מוזיקה בשר הטבעות..

מוזיקה בשר הטבעות.. ../images/Emo9.gif

סליחה אם כבר דיברתם הרבה על כל זה ושאלו הרבה פעמים.. אבל אפשר בבקשה את השמות של השירים מהסאונדטראקים של שלושת הסרטים שהכי טובים לדעתכם?
רק חוץ מהשיר שלי פיפין ו-may it be של אניה כי אני כבר יודעת שזה שירים מדהימים..
תודה מראאאאאאאאאאאש!!!

maglor

New member
שתיים שאני יודע

Into The West, שיר הנושא של "שיבת במלך" מבוצע ע"י אנני לננוקס, וGollum's song, שיר הנושא ל"שני הצריחים" מבוצע ע"י ילד מתזמורת ילדים כלשהי מאנגליה.

moe777

New member
חיחי,

אמיליה טוריני היא די יבשושית...כך שרעיון הביורק לא רע... היא הייתה עוטפת עצמה בלבוש הזוי-סטייל עור ורדרד ומחוספס (קצת קשה לדמיין את ביורק הופכת למעין גולום, אבל מילא), ומרקדת על הר מושלג... אולי איזשהי עבודת עריכה מדהימה של מישל גונדרי ועיבוד אוריינטלי-אלקטרוני עם תופי בס מקונגו, מממ... היה יכול להיות מבדר.

../images/Emo23.gifיש כמה אני אוהבת

אחוות הטבעת amon hen a journy in the dark a knife in the dark lothlorien the bridge of khazad dum שני הצריחים the forbidden pool the king of the golden hall the riders of rohan the taming of smeagl the uruk-hai שיבת המלך anduril the end of all things the black gate opens the grey havens twilight and shadow

maglor

New member
אגב

לא כל השירים האלה הם שירים, הם ברובם מלודיות שהאוורד שור כתב עבור הסרטים אלה שאני מהרשימה: Lothlorien,The King of the Golden Hall אני מנחש שהרוב הם כאלה.

נכון.. שכחתי לציין זאת.

בשלושת בפסי הקול אין כמעט שירים. הרוב מנגינות.

•aniviel•

New member
אין אין אין על...

The White Tree משיבת המלך, המוסיקה שמתנגנת בזמן סצינת המשואות

Chakotay

New member
בשבילי זה(דרך אגב חדש פה):

שובו של המלך: The White Tree - אכן אחד האהובים עליי וביחד עם הסצינה של המשואות זה אחד הדברים היפים שראיתי ושמעתי :) Minas Trith - יש פה הרבה את מנגינת הנושא שמתנגנת במהלך הסרט...יפה. The Steward Of Gondor- החליל והשירה של פיפין. The End Of All Things- אוחח השמדת הטבעת. גם סצינה יפהיפיה. The Return Of The King- זה עשר דקות וזה מדהים, הרבה קטעים יפים וגם מנגינות מסרטים קודמים. יש פה גם את השירה של אראגורן. שני הצריחים: Samwise The Brave - זה בכלל אחד האהובים עליי. The King Of The Golden Hall The Forbidden Pool Forth Eorlingas - מתי שגאנדלף מגיע לעזרה. זה גם אחד האהובים עליי. אחוות הטבעת: Amon Hen The Bridge Of Khazad Doom The Breaking of the Fellowship

למעלה