מוזיאון הנגב - חוויות?

מוזיאון הנגב - חוויות?

אני מקווה שזה בסדר, מקסימום אני עושה עבודה שחורה למנהלים ^^; קודם כל התאהבתי בפורום, אתם ממש מקסימים. וחזרתי עכשיו מההופעה/שיחה עם רונה והיה ממש ממש מדהים :] אפילו שאלתי אותה את השאלה שחכתי לשאול אותה בראיון
איזה כיייף.

DeepThoughts

New member
היה מדהים

מדהים מדהים מדהים מדהים יש כמה דברים לספר, נחכה שיער תגיע הביתה (נסיעה של שעתיים כל כיוון) אבל היה מדהההההההההההההיייייייייייים היא מקסימה קסיוס the dead and the junkie(!) חמסין מאחורי הדלת שיר חדש (שתי צלחות לווין) הקול שקורא לי עיניים זרות (עם דוד פרץ) tips מבול בטח שכחתי עוד כרגע, אני נורא מתרגשת ברור שצילמנו והקלטנו והכל ויער תודה תודה

0mroosh

New member
Don't care.

היא התלבטה בין זה לבין "רעידתאדמה", ואז ביצעה אותו ומיד לאחריו את "הקול שקורא לי", זה היה מרענן לאללה. :)

0mroosh

New member
אני מאוהב בניסים קלדרון. ../images/Emo13.gif

רונה לא רוצה שאהיה המתופף החדש שלה, אבל אמרה לעומר שהיא כנראה פוצחת בסיבוב אקוסטי עם הרכב מורחב כי היא מאסה בסיבוב האחרון. היו גם "בוקר חדש" ו"הפעם האחרונה", שהתגמדו על יד הפלייליסט המטורף. זה בהחלט היה מרהיב ושוק טוטאלי. היא אפילו ערכה טקס פגאני מוזר שכלל הזמנת עטלפים על ידי שריקות מוזרות. היא היתה שופעת ביטחון עצמי ושדרה נוחות, למרות הקהל הגדול והרחבה הפתוחה. היה כיף לראות את כולם, גם את המכשפה שהדרימה.
אמנם רונה התעלמה מIce, שכל כך רצינו. אך זו סתם גחמה חמדנית, עומר בהחלט שבע. אני חושב שאסתגפן לי כעת, לילה מצויין. :)

DeepThoughts

New member
עומר-לא נפגשנו

אני רציתי ICE רציתי אבל טיפס זה נפלא ונסלח לה גם על הפאשלות בשירים היא מדהימה

SheIIy

New member
טיפס?! ../images/Emo12.gif

בואנה... הרווחתם. נכון שהקלטתם למעננו?

SheIIy

New member
שתי צלחות לווין?!

נשמע כמו שיר שחייבים לשמוע.

Sheeesh

New member
יוווווווו.. ממש חלומות באספמיה עבורי...

אני לא מאמינה שהיא שרה טיפס!! איזה פלייליסט משובח... איכותי...וטיפס!!! אחח לפחות משהו נהנה מזה... וכמובן שנשמח מאוד להקלטה...מאוד! בעיקר של החדש... נשמע מעניין.... : )

DeepThoughts

New member
הדברים הנדירים באמת קורים בבאר שבע

יש לנו הפתעות בשבילכם אני theoneishere1

מיץ פזי

New member
oh my god

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה?! מה קרה פה עכשיו? מה זה הפלייליסט הזה, דה דד אנד דה ג'אנקי?!?!?!?!?! וטיפס וקסיוס ועוד שיר חדש ווואו!! אני פשוט פעורת פה לחלוטין ואני כבר ככה במשך החמש דקות האחרונות שבהם קראתי את מה שכתבתן..!!! אני מיד עכשיו פותחת סולסיק! תודה תודה תודה לשירה ויער על ההקלטות ועל הוידאו (לעתיד? או שיש כבר?) אתן אדירות!!! שמחה שנהניתן!! אני אשמע את ההופעה ואז אבין יותר על מה דיברתן... וכל הכבוד גם על הראיון!! אז היא אמרה מתי ההופעה הבאה? וואוו וואו ווואו

DeepThoughts

New member
----}}

אמממ כדאי לשמוע את השירים בקונטקסט של השיחה והדיבורים. זאת לא היתה בדיוק הופעה, אלא ניסיון ללכת לאורך השנים עם העבודה של רונה. כן, היה נהדר. חלק לעתיד, חלק יש כבר:) ורונה אדירה, לא אנחנו

מיץ פזי

New member
לא הבנתי חצי מהשאלות...

יש מצב שאתן משחזרות קצת...? מה הייתה השאלה ההזויה.. זאת עם השיר שפגע במישהו או משהו כזה?

למעלה