מוזיאון הנגב - חוויות?

DeepThoughts

New member
כן זה הלך ככה

האם כתבת שיר על מישהו שהיית איתו בקשר אפלטוני או רומנטי והשיר פגע במישהו, מה הרגשת ואיזה שיר זה היה. אז היא היתה קצת בשוק ואמרה :"נו באמת? מה אתה היית עונה על זה" ואז ענתה קצת ברצינות על שזה מספר סיפור וברגע שהשיר כבר יוצא זה הופך למשהו אחר וזה.. (אני הייתי בשוק מזה שהוא אמר קשר עם מישהו).. הדבר השני היתה בקשה ל"שיר באנגלית עם הסוסים שהיא שרה באוניברסיטה", אני ויער קפצנו מיד ואמרנו "הפרש המהורהר", קיבלנו מבט מרונה :)

DeepThoughts

New member
טוב אני אכתוב

(בזמן שאני קוצצת את הקבצים) יער הגיעה מנס ציונה (ועל כן היא ה-גרופית) והיתה לה נסיעה לא קלה, אח"כ התברברנו קצת בדרך למוזיאון, יער התייאשה והתיישבה פתאום שמענו את הקול שקורא לנו והלכנו אחרי הקול, זאת היתה רונה מכוונת באלאנס מול כמה כיסאות ריקים, אז הלכנו ואז רונה סיימה את הבאלנס והלכה לה לקניות, יער בינתיים תרמה משהו לב"ש.. אניווי חזרה רונה, הגיע ניסים, נפתח השער נכנסנו, עלינו גם לקומה השניה במויזאון, באמת אין שם כלום. רונה התיישבה לה בחדר צוות, ואנחנו דיברנו עליה בשירותים ליד (בדוק-שמעה, כי היא ביצעה חלק מהשירים אח"כ) יצאנו, התיישבנו על הכיסאות, עברנו לדשא, היו אולי 15 איש, רונה ביקשה מצית, יער סירבה (כי אין לה) (ויער כשאת חוזרת הביתה השמיעי קול), וכך התמלא הדשא והרחבה היה זמר באר שבעי, לא מכירה. ואז רונה והיה "חיים שכאלה" היה מדהים, היו עטלפים, הכל מוקלט(!) וניסים קלדרון מעולה וזהו בינתיים, היו כמה שאלות הזויות מהקהל

../images/Emo99.gif

היה כל כך טוב ומטורף שאני לא יכולה אפילו להתחיל להסביר עכשיו [טוב נו, בכל זאת סבלתי קשות בנסיעה של כמעט שעתיים לכל צד, מגיעה לי קצת מנוחה עכשיו
] אבל אני רק אתחיל ואומר שהיה שווה כל רגע של סבל! הסטליסט היה משובח ביותר [קסיוס, the dead and he junky, חמסין, tips], ורונה הייתה כזו מקסימה, כל כך פתוחה ושמחה ונראה היה שהיא ממש נהנית לדבר ולהצחיק את הקהל... היא הייתה כל כך מחוברת שזה פשוט עשה את כל ההבדל. המשך העידכונים וההקלטות מחר, אני הרוגה וכמו ששירה אמרה לי לפני כמה דקות... "ילדה טרופת דיעה, לכי לישון!"

טוב אז לא נרדמתי

אז במקום זה עשיתי משהו מועיל והעליתי לסולסיק [yaar82] את ההקלטה של ההופעה... יש שם את כל השירים [כולל את the dead and the junkis סוף סוף באיכות מעולה] וגם וידאו. כבר אמרתי שהיה מעולה? תיהנו

שוודה

New member
אוף אוף אוף

חזרתי מן האוב. זוכרים אותי? באתי להופעה אתמול ישר אחרי הקורס ברמנים. איזו טעות. היה שיעור יין וטעמנו כל כך הרבה דברים, שהגעתי (אני עדיין תוהה איך?!) למוזיאון הנגב מרחפת. רונה מדהימה גם תחת השפעת אלכוהול. ללא ספק. פגשתי את עומר ונועה. נועה הנעימה את זמני ועומר נתן לי משענת ואחרי כמה שירים אני פשוט לא זוכרת מה היה! ופספסתי את הראיון
בא לי לבכות.

bזוהר

New member
ו-ו-א-ו כיף לכם!!!

שמחה שנהנתם(למרות שחלקכם מספרים-לא מספרים:/) אבל תודה!!וואי הופעה נדירה ביותר...כל השירים שהיא כבר לא עושה וכולם רוצים שהיא תעשה! הרווחתם בטירוף!! חח איזה מצחיק זה שזה תמיד ככה,בהופעות הכי הזויות ולא רשמיות ורחוקות מהמרכז,יהיו כל השירים הנדירים שהיא אפעם לא עושה ושירים חדשים אני עכשיו מורידה... תודה על כל ההקלטות :)

שכבר אין התלבטות, היא כמעט כבר לא כותבת באנגל

ית (המקום של הכותרות ~.~) פתאום כבר זה ממש טבעי לה לכתוב בעברית כי זו השפה שלה ושכל מה שהטיפו לה בילדותה על הכתיבת שירים באנגלית היה נכון. שכשהיא שרה שירים באנגלית היא מספרת אותם וכשהיא שרה שירים בעברית היא ממש חווה את המילים. זה בערך מה שאני זוכרת, אני פשוט קפאתי מקור שם :X

SheIIy

New member
הקשבתי קצת לחלק מהקבצים שהועלו

(קרדיט לשירה ויער
) ואני חייבת לציין שהשיר החדש (שתי צלחות לווין
) נשמע מעולה. מאוד ישראלי ואכן מתי כספי. במיוחד כשהיא שרה 'תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף', שמזכיר שורה משיר שמתי כספי ביצע - 'העצב אין לו סוף, לאושר יש ויש' ו-Tips
לא הבנתי כ"כ מה הלך שם... היא שכחה את המילים והחמיאה לכן שזכרתן והזכרתן לה?

DeepThoughts

New member
כן כן שכחה את המילים בטיפס ובקסיוס

לא אנחנו קיבלנו את המחמאות על כך שזכרנו, אלא מישהו אחר, אבל אנחנו צעקנו:) יהיה וידאו של טיפס, עיניים זרות, דה ג'אנקיס וחמסין

DeepThoughts

New member
אה וגם שתי צלחות לווין

ובקשר לשיר מזכיר לי משהו ישן, אולי סתם יש לו ניחוח נושן כזה נייס

Sheeesh

New member
אתן תעלו וידאו גם ליוטיוב?

לכל מחוסרי הסולסיק למיניהם

Sheeesh

New member
תודה, נסתפק במה שהעלית לרשת

בנתיים :) אגב, האיכות של דד דנג ג'נקי מצויינת!!! איזה כיף... תודה