מוזיקה בספרדית?

דרור 77

New member
מוזיקה בספרדית?

יש כאן מישהו שמתעניין במוזיקה בספרדית? (אני לא מתכוון לפופ לטיני עכשיווי אלא רוק וכו' יותר מעניין) יש המלצות?

Hurakano

New member
רוק זה אני אחי

Shakira Nek La Ley Enanitos Verdes Cabas (חלק מהשירים שלו) אלה ליגת העל שלי אבל יש עוד זמרים טובים שהם לא קלאסיקה-נוסטלגיה או פופ דביק.... אתה יכול לנסות את Luis Fonsi שזה כיוון של רומנטיקה טובה (שירים רגועים), או יש גם את הקומביה (Ráfaga טובים...) נסה גם את Marcela Morelo... יש לה גם סגנון טוב בטח יש עוד הרבה טובים שאני לא מכיר (ואני עובד על זה).... אז אלה בינתיים הזמרים הטובים שאני מכיר, אני עכשיו "מגלה" עוד להקות/זמרי רוק אם רוק זה הכיוון שלך, צור איתי קשר במסרים / באיי סי קיו ואני אעדכן אותך בלהקות אחרות טובות שאני אמצא יום טוב לך...

Diegol

New member
יש להקת Punk ../images/Emo72.gif

בשם Sumo מארגנטינה משנות ה-80' אם אתה מעוניין. זו להקה שעד היום אנשים אוהבים ושומעים בכל מיני Undreground Pubs בבואנוס איירס.

Diegol

New member
גם הוא טוב...../images/Emo45.gif

ואם כבר הזכרת אותו הוא הקים 2 להקות רוק פרוגרסיבי בשנות ה-80' :1. Sui Generis. 2. Seru Giran. יש לי המון שירים שלהם ושל Charly לבד.

דרור 77

New member
אני מכיר אותם....

.....הם באמת טובים...על איזה להקות רוק אחרות היית ממליץ? (עכשיו שאתה יודע שאני אוהב את צ'ארלי...)

munecabrava20

New member
אם אתה מחפש להקות טובות

של רוק מארגנטינה אני ממליצה על enanitos verdes la renga los piojos Los Fabulosos Cadillacs los redondos Los Autenticos Decadentes los rodriguez mambru mana Los Pericos Los Abuelos de la Nada Soda Stereo Attaque 77 Divididos Fito Páez Vilma Palma E Vampiros יש עוד הרבה אם אתה רוצה אתה יכול להשאיר לי הודעה במסנג'ר וגם תמצא פה מידע

Diegol

New member
Gracias

Gracias por el sitio Muñeca, muy bueno

למעלה