מוזיאון למייקל - איך לדעתכם הוא צריך להיראות?

abigaillovesmj

New member
מוזיאון למייקל - איך לדעתכם הוא צריך להיראות?

מה לדעתכם צריך להיות במוזיאון שיוקדש למייקל? ואיפה לדעתכם צריך להקים אותו? המשפחה שלו מתכננת להקים מוזיאון בגארי אינדיאנה (בינתיים זה לא מתקדם בכלל). מה לגבי נוורלנד? לדעתכם מוזיאון למייקל צריך להיות שם? שתפו
מצורפת כתבה על המוזיאון שהמשפחה מתכננת להקים בגארי: http://abclocal.go.com/wls/story?section=news/special_segments&id=8442413

The Experience

New member
הם לא מצליחים לשמר מורשת בכבוד

לדעתי מוזיאון זה עוד משהו שיכניס כסף וזה מה שהם רוצים ואנחנו לא לכל מעריץ שיהיה מיני מוזיאון בבית ואנחנו נעלה לרגל לFOREST LAWN :)

abigaillovesmj

New member
אני בעד מוזיאון בנוורלנד

אני מוכנה לשלם בשביל להיכנס לשם. אני חושבת שזה יפתור בעיות כלכליות ויאפשר להחזיק את החווה וגם יהיה טוב למעריצים. משם אפשר לנסוע לפורסט לון ולעלות לקבר של מייקל. לפני כל ההאשמות של 2003 מייקל תכנן לפתוח את נוורלנד יותר בפני המעריצים. אני לא חושבת שהוא היה מתנגד לכך כיום. הבעייה היחידה היא שנראה שתושבי האזור מתנגדים וגם יש בעיית גישה מאוד גדולה. יש רק כביש אחד שמוביל לשם והוא צר. זה לא בטוח לנסיעה של מלא כלי רכב וגם לא יהיה להם איפה לחנות.

abigaillovesmj

New member
הוא לא צריך לחזור לשם

אני שמחה שהוא לא קבור שם - זה היה ממש לחלל את הבקשה שלו. אבל לגבי מוזיאון, השטח במילא בבעלותו (החלקית) ולהחזיק אותו עולה מלא כסף. הם יכולים לעשות שם מוזיאון וגם להרוויח מזה וגם לנו יהיה איפה לבקר. לדעתי אם ישחזרו את נוורלנד לאיך שהיתה נראית (יחזירו את כל מה שהיה שם כולל גן החיות והלונה פארק) - זה מקום מעולה למוזיאון. הבית עצמו גדול והשטח יפיפה. אין מקום מושלם יותר מזה - לדעתי.

morigo

New member
צודקת, נוורלנד מושלם

מה יותר מתאים מזה?? וככה הזיכרון שלו ממשיך להתקיים... ומה שאמרת על הכסף והתחזוקה נכון!! לדעתי מוזיאון לזכרו צריך לכלול את אהבת כדור הארץ והמון המון עצים... שזה היה בין שני הדברים החשובים לו ביותר-כדור הארץ וילדים

NmNl

New member
מסכימה-נוורלנד..זה סימן היכר של מייקל

ולדעתי באמת צריכים לשחזר את הכל כמו שזה היה פעם, ושזה יהיה כמו גרייסלנד-פתוח למעריצים.. זה יהיה ממש חבל לא לשמר את זה, את כל מה שמאחורי זה, ה-giving tree , הפסלים ושאר הדברים..גם מתבקש שימשיכו להיות שם פעילויות לילדים חולים. הלוואי! נראה לי שלמרות שזה "כתם שחור" כדאי כן לפתוח את זה כדי לשים דגש על זה שלא היה שומדבר שחור בנוורלנד.

spirit0805

New member
כל כך עצוב...

המקום שהיה בשבילו המקום הכי קדוש וטהור ושהוא פעם אמר "נוורלנד היא אני ואני לעולם לא אמכור אותה". בסופו של דבר הפכה למקום שהוא רוצה לברוח ולשכוח ממנו, בגלל חארות ותאבי בצע. באשיט תקולל!!!! אני לא מאמינה שאשכרה לחרא הזה יש תוכנית בוקר שלמה שהוא מנחה. הייתי ב-LA בקיץ האחרון, והלכתי לאכול עם אמא שלי ב-Cheese Cake Factory והיו שם שתי טלוויזיות מי אני פתאום קולטת? באשיט ה.... נהרסה לי הארוחה, אני כל שניה קיללתי ואני כל הזמן דמיינתי איך אני רוצחת אותו ובחיי שאם הייתי קצת פחות בשליטה עצמית הטלוויזיות האלה היו שבורות היום

למעלה