מוזיקה בפרק של Christmuka

• פותח הנושא yazu
  • פורסם בתאריך

yazu

New member
מוזיקה בפרק של Christmuka

יש מנגינה של חג מולד בפרק של christmuka בעונה השניה, שמבוצע באופן קצת פסיכודלי בפרק. מישהו יודע איך קוראים למנגינה ואיפה אפשר להשיג את הקטע הזה? לשם הבהרה, אני מדבר על המנגינת רקע בזמן שריאן וסת אמורים לבטל את ההזמנה של לינדסי וסאמר למסיבת christmuka תודה מראש!

עוד בקשה-->../images/Emo108.gif

נצל"ש באותו פרק נדמה לי בסוף הפרק שכולם מתנשקים וזה,אנה וסת' המוזר הזה וסאמר ואז סאמר אומרת אתה לא סת' כהן אז יש איזה שיר מהוווווווו?!

אני לא יודעת מה השיר שאתה מחפש אבל

אני יכולה לתת לך את רשימת השירים שהושמעו בפרק.
206 - "The Chrismukkah That Almost Wasen't" "Christmas Is Going To The Dogs" by The Eels "As" by Har Mar Superstar "Mamacita, Donde Esta Santa Claus" by Guster "Hustle" by Van McCoy "Carol Of The Meows" by Guster "Christmas" by Leona Naess "Silent Night" by CHAP 200 "Maybe This Christmas" by Ron Sexsmith​

אם תשימי לב

עניתי לך שהשיר שאת מחפשת הוא: Dice - Finley Quaye & Beth Orton רשימת השירים שהוספתי למעלה, היא בעצם לבן אדם שמעליך שביקש שיר מהפרק של קריסמקה מהעונה השניה (את ביקשת שיר מהעונה הראשונה). לגבי איפה להוריד- יש אתרים שאפשר להוריד מהם, אבל אין לי מושג איזה אתרים (או אם הם אתרים חינמיים או בתשלום) שאני צריכה שיר מסויים אני בד"כ משתמשת בתוכנה לשיתוף קבצים כמו קאזה אמיול ביטורנט וכו'.

IDOffryn

New member
זה השיר

"Carol Of The Meows" by Guster אני מצאתי אותו באימיול וזה גם שם הגיוני לשיר שכל השיר הוא "מיאו מיאו מיאו"

yazu

New member
המון המון תודה לכל המגיבים

אני רץ להוריד אותו...

למעלה