מוזיאון הטבע בתל אביב

פונדיצ'רי

Active member
מוזיאון לא גדול מדי ומהנה מאד. אוספים משגעים של פוחלצים, פרפרים, נוצות, ביצים, שלדים, סרטונים ומזגן חזק, מושלם ליום חם כמו היום. חניון צמוד. מה צריך יותר? אחרי ביקור אחד מרגישים שלא הספקנו להתעמק בכל הדברים.

קלייטון.ש

Well-known member
מה זה באוניברסיטה? לי יש איזו רתיעה מכל הקומפלקס הזה. הכי קרוב שהייתי לאוניברסיטה היה פעם כשנכנסתי לדיונון, והרגשתי ממש לא נוח.
חוץ מזה התיאור של דברים מתים עושה לי צמרמורת. אבל אם אתם נהניתם אז אני לטובתכם.

פונדיצ'רי

Active member
מה זה באוניברסיטה? לי יש איזו רתיעה מכל הקומפלקס הזה. הכי קרוב שהייתי לאוניברסיטה היה פעם כשנכנסתי לדיונון, והרגשתי ממש לא נוח.
חוץ מזה התיאור של דברים מתים עושה לי צמרמורת. אבל אם אתם נהניתם אז אני לטובתכם.
אפרופו דברים מתים, יש שם סרטון מזעזע שמראה בהילוך מהיר ריקבון של עכבר או חיה דומה עד שלא נותר ממנו זכר. בביקור הראשון לא הייתי מסוגלת לצפות בזה.

יוסי ר1

Active member
אפרופו דברים מתים, יש שם סרטון מזעזע שמראה בהילוך מהיר ריקבון של עכבר או חיה דומה עד שלא נותר ממנו זכר. בביקור הראשון לא הייתי מסוגלת לצפות בזה.
שמצוץ של חווייה מתקנת - תמונה של עכבר שדבורים חנטו בפרופוליס.
אם נכנס לכוורת מזיק שהן לא יכולות להוציא החוצה - הן עוקצות אותו למוות, ואז חונטות אותו בפרופוליס.
ככה הוא נשמר לנצח, מבלי להירקב ולהפיץ מחלות.

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    תמונה1.jpg
    KB 44.2 · צפיות: 3
תצוגה נהדרת.
בקרנו כשהיה ב"הרצה".
הנכדה התלוננה שקשה עם גובה התצוגה. צודקת.
הרמנו על הידיים.
לא פתרון להסתובב כשהנמוכים מורמים בהתאם לגובה התצוגה.
אמא שלה כתבה להם על כך, בתקווה שמישהו יטרח ויוסיף קוביות/דרגשים לטיפוס.
הבנתי שהמצב לא השתנה וחבל.

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member

בסדרה "דם אמיתי" זה אחד מחלקי הפתיח. מכרסם שכוב ובמהירות הבזק נרקב ונעלם.

פונדיצ'רי

Active member
שמצוץ של חווייה מתקנת - תמונה של עכבר שדבורים חנטו בפרופוליס.
אם נכנס לכוורת מזיק שהן לא יכולות להוציא החוצה - הן עוקצות אותו למוות, ואז חונטות אותו בפרופוליס.
ככה הוא נשמר לנצח, מבלי להירקב ולהפיץ מחלות.
היית חייב לצרף תמונה?

למעלה