מוזיקה, טלנובלה ויוצאים בשאלה

מוזיקה, טלנובלה ויוצאים בשאלה../images/Emo43.gif

בשעה 19:00 יגיעו ציקי לאבין ורן לוי, המנחים של My Music Magazine בערוץ 24, לפורום הערוץ ויענו לשאלות הגולשים
ב- 20:50, מיד לאחר שידור הפרק היומי, יתארח שי קפון, במאי הסדרה "טלנובלה בע"מ" ויפתח רשמית את סדרת האירוחים של התוכנית בבלוגTV של תפוז.
ובשעה 21:00 יתארח בפורום יוצאים בשאלה עו"ד אריה רוזנברג, העוסק בדיני משפחה ומעמד אישי, ויענה לשאלותיכם. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Eurogirl

New member
נצל"ש ../images/Emo5.gif

כמובן שאני לא אפתח על זה שירשור, אבל החלטתי לשנוא את שבדיה למשך יום שלם! (0-:) ומדוע?
כי קראתי ספר עצוב נורא, על בחורה אומללה ששומרת אמונים לחבר שלה שנוסע לשליחות בחו"ל, וכשהוא חוזר, המניאק, היא מוצאת אלבום תמונות שלו במקרה, ומגלה שיש לו חברה חדשה שהוא הסתיר ממנה, ולא סתם - חברה שבדית מושלמת, בלונדינית ומעצבנת!!!
וכל החברים והחברות שלה ידעו, כי האידיוט התפאר בתמונות של השבדית מול כולם, ולא גילו לה ועשו ממנה אידיוטית! גועל נפש!!!
איכסה השבדים האלה. רק רע הם מביאים לעולם, הורסי משפחות שכמותם. אני הולכת למחוק מהמחשב את כל השירים של לנה פיליפסון, קרולה וכל השאר, ולהוריד דיסקים של עמיר בניון או משהו...
המממ...אולי מחר אני אחזור לעצמי
.

python 4

New member
../images/Emo46.gif

האמת גם אני מחרים את שבדיה עד ליום ראשון! רק בגלל שהם הולכים לנצח באירוויזיון עם שיר כל כך גרוע!
|משנה את שם הפורום ל- "פורטוגל: שפה ותרבות" עד הודעה חדשה|

Eurogirl

New member
תודה על התמיכה ../images/Emo24.gif

אז הבה נתחיל לדבר על...פורטוגל. מה השפה הפורטוגזית יותר? מכוערת או מזעזעת? אויש, זה כמו לשאול מה מלפפון יותר: ירוק או ארוך
... טוב נו, נחזור לדבר על שבדיה. גרררררר
...

p i n g o

New member
השיר השוודי הוא אחד הטובים בתחרות..

אני , אישית, מאוד אשמח אם הם יזכו!!! עכשיו תחסום אותי!

אייל136

New member
יופי! את מזמנת להעביר את הכל אלי../images/Emo13.gif

חחחח.... אני לא באמת מאמין לך. את חולה על שבדיה ושבדים. ביצ'ים/ביצ'ות/זונים/זונות יש בכל העולם.

למעלה