rent- זה ממש לא נכון אתה טועה!
קודם כל הרבה מהחברים כאן שומעים מוסיקה יוונית- אך לא אנקוד בשמותיהם- אולי ראית איזה אתר שאני לא שמתי לב אליו- אולי הוא היה לא זמין,כי רוב האתרים הם לא חוקיים ונופלי0ם- לכן אולי מחק ואותו מכאן - אנחנו כולנו כאן חברים ועוזרים אחד לשני זה לא נכון שאתה חושב שמשהו כאן מיתעלם ממך או ממשהו אחר זה ממש לא נכון! יש טעות בידך, אם תדפדף כאן בדף ובעוד תדפים קודמים תראה כמה עזרה ותמיכה אחד מקבל מהשני. חוץ מזה אתה רוצה לפנות להנהלת הפורומים? זכותך אף אחד לא אמר לך לא לעשות את זה אתה יכול לפנות אבל לא לכולם כאן יש אתרים של יוונית - אישית אם היה לי אתר הייתי מכניסה אותו , דבר שני - אסור לנו להכניס אתרים שלא קשורים לתפוז כאן - וזוהי הוראה מתפוז אתה אפילו יכול לשאוהל את משה המנהל, אחננו מעברים אתרים באי מייל, אי סי קיו, מסינג´ר, או במסרים האישיים זה אסור לנו - וזה הוראה מפורטת מהנהלת הפורומים. אז קצת סבלנות אולי כן תמצא כאן מה שאתה מבקש. בכל אופן שתהייה לך שבת שלום- אלב לא צריך לאיים כי זה ממש לא יעזור הם יחזירו לך תשובה בדיוק כמו שאמרתי לך "אסור לנו לפרסןם כאן אתרים זרים - רק אתרים שקשורים לתפוז. זה הכל יום נעים לך חבר . >>>>>> ילדת חופים>>>>>> אלין.