפה לא ברורה. הראיתי לאחותי את האתר שלך והיא חשבה זה לבה (גם אני הייתי חושבת כך אלמלא אמרת שזה קפה). נו טוף. (ובקשר לצבעים: גם לי אמרו שהאתר שלי "מדכא" בצבעי החקי החדשים. ככה זה כשמשתמשים בצבעים קצת פחות מקובלים וקצת יותר "שקטים". לדעתי זה דוקא נראה טוב, ויותר נעים לקרוא כך את הטקסט - וזה מה שחשוב).

מסכימה איתך. כד"א,

כרגע ראיתי שהטקסט אכן בצד שמאל של הטבלה באתר של רן. אני אנסה לסדר את שלי בצורה דומה, המבנה אכן ממש דומה
בנוסף, הכנסתי להודעה כמה ממאגרי התמונות שלי. אם תרצי או כל אחד אחר, מהמאגר הפרטי - אתם מוזמנים לבקש

איה@

New member
אסקימוסית ../images/Emo96.gif

מאד מאד אהבתי
אני חושבת שהמבנה הזה הרבה יותר נח - גם לך ובעיקר לגולשים. אני שייכת לצד שאוהב את הצבעים, הם מאד נעימים. חמימים. וחורפיים. ונראה לי שלקראת הקיץ תרצי לשנות למשהו קייצי יותר - אבל זה כל הכיף, שאפשר להתחדש כל פעם. גם אני תומכת וממליצה ליישר לימין. המירכוז פשוט מקלקל. בהצלחה! אגב - הקישורים למאגרי התמונות שנתת - הם לא חינמיים ומוגנים בזכויות יוצרים. שימי לב!
איה.

תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני באמת אנסה לשנות הטקסט לימין. אשמח לשמוע לאחר מכן חוות דעת. בקשר לתמונות - כמובן שאינני משתמשת בתמונות שמוגנות בזכויות יוצרים, אלא רק בתמונות חינמיות. יוצא לי הרבה לחרוש המון זמן בחיפוש אחר תמונות חינמיות, אבל התוצאה משתלמת
שוב תודה תודה

תודה גם לך, ולא צריך להיסחף ../images/Emo13.gif

דםםםם, עוברת בי צמרמורת עכשיו
בכל אופן, אני שמחה שגם את אהבת את הצבעים. אלה ורותם - העברתי את הטקסט ימינה, עדיף?

emale

New member
ניחוחות קפה עזים הציפו את החדר../images/Emo96.gif

בהחלט אתר מעורר
רק הערה קטנה: יצא לי לראות את האתר גם ברמת צבעים נמוכה (זה היה 256 או רמה אחת מעל) וההבדל שם בין החום של הרקע לשחור של הטקסט היה ממש קטן, ככה שכמעט אי אפשר היה לראות מה כתוב. אני לא חושב שהרבה גולשים משתמשים ברמת צבעים מינימלית (או שאולי אני טועה), אבל אולי כדאי בכ"ז להבהיר טיפונת את הרקע. חוצמזה - אהבתי מאוד
Emale סייברלייף

xero1

New member
אהההה....

לא רוצה להיות היחד שיגיד על זה.. אבל מישהו חייב לעשות את זה, זה לא די דומא ל404? לא מבחינת צבעים או התמונה, המבנה של האתר. לא משהו אישי נגדך מעיין, את יודעת את זה, אבל, לקחת מבנה של אתר, ולשנות לו את הצבעים, זה לא ממש פייר. לא יודע, אני לא אומר לך לשנות בחזרה לעיצוב הקודם או לשנות עיצוב בכלל, אבל עדיין... בכל מיקרה, אם אני כבר פה, הצבעים טובים :) רן

למעלה