מוזיקה באתר - שאלת המשך טכנית

urilei

New member
מוזיקה באתר - שאלת המשך טכנית

הלקוח מתעקש שהוא רוצה מוזיקה באתר. שום דבר לא עזר והלקוח תמיד צודק - ויתרתי כבר...
בקיצור, שמתי תג audio הכי פשוט שיש. עכשיו הלקוח מתלונן שהמוזיקה לא רציפה במעבר בין עמודים (מה שנכון). אמרתי שזה הפתרון הבסיסי ומשהו שיאפשר מוזיקה רציפה יהיה כרוך בתשלום. הוא מוכן לשלם.
מבחינה טכנית יש מעברי עמודים באתר ולהפוך הכל ל-AJAX חלק ומלוקק יהיה כרוך בהמון עבודה וכנראה גם בלא מעט בעיות תפעוליות ואולי גם בעיה בנראות האתר בגוגל ובכלל.
יש למישהו הצעה טכנית טובה איך לפתור את הבעיה הזו? חשבתי שאם כבר אתר של שנות ה-90, ליישם פתרון של שנות ה-90 - פריימים! פריים אחד שיחזיק את המוזיקה (בלתי נראה), ושני את האתר. אני יודע שזה הזוי לשים פריימים ב-2016, אבל זה גם הזוי לשים מוזיקה...
בקיצור, יש למישהו עוד רעיונות?

מסגרת חיצונית שמחזיקה מוזיקה + iframe עבור האתר עצמו

חיסרון - מי שיגיע דרך גוגל לא ישמע את הרעש (בעצם, זה יתרון).
&nbsp
פתרון אחר - יש מספר פתרונות ajaxים שלא "שוברים את גוגל", בעקר אם שמרת על מבניות קבועה (הheader זהה בכולם, בלי js מיותר בbody ובלי "התחכמויות" שלפעמים הן חיוניות). לא יהיה לי זמן היום לחפש את זה, אנסה להעלות דוגמה פשוטה בהמשך.

urilei

New member
פתרון כזה עלול די לחרבש את העימוד

נראה לי שלהגיע למצב שה-iframe מכסה 100% מהעמוד ללא פקשושים זה די מורכב ונראה לי שזה גם עלול לעשות קצת בעיות עם הגלילה.
לא עדיף פריימים וזהו? (אני יודע שפריימים זה לא תקני ב-HTML5, אבל נראה לי שכל הדפדפנים יריצו את זה טכנית).

לא הבנתי מבחינתך מה הבעיה עם iframe.

נכון שאתה יכול להצהיר על HTML4 ואז frameset תקני, אבל למה? תגדיר בCSS עבור הbody שהiframe תופס בדיוק 100% מהגודל, תגדיר overflow:hidden וזהו.

RoyceGracie

New member
אפשר להעלות פופאפ

לחיצה על כפתור PLAY כלשהו יעלה פופאפ שבתוכו יהיה נגן. אני חושב שזה הכי נוח כי הגולש רואה אותו עולה בפניו ולכן יכול לדעת לסגור אותו.
&nbsp
כמו שעשיתי פה למשל, תלחץ בצד ימין למעלה על "שידור חי":
http://www.radiov.co.il/
&nbsp
&nbsp

למעלה