מוזיקה חדשה..כי איכסה מוסיקה ישנה..

מוזיקה חדשה..כי איכסה מוסיקה ישנה..

ראיתם שכתבתי פעם אחת מוסיקה ופעם שניה מוזיקה? אני יודעת להשים דגש!! אניוואי....שולחתי לפה..בשביל להסביר לכם למהההההההההההההההההההההה אביב גפן הוא לא מרוקאי.....ולמה עברי לידר לא יכול בלי הכוס הכחולה... אך קודם אציג את עצמי.. אני קורנית עזריאלי... טוב נמשיכה... נזיפה: למה אתם מדברים רק על מוסיקה ישנה וגועלית?!?! אני שונאת את האנשים שאוהבים אנשים מתים...איכסה...כאילו מה יש פה להעריץ....לא יכול לצאת דיסק חדש או משוה... ....טוב בכלל לא קראתי פה הודעות אז אני לא יודעת אם מה שאתם אוהבים זהמוזיקה ישנה לאללללללה..................... אלקלי מתחפשים לי למדכעצבן!!!! מזה צריך להיות?!! למה גכעמהכד ??? הא? למה אתם שלמב?! מה עשינו לכם?! זה בגלל המחלכמדגכ שדהמדכחל שואהמכ? אם כן אני לאאאאאאאאאא מצטערת! על מה אני מדברץ?!! אתם יודעים שאני יודעת לפרוץ לבתים של אחרים? אבל רק אם הם משאירים את הדלת פתוחה... נראה אותכם עושים אז זה... טוב אז תבואו ביום ראשון או חמישי או שישי או שבוע הבא (לא הזה...) לבי"ס שלי....אורט מגדים שבכרמיאל בשכונה המערבית....למה אתם שואלים? אני יגיד לכם למה....כדי להסתכל על הילדון השווה מכיתות ז´..... מרדים פה בצורה משעשעת... אני שונאת את __________ .... לא נעים לי להגיד את השם שלה...אבל זאת מורה... אז שלום לכם.. רגע... אני רק רוצה להגיד למנהלים שם למעלה ... טוב לא חשוב אמא שלי רוצה ת´מחשב.... not truly yours..... אסתושה! (לא המנהלת)

רוחי אני כאן בשבילך מותק!

התבקשתי לכתוב על מוסיקה ישראלית. אבל אין לי מה להגיד על מוסיקה ישראלית , חוץ מהעובדה שאביתר בנאי גאון ואביב גפן היה גאון אבל הוא התקלקל כי הוא החליט שכסף יותר חשוב ממוסיקה. ובן ארצי דפוק ואין לי מושג איך הוא ממשיך לשיר. וגם אריאל הורוביץ די מעצבן וגם קצת הומו ומשמיעים את השירים שלו יותר מידי בגלגלצ. ומאיר בנאי נפלא . החידוש של עברי לידר היה ממש טוב אבל כללית הוא לא משהו (מצטערת רחל אני עדיין אוהבת אותך). אז אני אדבר על מוסיקה לועזית ואני אספר לכם ש- DREAM THEATER הם הלהקה הכי גאונית ששמעתי אי פעם וחבל שאין להם הרבה מעריצים בארץ. שיהיה לכם שבת שלום! להת.

למעלה